Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Köszönöm!

Akkor képeknek másik kereső lesz beállítva.
-
emre
veterán
Urak!
Azzal lehet kezdeni valami hogy a kép keresés közben az előnézeti ablak nem jobb oldalt jelenjen meg, hanem középre tegye ki normál méretben ha rákattintok? A kapcsolódó képeket meg jobbra hozza. Mintha tegnap történt volna valami változás, de nem tudom a google vagy a firefox műve ez az egész.
Ez így most nekem nagyon nem jön be.
-
emre
veterán
válasz
Zotya84
üzenetére
Ezt találtam, de hogy engedi-e telepíteni nem tudom, gyenge vagyok, már a legutolsó frissítést használom.

Nem telepíteni kell, hanem bemásolni a megfelelő helyre (firefox/profiles/extension mappa ha jól tudom)Download: Classic Theme Restorer für Firefox Version: 1.7.7.2
-
emre
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jobb oldalt a + jel
-
emre
veterán
Megoldódott az 55-os verzióval.
Mondjuk nem értem mi ment el, mert a régi profil mappát használom. A betűkészlet és a kódolás nem volt elpiszkálva, az 59-es valamelyik ugyan úgy vacak volt.(#55895) Matthewus
Kösz, de mégis minek frissítsek egy régi vga drivert egy régi firefox alá?
-
emre
veterán
Tudnátok javasolni valamit miért így néz ki a firefox a fiam gépén?
W7 x86, egy régi 775-ös vason, a firefox 56-os, mert nem szeretem az újabb verziókat, és ezen még megy a classic theme restorer, de tegnap felfrissítettem, és azzal is ilyen.
-
emre
veterán
Üdv!
Tudnátok ajánlani tragikus hirtelenséggel egy alacsony erőforrás igényű firefox verziót xp alá?
Jelenleg 52.3,0 van fenn, és elhasználja az összes memóriát.köszi!
-
emre
veterán
Üdv!
Szeretném beállítani, hogy a keresési eredmény új ablakban nyíljon meg, de nem találom ezt a beállítási lehetőséget.
Tudna valaki ebben segíteni?Firefox: 43.0.4
Classic Theme Restorer 1.4.6 -
emre
veterán
Üdv!
Valaki tudna abban segíteni hogy az új 33.0.2-es verziónál hogyan tudom visszaállítani hogy a megnyitott ablakok közvetlenül a könyvjelzők alatt jelenjenek meg?
Régi így szeretném. Az új amit nem bírok megszokni, de nem találok olyan beállítást amivel átalakíthatnám. Régi verzió amiben még működött sajnos nem jöhet szóba.
-
emre
veterán
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszi!
Más verziót még nem próbáltam, mert augusztusban húztam fel friss oprendszert, és eddig nem is volt semmi probléma.
De az előbb hülyeséget mondtam, mert a mobil néha wifi közelben marad. Megyek abba a topikba is, mert
a google cuccait baromian kezdem unni és lehet ez a bosszúja hogy a telefonon kikapcsoltam az ezzel kapcsolatos appokat és frissítéseket.(#38923) DS39
Köszi!
Be van kapcsolva.
mod:
egyébként most megint üzemszerűen működik a kereső

-
emre
veterán
Uraim!
Lehet hogy nem az a legmegfelelőbb topik, de jobbat nem találtam.
Ezeket az üzeneteket pár napja kapom, mikor is enter nyomok a google keresőjében, és már baromian kezd idegesíteni a dolog. Nincs rákötve a netre telefon, semmi automata frissítés, a wifim jelszavaztam, szerintem nem használja más, Spybot avast az első után futott szerencsére negatív eredménnyel. Ma is kb 4-5 keresés után bejött ez az üzenet. Mi lehet a probléma?
Os W7 64, Firefox: 26.0
-
emre
veterán
Üdv Urak!
Tudna valaki értelmes magyarázatot adni arra az egyszerű kérdésre hogy két gépindítás között hogy a rákba tűntek a könyvjelzőim?
Nagy gondom nincs, mert időközönként elmentem őket, (új os telepítés esetén) de ez most így hirtelen jött. Ma reggel még minden okés, mire hazaérek a melóból, már nincs semmi. Valami rev 2-es fox vann fenn. Os: XP.SP3, minden auto frissítés ki van kapcsolva.
Ha belátható időn belül nem kapok értelmes választ kénytelen leszek elbeszélgetni az asszonnyal, és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek is.

Thnx.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest