- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
válasz
Jack Oneill #59498 üzenetére
Oké, köszi, erre voltam kíváncsi.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
-FLY-> #59497 üzenetére
Nalam semmit nem kukazott. Mobilon sem. Az egy korabbi hibas update volt, amit mar egy ideje javitottak. A Ublock Originnek van ertelme, meg szep, hiszen onmagaban a beepitett blokkolo egy lepkefing. Majd a Chromeban nem lesz ertelme, amikor korlatozni fogjak a mukodeset.
-
Cs1csó
titán
Frissült a stabil FF: 67.0.3
-
Rimuru
veterán
válasz
kezdosql #59494 üzenetére
1:
--safe-mode
kapcsolo a baratod (meg a --help is).
2: pl terminalbol inditod, ott latod mit logol
3: milyen legacy cuccot hasznalsz ahol meg van flash? apropo, alapbol nem art alapbol leirni a kornyezetet sokat segithet, pl ubuntu 8.10fagy a linux (ami allitolag nem letezik) - nem vartal eleget.
(amugy ha elfogy a memoria akkor irany a swap - ez lehet meghalas erzes -, ha meg mindig nincs eleg ram akkor elkezd processeket kiloni - ez is lehet meghalas erzes -, egyszer csak magahozter - bar lehet nem lesz GUI a vegen
de ez csak 1 eset, amig nincs kernel panic addig nem halt meg.
)
-
kezdosql
tag
Osszefoglaloban nem talaltam, harom kerdesre kernek valaszt:
Linux alatt napi frissites tonkretette a firefoxot, ahogy webre csatlakozik azonnal merevre fagy a linux (ami allitolag nem letezik.
1. kerdes:
hogyan lehet linux alatt firefoxot safe modban futtatni, hogy visszaallitsa a korabbi allapotot2. kerdes
hogyan lehet ff-et tesztelni linux alatt (diagnosztika?)3. kerdes
hogyan lehet a szemet flash bovitmenyt letiltani firefox linux alatt?Elore is koszonom a valaszokat.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Rimuru #59485 üzenetére
Az sajnos nem jó.
Van egy pocketbook olvasóm és ide e-mailben lehet küldeni olvasnivalót.
A cikkeket kétféle képen tudom küldeni:
- csatolmányban miután epub-t készítettem belőle (ez a fivefilters.org oldalon 1 kattintás, van firefox kiegészítő, de utána csatolni kell az e-mailbe)
- safari böngészőben olvasó mód, megosztás e-mailben (ez beágyazza a cikket) és elküldA második megoldást szeretném, mert lényegesen egyszerűbb, de safari csak a mobilomon van...
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok olyan kiegészítőt, amivel egy weboldal tartalmat el lehet küldeni e-mailben?
Cikkeket szeretnék küldeni a könyolvasómra. -
Matthewus
őstag
válasz
Winner_hun #59481 üzenetére
Elsőre ezt találtam, nem tudom mennyire jól működik.
-
Winner_hun
félisten
Olyanra van lehetőség hogy beállított ablakméretet billentyűkombinációval be lehessen állítani?
-
Matthewus
őstag
Úgy tűnik, hogy a jelszóvesztéseket az AVG/Avast okozza: [link]
-
Zoz
őstag
válasz
Jack Oneill #59471 üzenetére
Úgy tűnik mindenkinél. Nálam és az anyám gépén is ez történt
Még szerencse, hogy itt írtátok a megoldást! -
Syl
nagyúr
válasz
Jack Oneill #59474 üzenetére
Igen, elkülönítve tárolja a mobil és a desktop könyvjelzőket.
-
Jack Oneill
veterán
Na lehet, megis jo a szinkron. Megjelent a mobilon egy uj menupont, hogy asztali konyvjelzok. Ez lesz az.
-
Faterkam
addikt
-
LamaCube
addikt
A második mappádban találtam egy login.json corrupted fájlt, amit átneveztem arra, amit írtál, de nem változott semmi. Bár lehet én csesztem el valamit
-
LamaCube
addikt
Az érdekes az, hogy a facebook, gmail jelszókat megjegyezte és amíg ki nem jelentkezem mindig be tudok jelentkezni, de a listában nincs se a jelszó se a webcím.
