Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na mára el múlt a film nézés közbeni tálca bennmaradás
-
nubreed
veterán
A Mega (felhőszolgáltató) ezzel a nyomorult hibaüzenettel fogad ha le akarok tölteni egy nagyobb fájlt:
"firefox has an insufficient buffer to decrypt data in the browser"
Mi erre a megoldás, hogy le tudjak tölteni megáról FF -el is anélkül, hogy telepíteném a hülye Mega Desktop App ot? Mert ez utóbbit nem akarom!
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
És az,hogy lehet hogy pl edgében nem csinálja. Csak a firefox akadna össze bármivel is? Ja és másnál még nem tapasztaltam eut a jelenséget,csak egyszer anno ugyan csak a firefoxnál.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Pityu.
üzenetére
Ilyet nekem is csinál, de ez szerintem a win10 hibája, mert ilyenkor minden full képernyős programnál előjön, kivéve a játékok, ha bezárom azt az egy programot ami futásánál tapasztaltam ezt, akkor megszűnik. (Nálam ritkán a VNC Viewer-rel akad össze, de legtöbbször a HLSW programmal) Ki tudja, hogy még hány program van amivel összeakad.
-
-
-
ArthurShelby
addikt
Más se tud jófogoáson keresni a leírásban is? Chrome-on megy.
Hiába pipálom ki, és nyomok ok-t, mikor frissül, akkor a pipa nem lesz bent. Nem tudom, hogy ff hiba, vagy az oldal üzemeltetőinek a hibája, de ezért nem használnék chrome-ot. -
lacafaca
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Köszi, bár ez tök független egy frissen telepített rendszeren is ua mint régin...i5-i7-amdfx...mindentől független sajna...azt azt hiszem nem említettem, hogy youtube nézés közben jön ez az anomália, ami ugyan azon videó más böngészővel nézésekor ott nem csinál semmi gebaszt...
-
-
Cs1csó
titán
válasz
lacafaca
üzenetére
Valami ott nem kerek persze azt is megírhatnád hogy milyen géped van, viszonyításként:
Legfrissebb FF i5, 8GB RAM GTX 970 2 megnyitott oldal 6 kiegészítővel:A proci használata sosem vészes - aktív ugrálgatás oldalak között vagy valami interaktív tartalom esetén talán pörgeti egy kicsit jobban - RAM már kezdésnél is olyan 300-500 MB ami.
Ott valami gond lehet ha egy erősebb gépen ennél komolyabb értékeket tapasztalsz lehetőségek:
- kártevő keresés: Adwcleaner, Hitman Pro, MBAM, Emsisoft EK
- A böngésző alapos eltávolítása: programok és szolgáltatásokon belül eltávolítod majd láthatóvá teszed a rejtett mappákat - pl. TC-vel - és a program files, program data, users, appdata local , roaming stb. mappákat végignézd és ami Firefox, vagy Mozilla néven fut azt törlöd.
Ezután gép restart Telepítsd újra az FF-et.
- Egy bővítményt MINDENKÉPP telepíts: UBLOCK ORIGIN -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
Ultrawide youtube-hoz van valami megoldás?
-
lacafaca
addikt
Sziasztok! Lenne egy problémám, ha tudtok rá megoldást, megköszönném: miért zabálja meg ez a browser a gépet? Mind a procit, mind a ramot...ez ilyen, erre nincs megoldás? Míg a többi elketyeg minimális erőforrással, addig a kisrókák folyamatos növekedés mellett csípkedig el maguknak a ramkapacítást...és ez az idő múlásával csak nő. egy 5-6 órás intervallumot nézve egy megnyitott ablak 9gb ramot bitorol már magának és ez szerintem nem normális. Köszi a segítséget!
-
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Új probléma merült fel a böngészőben. Jelenleg 61.0.2 verziójú quantum van fent és olyan hibával találkozok lépten nyomon, hogy ha megnyitok egy oldalt akkor azt tölti vagy 2 percig be. S hiába van minden betöltve az oldalon, amíg a fülnél látom a töltés jelet addig nem tudok semmit sem csinálni az oldalon.
Példával élve ha rámegyek az árukeresőre s ott bármilyen kategóriára, akkor az oldal 2 perces betöltése alatt nem tudok semmilyen opciót kipipázni. Avagy ha egy termékre megyek rá, nem tudom a vélemények fület megnyitni amíg be nem tölt az oldal. A 2 perces töltést úgy értem, hogy 2-3 sec alatt betölti szinte az egész oldalt csak 2 percig pörög körbe a töltés jel a fülnél.Előre is köszönöm a válaszokat s a segítséget!
Üdv, -
Cs1csó
titán
Nem hinném nálam is naprakész mindkét gépen - egy régi 10-11 éves core2duo és egy 3 éves i5-ös gépen, mindkettőn 1803-as Windows 10. Próbálj ki egy másik böngészőt valamelyik chrome alapút: chrome, opera, vivaldi.
Milyen kiegészítőkkel használod? Hardveres gyorsítást kilőtted már ? Valamit átállítottál az about:configban?Pár kiegészítő védelmet még ráereszthetnél: Emsisoft EK, MBAM free, Hitman por, az Adwcleaner-t lehet írtam nem tudom.
Ha más böngészővel is xarakodik vagy továbbra sem javul és már MINDENT végigpróbáltál amit itt tanácsoltak akkor nincs más hátra mint előre: a 1803-as Windows 10 build-et tiszta telepítéssel újrapakolni (hagyni hogy maga particionálja a rendszer lemezt ahogy akarja előtte minden partíció törölve legyen a rendszer lemezen) majd hagyd hogy lefusson az update majd dobáld fel a programjaidat DE az elején csak a legszükségesebbet minél kevesebb legyen. A böngészőt szinkronizálása legyen minimáils tehát csak könyvjelzők és jelszavak legyen szinkronizálva ezt egy korábbi hozzászólásomban már leírtam)
Természetesen a vidikari driver legyen a legfrissebb akár Nvidia akár AMD.
Ezután teszteld, nyakamat rá hogy ekkor már nem lesz gond. Tudom nem mindenkinek ujjgyakorlat egy windows reinstall de egyszerűen ha semmi támpont nincs egy makacs hibával kapcsolatban akkor ez Windows reinstall sok mindent megold.Volt már arról is szó, hogy valaki napokat eltöltött azzal, hogy valahogy rendbe rakja a rendszerét ami nem járt sikerrel majd 20 perc alatt újrarakta a windows-t pár óra alatt belakta és kész.
Nekem is volt olyan, hogy a FIFA játék egy hét alatt 2-3x elszállt újratelepítettem a gépet és azóta nem volt gőzöm sincs mi lehetett az oka, sokszor a hiba naplókból sem lehet mit kibányászni.
Fandango
Üdv, ez a 3DYoutubeDownloader ami egy kis telepítős progi magyar felülettel nagyon jó lett már egy csomó tesztet csináltam teljesen vállalható ha jó a forrás akár 256kbps-os minőség is kicsikarható amúgy elég hagyni automatikus - "VÁLASSZA AZ ELÉRHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGET" beállításokon.
-
Fandango
veterán
Köszi mindenkinek az ötleteket!

Meglátom mi válik be a legjobban. -
huan
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan RSS-olvasó Quantum-ra, mint régebben a RSS Ticker , ami live bookmark-ként fényújság szerűen jelentek meg és folyamatosan kúsztak jobbra, vagy fordítva? -
Kékes525
félisten
válasz
Fandango
üzenetére
Ez csak a hangot játssza le. Youtube Audio
-
Cs1csó
titán
Ennek örülök! A google chrome-mal volt problémám ott az Adwcleaner talált huncutságokat, semmi komoly de zavaró dolgokat, amik mindig visszajöttek ekkor jöttem rá hogy a google fiók szinkronizálásával akár egy friss windows újratelepítés után is visszajön azóta már váltottam Firefox-ra de ezt a szokásomat megtartottam, hogy csak a KÖNYVJELZŐKET és a JELSZAVAKAT mentem el a többit nem majd manuálisan belakom.
Van egy hasznos kiegészítőm ha sok könyvjelződ van de friss FF telepítés és szinkronizáció után a könyvjelzők képe hiányzik - a favikon csak egy földgömbszerű szürke rácsos gomb látható. ameddig meg nem nyitod az adott könyvjelzőt akkor betölti az ikon képét is erre van egy jó kis program csak le kell futtatni, és frissíti a faviconokat.
Checkmarks
Nekem van vagy 300 könyvjelzőm és elég rossz mikor nincs meg a hozzájuk tartozó ikonkép.Steelmanus
Köszönöm, jó a többi amit mások linkeltek nem nagyon akartak működni az UBO reklámblokkolóm felugró ablakot is blokkolt az egyiknél stb. ez egy korrekt program, bevállaltam a telepítését és nem a portable verziót indítottam.
-
Cs1csó
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na ez a legjobb a többi csak xopatott mindenféle reklámos oldallal, thenks. jó kis program.
tomp
A böngészőt is töröld, majd manuálisan is takarítsd ki a programdata, programfiles, users stb. mappák mélyén minden firefox-os mozillás cuccot - TC-ben egyszerű a rejtett fájlokat is láthatóvá tenni.
Majd gép restart és mehet vissza. Nekem az is be szokott válni ha a firefox fiókos szinkronizációnál van a gond azaz valalmi ott van ebaxva ezért a szinkronizálással visszajön hogy csak a LEGFONTOSABB dolgokat engedem szinkronizálni.
Ez a két dolog bőven elég a többi beállítása hamar megvan, az ublock szűrőit is le lehet menteni -exportálás importálás és kész is van - de ha most gond van vele akkor inkább ne, próbáld meg tiszta FF-re feltenni és tesztelni.
És természetesen nálad van a hiba sajnos mert nekem két gépen is megfelelően megy semmi akadással, minden.
-
tomp
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
Az van fent. Újratelepítéssel már próbálkoztam. Semmi javulás. Ha letiltom akkor is megdöglik a böngésző. Ha viszont eltávolítom a kiegészítőt akkor megjavul csak hát így nem olyan jó...
Adwcleaner tiszta.
Ha elindítom a böngészőt onnan tudom, hogy 1 oldal sem fog bejönni, hogy ha rámegyek a ubo ikonjára jobb oldalt akkor egy kicsi üres fehér "buborék" jön elő. Esetleg próbáljam meg a 32bites kiadással?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Látom kaptál ajánlatokat, én ajánlanák egyet, igaz nem beépülő hanem külső program de nagyon jó ez is.
3D Youtube Downloader
Tud egyben leszedni filmet, vagy külön videót - hang sávot, itt Te adod meg a formátumot, vagy van Konvertáló beállítás is ha nem lenne pl. mp3 formátum elérhető a videóban. -
snakebait
senior tag
-
Apaxp
senior tag
válasz
Fandango
üzenetére
Én ezzel szoktam letölteni youtubeos video és/vagy hangokat.
Letöltés indítása előtt választod hogy az egészet vagy a felesleg törlésével csak a hangot töltse le.
jdownloader -
Cs1csó
titán
válasz
Fandango
üzenetére
Gusztustalan egy húzás, mondhatnám undorító és persze dühítő. Nézegettem - most futólag a leírásokat és a képeket is megnéztem - szinte mind valami konvertáló oldalra küld át sajnos. Szerintem ebben nem lesz kivétel hiszen konvertáló oldal számukra reklámfelület és ezt is mint mindent pénzért csinálnak.
-
Fandango
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Próbálgattam többet is, de amiket próbáltam azok annyit tudnak, hogy a youtube videó alá berak egy gombot amire kattintva átirányít egy konvertáló oldalra.
Én azt szeretném ha megoldható, hogy egyből az audiót szedje le. Quantum előtt volt valami addonom vagy valami megoldásom erre, csak már nem tudom micsoda.Ez jó lenne: YouTube Video and Audio Downloader (WebEx), csak a letöltött fájl nem jó, nem szól.
-
Cs1csó
titán
A reklámblokkoló leirtása nélkül kell megoldani a problémát, nem tudom mi volt fent de tegyen fel másikat a legjobb jelenleg az UBO. De a kiegészítők újratelepítése egy Adwcleaner futtatása is segíthet hátha van valami gond esetleg hardveres gyorsítás letiltása stb.