-
Jenne
őstag
válasz
Faterkam #59456 üzenetére
Nálam is hasonló, pontosabban a szomszéd idős házaspár kopogtatott át nagy rémülten, hogy most mi legyen.
Más ötletem nem volt, mert én sem vagyok nagy hozzáértő, de láttam, hogy a Programfájloknál ott van minden ami FF-hoz tartozik, fogtam és letöltöttem FF-ot [link] majd elindítottam a telepítőt és rátelepítettem újra. Kiírta, hogy kis takarítás és utána jó lett minden. Csak tipp, de hátha beválik, és használható ez a megoldás. -
Syl
nagyúr
válasz
Jack Oneill #59457 üzenetére
Ha nem akarsz automata sync-et, csak alkalmankénti cloud backupot, akkor célszerűbb FF-ből html fájlba exportálni a könyvjelzőket és azt feltölteni valahová. Mert a csak időnként bekapcsolt sync rendesen össze tudja kutyulni a könyvjelzőket (duplázás, kimaradás stb.)
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Frissített a Firefox, legújabb 64bites, erre a több éve használt jelszavaim elszálltak, semmi bejelentkezési mentés, tök üres az ablak!Még jó, hogy volt egy februári mentésem! Senki másnál hasonló?
-
Snooker
senior tag
válasz
Jack Oneill #59452 üzenetére
Jó, igazából beletekergettem, tehát akkor ezek szerint nem az egészet töltötte be.
-
Syl
nagyúr
válasz
Jack Oneill #59452 üzenetére
Sok éve használom. Már akkor is, amikor valami kódokat kellett beirkálni az új eszközökön.
Könyvjelzők, előzmények oda-vissza gép-telefon-tablet között. -
mekker
őstag
Firefox Androidon lehet a pinned sites méretét növelni? about:configban nem találtam rá opciót
-
Winner_hun
félisten
A Classic Theme Restorer-t ez visszahozta: Disabled Add-on Fix for Firefox 47 - 56
Előtte bármivel próbálkoztam ami itt le volt írva, nem volt hatásos. Hagytam is a témát pihenni, most kicsit keresgéltem, majd rátaláltam a megoldásra. -
SG3rg0
őstag
Firefox Lockwise használja valaki?
-
Cs1csó
titán
válasz
Snooker #59446 üzenetére
Gép restart, majd futtasd megint ha nem talál nem zárd be a program főablakát hanem menj arra hogy JAVÍTÁS ALKALMAZÁSÁNAK FUTTATÁSA és ekkor kérni fogy egy gép restartot.
Ezután is lefuttathatod ha ezután sem talál semmit akkor lefuttathatnál még pár ilyen keresőt:
- Hitman pro - ne telepítsd csak válaszd az egyszeri átvizsgálást
- Emsisoft Emergency kit -
Snooker
senior tag
válasz
Cs1csó #59442 üzenetére
Lefuttattam, talált 9 veszélyes elemet. Ezeket töröltem. Viszont azóta is nőtt 300 MB-vel a forgalom, közben meg alig neteztem. Most lenulláztam a számlálót, kíváncsi vagyok, hogy megint lesznek-e furcsa adatforgalom növekedések. Egyébként sokat használom a twittert (itt a képek, és videók betöltődnek a hírfolyamban), fb-t is sokat görgetem, használtautón is sokat nézek HD felbontású képeket stb...)- Ezek tudnak ilyen szintű adatforgalmat generálni?
Egyébként reinstall előtt is hasonlóan nőtt az adatforgalmam, és akkor is lefuttattam az adwcleanert, de nem talált semmit.
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
about:config-ban belehet azt valahogy állítani, hogy a középső gomb hivatkozásra való kattintás után az új lap a lapok legvégére kerüljön, ne az adott lap utáni helyre (amiből megnyitottam).
Tab mix plus-ban lehetett ezt állítani, csak hát ugye kinyírták ezt a kieget.
Köszi!
-
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
Tudtok megbízható programot mondani ami számolja a böngészőn keresztül végbement adatforgalmat? Nem akarom elhinni, amit a win10 beépített adatszámlálója mutat (tegnap délután óta 4,5 GB)
-
csiby222
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. pár napja újratettem a Windows 10-t és feltettem a Firefox 67.0.1-s (x64) verziót és a a Youtube (Twitch is) videók beszaggatnak akkor ha rákattintok a Start Menüre. Utána olvastam elméletileg a 67.0.2-ben érkezett valami javítás a Youtubet illetően de nem oldotta meg a gondot. Hardveres gyorsítást kikapcsoltam de semmi hatása nincs erre a problémára. A videókártyához a legújabb drivert használom ugyan azt ami windows telepítés előtt volt fent. Szerintetek mi okozza a gondot? Chrome-t használva nincs ez a hiba.