Jelenleg az összes böngésző használhatatlan reklámblokkoló nélkül. Reklámblokkoló nélkül netezni, olyan mint vadidegennel gumi nélkül szexuális kapcsolatot létesíteni, vagy naptej nélkül napozni, azaz fölösleges veszélynek teszed ki magad.Fandango
Kersgéltem: [link] sajnos bosszantóan sok youtube videó mp3-ba - vagy akár más formátumba - alakító addon van szerintem próbáld végig őket mert mindnek van valami kisebb nagyobb baja pl.: regisztrálni kell stb.
-
Fandango
veterán
Milyen addonnal tudnám legegyszerűbben youtube videókbol a hangot kinyerni?
-
tomp
félisten
válasz
Dawe966
üzenetére
Nincs fent véletlenül reklámblokkoló? Nekem is egyik napról a másikra feküdt meg a Firefox miatta. Most minden indításnál be kell lépni a kiegészítők menübe, ott a reklámblokkoló beállítására menni majd megvárni az előugró infósávot miszerint ez lassítja a böngészőt és leállítom e. Ez után már normálisan megy minden. A leállítás nem tudom mire vonatkozik mivel a kiegészítő fut tovább normálisan és végzi a dolgát.
-
Dawe966
csendes tag
Sziasztok! Keresgéltem a neten, de nem találtam eddig semmi érdemlegeset, úgyhogy hozzátok fordulok! A problémám a következő: A Firefox elindítása után, teljesen mindegy milyen weboldalra akarok felmenni csak pörgeti az oldalt, mintha töltené befelé, de nem történik semmi sem. Próbáltam azt, hogy törlöm a cookie-kat, az előzményeket, újratelepítést is, de nem segített semmi. Chrome-ban minden oké. Tegnap este pedig még semmi baja nem volt. A legújabb verziót töltöttem le és telepítettem! Valami ötlet?

-
makoss
veterán
Üdv!
A youtube beállításaim le lettek butítva.
A korábbi beállításban a sötét felületet is be tudtam állítani: erre szeretném visszaállítani
További érdekesség, hogy ez a probléma firefoxon megy, chrome alatt a régi megszokott felület van
Hogyan tudnám visszaállítani?
Most nézem, hogy a folyamatos betöltés sem működik: [link]
Mi van ezzel a firefoxal?
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok!
Bevallom, nem olvastam végig a fórumot. Tuti, többször is felmerült a problémám.
Ha youtube-videókat nézek, a firefox megeszi az összes memóriát. 10gigából, az előző elhalálozásnál, csak az egyik szál 6,4 gigát evett meg (gondolom, ez volt a youtube-os.)
A gép egy 4 magos (de jelenleg, csak 2-őt használok belőle, mert nincs többre szükségem) amd, és 10giga ram. A Firefox: 61.0.2 A youtube-on nem találtam meg a html 5-flash beállításokat. Youtube-al kapcsolatos kiegészítők: easy video downloader és flash video downloader. (Van amihez ez jó, van amihez az...)
Esetleg egy olyan plusz kérdés, hogy ha úgy állítottam be a firefoxot, hogy ne töltse be előre a nem kiválasztott lapfüleket, akkor is úgy indul, hogy 5-6 task is indul a program indításakor. Ez miért lehet? (Csak mert ezek kapásból megesznek 1 gigát...)
Köszönöm a szakértő válaszokat! -
-
Cs1csó
titán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Extended Support Release (ESR)
Összefoglalva ez a lényeg: A Firefox ESR nem tartalmazza a legújabb funkciókat, de rendelkezik a legújabb biztonsági és stabilitási javításokkal.Tehát a biztonságból nem kell leadnod, de a különböző instabilitást okozó funkciófrissítések nincsenek benne k.b ez a sorrend:
- ESR - ritkán adják ki szigorúan a stabilitás a fontos funkciófrissítések nélkül de biztonsági frissítések vannak.
- normál - ennél is nagyon fontos a stabilitás és a biztonság de kap funkciófrissítéseket
- beta - ezek a kiadást sokszor közvetlenül megelőző változatok - ezt már normál használatra is jó de még friss ezért több gond lehet vele mint a normál kiadással
- nightly - ez úgymond bétabb a bétánál akár naponta is frissülhet aki szeret kísérletezni a legfrissebb funkciókat használni annak jó választás
- developer - fejlesztői változat - ez már ha jól tudom - még nem próbáltam - normál használatra már egyáltalán nem ajánlott ehhez már kell "szaktudás" ha megjelenik valami gond akkor azt érdemben tudd jelenteni kezelni. -
Kékes525
félisten
válasz
Predator2
üzenetére
Nálam nem. Lehet, hogy valamivel összeakadhat (addon és/vagy beállítás). Próbáltad az uninstallálást, újraindítás és visszatelepítést? Sokszor használni szokott. Ha nem, akkor egy tiszta profillal vagy telepítéssel is lehet próbálkozni, átlehet menteni a fontosabb dolgokat. Transferring data to a new profile - Firefox
-
Pityke78
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Céges laptop, McAfee van rajta, de eddig nem volt vele gond és csak a firefoxnál jött elő. Chrome-al megy minden.
-
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Azt vettem észre egy ideje, hogy PH! olvasás közben lassú scroll-ozás mellett árnyékosak lesznek a betűk. H ráfrissítek az oldalra, vagy kijelölöm a szöveget akkor helyre áll.
Így néz ki a hiba:
Lehet valahogy javítani?
Köszi a válaszokat!
-
Cs1csó
titán
Félmillió felhasználó adatát szivárogtatták a Firefox kiegészítői
Ezek azok a kiegészítők:
Browser Security
Browser Privacy
Browser Safety
YouTube Download & Adblocker Smarttube
Popup-Blocker
Facebook Bookmark Manager
Facebook Video Downloader
YouTube MP3 Converter & Download
Simply Search
Smarttube - Extreme
Self Destroying Cookies
Popup Blocker Pro
YouTube - Adblock
Auto Destroy Cookies
Amazon Quick Search
YouTube Adblocker
Video Downloader
Google NoTrack
Quick AMZEgyiket sem ismerem.
-
Predator2
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Helló
Volna egy újabb kérdésem. Tile Tabs WE kiegészítővel kapcsolatban.
Először enged osztott nézetben megjeleníteni két oldalt egy képernyőre, de utána nem.
Az ikonja sarkában megjelenik egy "P" betű, és mindig ugyan azt a két lapot nyitja csak meg, újat nem hajlandó. Nem találom, hogy mi lehet a gond.Ha valakinek volna rá valami megoldása azt megköszönném.
Üdv
-
BullKoxa
őstag
Bocsi ha volt ,de én a keresővel nem találtam.
Feltettem egy lapora friss OP-t , és a Mozillát is. De az istenért nem tudom beállítani azt ami a nagy gépemen van, hogy ha mondjuk 1-30 lap meg van nyitva megnyissa mikor indítom a böngészőt.
nálam így vannak beállítva, és a lapon is.de mindig üres oldal jön be 1 db a lapon.
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok.
Minden számítógép indítás után ez fogad, mikor megnyitom a Firefoxot. Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy ne is próbálja visszaállítani az előző munkamenetet?
-
Én eleve Ublock Origint használok, de letiltott kiegészítőkkel is lassú. Olyan alapműveletek, mint például egy topik elejére/végére ugrani sem azonnal történik, hanem van egy jó fél másodperces delay. Akármire kattintok fél-egy másodperces késéssel történik. Mindeközben a CPU foglaltság elenyésző.
-
vlevi
nagyúr
A megoldás valószínűleg az lesz, hogy áttérsz ublock origin-ra az adblock helyett.
Ideiglenesen tiltsd le az adblockot, tedd fel az ublockot és próbáld ki.
Nekem már nagyon régen az ublock van fenn, mert az adblock akkora memóriazabáló gnómmá nőtte ki magát, hogy nem voltam hajlandó elviselni. Talán már jobban lassítja a böngészést, mint azok a reklámok, amiknek a kiszűrésével gyorsulna a böngészés... -
tomp
félisten
Nálam 17-e óta lassú a böngésző.
Konkrétan több perc amíg betölt valamit. A hiba oka az Adblock Plus kiegészítő! Pontosan 17-én frissült a kiegészítő. Ha rámegyek az Adblock Plus beállítására akkor először egy fehér oldal jön be egy figyelmeztetéssel, hogy ez az oldal lelassítja a böngészőt és választhatok: leállítás vagy várakozás. Ha leállítom akkor a beállítási oldala azonnal bejön és onnantól kezdve már minden oldalt gyorsan betölt.