-
Syl
nagyúr
válasz
Kékes525 #59426 üzenetére
> Valamiből meg kell élniük. Vagy az adatainkból és/vagy a reklámokból.
Szerencsére a világ nem ennyire fekete-fehér. Ott van az Open Source, meg a többi ingyenes projekt, amik sem reklámokat, sem adatokat nem harácsolnak.
A másik véglet meg amikor mindkettőt (tudjuk ki... akinek a nevét nem írhatjuk le)
-
kranazoli
senior tag
válasz
"Valamiből meg kell élniük."
Agreed!
"A VPN-be befutniuk nagyon nehéz lesz"
Szerintem nem is ez a céljuk.
Ha jól értelmezem a cikk-et, ill. a Firefox nem volt, most sem az és szerintem nem is lesz VPN szolgáltató, hanem pl. az XYZ VPN szolgáltató VŐN szerverét fogják majd használni a Fox tulajok, és nem tartom kizártnak, hogy kedvezőbb összegért, mintha csak úgy előfueztnél XYZ VPN szolgáltatónál. És ez kb. mindenkinek jó."Mindenesetre ami a VPN-eket illeti, a Mozilla már tavaly októberben futott egy tesztkört a ProtonVPN-nel, akkor néhány kiválasztott felhasználónak dobott fel hirdetést, amelyben a szolgáltatást ajánlotta, 10 dolláros havidíj fejében. Ez a megoldás ugyanakkor nem integrált funkció volt: ugyan a hirdetés a Firefox felületén bukkant fel, illetve az előfizetések feldolgozását is a Mozilla intézte, az összegért a felhasználók ugyanazt a szolgáltatást kapták, amely a ProtonVPN-től közvetlenül is elérhető. Utóbbi, azaz a ProtonVPN Plus szintén havi 10 dollárba kerül."
Tippem szerint az lesz, hogy integrálni fignak egy opcionális alap(!) Proton VPN-t, ami pl. FB, normál böngészés elegendő sávszélt fog nyújtani és ahogy fentebb írják mindet a Firefox intézni. A felhasználóknak csak aktiválni kell. Azért is egy alap funkciót tennék bele, mert a Proton dolgozóinak is etetni kell gyermekeiket. Akiknek ez megtetszik válthatnak majd a Plus verzióra, de még ebben az esetben is vmi kedvezőbb árfekvésben. Ez esetben, azonban már mindent a felhasználónak kell intéznie. Pl külön VPN kliens telepítés, stb..
De ezek csak az én tippjeim, hogy én hogyan logikáznám ezt ki..
(kb...) -
netpeti98
addikt
Mondjuk jelen állás szerint inkább a Firefox brand alá bevont szolgáltatásokat fogja érinti, mint a böngészőt. Azt tudom elképzelni, hogy telepítés/frissítés után megmutatja, hogy ezeket kapod ha előfizetsz (mint most a Firefox Account ajánlása telepítés után). Esetleg aminek van értelme, azt integrálják jobban a böngészőbe, pl. VPN. Aztán majd meglátjuk, hogy a gyakorlatban hogy fog kinézni.
Valahogy meg kell próbálni függetlenedni, hogy ne csak azon múljon a bevétel, hogy ki mennyit fizet az alapértelmezett keresőmotorért. Főleg most, hogy kétszereplős lesz a böngészőmotorok piaca. (ha a Webkitet nem számoljuk)
-
farkas-j
őstag
válasz
Kékes525 #59431 üzenetére
Én csak arra reagáltam, hogy a reklámokból élnek. Egyébként a Google korábbi szerződésbontásának egyik oka pont az volt, hogy a vezetők pofátlanul magas honoráriumokat vettek fel, a fejlesztők meg alulfizetettek voltak és kezdtek szétspriccelni a konkurenciákhoz. De hagyjuk, mert ez nem a fórum témája.