Ha bezárom a böngészőt és újra elindítom akkor újra meg kell ismételni az Adblock Plus beállítási oldal leállítását, hogy működjön a böngésző...
-
válasz
Rimuru
üzenetére
Nincs semmi gond a sebességgel?
Mert itt mindkét program brutálisan lassan tölti be és jeleníti meg az oldalakat. Kb mint egy 10-15 évvel ezelőtti Vistás PC
És ezt most műveli pár napja, pedig mindkét programot már újratelepítettem (profiltörléssel természetesen).
Chrome, Safari megy rendesen. -
Aki a Firefoxot és/vagy a Waterfoxot OSX-en használja, jelezze már felém (akár privátban is), mert lenne kérdésem. Köszi!

-
margithid
veterán
Az, hogy lehet, hogy egy oldalnál csak a firefox jeleníti meg a reklámot?
Chrome-nál, operánál ás Edge-nél se jelenik meg, nincs reklámblokkoló egyiken se. -
pibácsi
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a Google Driver holtárolja azt az infót, hogy egy videót, vagy más anyagot kinek küldtem el és milyen szöveget írtam hozzá. Valamint azt sen találom, hogy amikor nincs a másik félnek lehetősége - mert ezt kiírja - és csak betekintésre elküldi, akkor azt hol jegyzi fel. Az marad meg, akinek van fiókja, de ott is a mellékelt szöveget nem találom. Más eset, amikor egyenesen e-mailban küldöm levélként, akkor minden megmarad, de amikor megosztásként küldöm, akkor van a fenti gondom.
Kérném szives segítségeteket.Üdv. Pibácsi.
-
Mikiller
aktív tag
Hali!
Nem lehet valahogy a "nem vagyok robot" recapcha-t kikerülni? Eddig még úgy ment, hogy bepipáltam, ha kérte és nem kellett csinálni semmit, most amióta felraktam a legújabb FF-t, kattintgatni kell jelzőtáblákra, utakra, fákra. Már hülyét kapok
-
mckay
aktív tag
válasz
Rimuru
üzenetére
jajj, nagyon jó ez a Container bővítmény, köszi!
sajnos nem fogom tudni használni, mert nem tudom automatizálni az indulást
- se nem találtam rá a neten tippet hogyan csináljak parancsikont ami egy meghatározott containerrel indítana
- se tippelve nem jött be egy ilyen parancsikon "firefox.exe -container:egyik"persze, úgy működik, hogy megtanítom a diszpécsert, hogy a jobb felső sarokban kattintson...
köszi!!
-
Rimuru
veterán
Ha ennél is több kell akkor pedig Firefox containers.
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Kérdeznék egy talán butaságot.

Vajon lehet egy böngészővel egy honlapot két példányban nézegetni, anélkül hogy a két session összekeveredne?
Van egy rendelésfelvelő oldal (netpincer.hu), amit két cég neve alatt is használnánk. De ha még egy példányban indítom a Firefoxot, akkor ugye már azt az autentikációt viszi, amivel már bent vagyok. Ez idáig tiszta.
Adja magát, és működik is, hogy a másik céget egy másik böngészővel csináljuk. Pl. Explorer. De nem jó, mert tetű mint állat.
:-)Hozzak létre egy új júzert a Windows-ban, és futtassam runas? Nincs más megoldás?
Üdv és köszi!
-
Rimuru
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Olvaso modban tudod allitani, kattints az Aa gombra.

Sotet tema is van gyarilag.
(az meg hogy egy weboldal hogy van megirva nem a bongeszo sara, az ilyen kiegeszitok mind css-t hackelnek es mivel minden oldal mas es mas nem lesz tokeletes sose) -
Fandango
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Jó lenne ha lenne gyárilag, de nincs. Én ezt használom, ha szükségem van rá.
-
ArthurShelby
addikt
Tök jó hogy van olvasó nézet, de esti funkció (éjszakai téma) nincs esetleg? Olvasásnál ilyenkor túl sok a fehér.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

már végső tanácstalanságomban fordultam ide... 
Legalábbis OSX-en kb két hete használhatatlan a FF (win-en nincs semmi baja)...