-
Kékes525
félisten
válasz
farkas-j #59428 üzenetére
Te mit fizetsz, mit fizettél azért, hogy naponta használod? Kinek, mikor, mit csináltál ingyen? Te ingyen dolgozol, hobbiból? Nekem sem tetszene az, ha fizetni kellene érte, de megértem, ha úgy alakulna. Mit gondolsz, hogy a programozói, egyéb alkalmazottjaik mennyit keresnek?
-
-
válasz
Jack Oneill #59427 üzenetére
Jön majd helyette az új.
Tesztelni már lehet, kicsit azért ennek megfelelően bugos, és több dolog is hiányzik belőle, pl kiegészítők, színes témák. -
farkas-j
őstag
válasz
2010-es cikk:_
"A Mozilla Alapítvány bevételeinek az oroszlánrészét, 97 százalékát még mindig a keresők adják. Főként a Google."Sajnos azt a cikket nem találom, ahol megírták, hogy a Mozilla vezetői pofátlanul nagy pénzeket kaptak juttatásként.
-
Jack Oneill
veterán
Errol mit tudtok?
[link] -
Kékes525
félisten
"Ja, csak majd dobálja a reklámokat nyakra-főre..."
Valamiből meg kell élniük. Vagy az adatainkból és/vagy a reklámokból. Támogatást nem igen kapnak. Az internet kezdetén volt az, hogy lelkes amatörök totál ingyen csináltak programokat. Ennek most már sajnos kezd vége lenni.
A VPN-be befutniuk nagyon nehéz lesz, mert sok a jó konkurencia. Persze az online tárhely esetében is ez van. Ezért nem sok értelmét látom ezeknek a funkcióknak.
-
Syl
nagyúr
válasz
junior11 #59424 üzenetére
"Azt ugyanakkor Beard sietett kiemelni, hogy minden, jelenleg elérhető Firefox funkció továbbra is ingyenes marad, a készítők nem terveznek semmilyen jelenleg díjtalanul használható szolgáltatást vagy komponenst fizetőssé tenni."
Ja, csak majd dobálja a reklámokat nyakra-főre...
-
junior11
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz
Jack Oneill #59395 üzenetére
Egyebkent elvbol se szivesen hasznalok chromium alapu bongeszot, foleg hogy most mar csak 2 szereplos a piac.
-
Cs1csó
titán
Kékes525 fórumtárs kiválóan leírta én 2 dolgot emelnék ki amire egy böngésző nagyon háklis tud lenni:
- a VGA - van amelyiket szereti van amelyiket nem a GTX 970-et mivel "népkártya" ezért kb. mindegyik kedveli gondolom még mindig elsők között van a tesztelésnél
- CPU - nagyon régi vagy nagyon új AMD vs. Intel ezek azok a paraméterek amik nagyon rányomhatják a bélyeget a gyorsaságra. -
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Próbáljátok már ki ezt az oldalt légyszi!
[link]
A kezdőlap néha betölt, de aztán bármit akarok megnézni semmi.
Próbáltam chrome-t, edge-t azokkal is semmi.
Köszi! -
laszlohu
addikt
válasz
Intruder2k5 #59406 üzenetére
próbáltam kikapcsolt adblock - al is, azzal sem megy,
visszafelé nem szeretnék frissíteni ( ESR )
sajnos egyik videót sem engedi lejátszani az axn playeren
köszönet
-
válasz
Jack Oneill #59409 üzenetére
userChrome.css módosítással. Elvileg ez kell bele:
#webrtcIndicator {display: none;}
How to Create a userChrome.css File -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #59410 üzenetére
Na végre, játékok alatt már eltűnik, pedig nem állítottam semmit.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #59409 üzenetére
Itt a kep
[link] -
Jack Oneill
veterán
Discordon beszélek másokkal és firefoxban felül megjelenik egy kis firefox ikon, meg egy mikrofon ikon. Ez játékok alatt is ott van. El lehet valahogy tüntetni?
-
Syl
nagyúr
válasz
Elég csak hozzáértő módban zöldre rakni a "imasdk.googleapis.com" címet. [kép]
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Akkor a ublock volt nálam a ludas, valamiért blokkolhatja.
-
laszlohu
addikt
Adott az alábbi link :
[link]Ubuntu 18.04, legfrissebb stabil Firefox, kikapcsolt Hw - es gyorsítás
A böngésződ nem támogatott,
ez érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari