- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
makoss #69337 üzenetére
Csak ebben az aboutban nem merek semmit állítani
Érkezik a modern Firefox oldalsáv: így kapcsolható be már most -
-
-
-
5leteseN
senior tag
válasz
makoss #69011 üzenetére
Igen, az előző hsz-ben is említett többszörös szűrés keresztbe verhet, és ez (is) okozhatja a nevezett problémát.
Szerintem próbáld ki, hogy ideiglenesen letiltod egyiket-másikat és frissíted a kérdéses oldalt(funkciót).
Így (a ritka különleges esetektől eltekintve) ki tudod szűrni, hogy melyik Kiegészítő miatt gabalyodnak össze a dolgok és melyik miatt nem jelennek meg a képek.Ha a kettős-többes funkciót mégis fontosnak tartod, akkor be lehet vetni, hogy a keveredést okozó Kiegészítőt csak a fontos oldalon kapcsolod ki, másutt pedig továbbra is működnek.
erre bonyolultabb megoldásra ritkán, keveseknek van szükségük.
Olyankor dolgozni kell vele.Kegyetlen az (IT-)Élet! "
"
-
lck
senior tag
válasz
makoss #68998 üzenetére
Igen.
Nálam éppenséggel így néz ki a Fox kezdőlapja Windows alatt: [kép]
Lehet oldalra görgetni egyérgörgővel. Ott újabb 18 dial van. ( lehetne több, kevesebb is persze )
Ahogy módosítok egyet, Linuxos Fox is módosul automatikusan, sőt az Edge is. Chrome alatt is menne, de azt nem használok. -
lck
senior tag
válasz
makoss #68996 üzenetére
Tudom hogy nem ez volt a kérdés
de erre a célra én ezt használom: [Infinity New Tab Pro] Minden eszközön, minden fajta böngésző között szinkronizál, ha létrehozol felhasználót benne. Meg egyébként elég pofásan is tud kinézni szerintem.
-
akaido
addikt
válasz
makoss #67684 üzenetére
Szerintem sehogy. Azokat a gyorshívókat lehet exportálni-importálni amiket beállítottál.
A jelszavak az % APPDATA% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \ mappa a logins.json és a key4.db fájlokban tárolódnak..
Vagy használj pl PasswordFox-ot. -
svgyula
addikt
válasz
makoss #65987 üzenetére
Szia! Jó, van mindenkinek saját szokása ez érthető, de az ilyen oldalakat miért nem próbálod megnyitni egy új lapon és akkor azt csak simán x-eled és amikor visszamész a kiinduló oldalra nem lesz "lejárt dokumentum". Én mindig ezt csinálom, pl ha válogatok mindent új lapon nyitok meg és ha nem kell simán bezárom és az eredetitől ugyanúgy újra bármi nyitható. Filmeknél is sorozatoknál is. Ezért szeretem a firefoxot mert ilyenkor a középső egérgombbal egyből új oldalt nyit nincs oda-vissza lépegetés.
-
-
-
DS39
nagyúr
válasz
makoss #65983 üzenetére
egy lépést ki lehet kapcsolni ezzel kapcsolatban a config-ban:
dom.confirm_repost.testing.always_accept - true-ra állítva a dokumentum lejártnál egy F5-re egyből bejön, nem kérdezi meg, hogy biztosan újraküldi-e.
arra nem találtam megoldást, hogy teljesen automatikusan visszatöltse ilyenkor, ha kell, ha nem.
-
Cs1csó
titán
válasz
makoss #65952 üzenetére
Szia, úgy tudom ezzel az oldal védekezik ez nem a Firefox sara. Nekem van, hogy ilyenkor úra rámegyek a "vissza" gombra és akkor betölti.
Meg kell szokni, hogy ha valamit megnyitsz akkor azt úgy nyisd meg ott, hogy egy új lapon nyíljon meg és nem az előzőről lépj rá mert ha vissza akarsz lépni akkor jön ez a szép kis üzenet. -
-
svgyula
addikt
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
makoss #64933 üzenetére
Ha valaki tudna válaszolni akkor látja az előződet, és válaszol. ha nem akarna vagy nem tudna, erre sem fog.
A legjobb tippem, hogy kikeresed az addon tartalmát, megnézed, hogy a felépítése mennyiben más a Chromium alapúhoz képest, és ha megyegyezik akkor próbálkozol másolgatássa... Ha nem, akkor meg írsz a fejlesztőnek (aki úgy viselkedett, hogy tiltódott... ) -
-
Kékes525
félisten
válasz
makoss #64853 üzenetére
Használható egy trükkel. [Firefox disables & blocks FVD Speed Dial add-on for intercepting user search queries]
about:config “extensions.blocklist.enabled” false -ra állítva.
-
Kékes525
félisten
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
makoss #60649 üzenetére
Csinálj egy profil frissítést.
-
Rimuru
veterán
válasz
makoss #60631 üzenetére
Nem tudom jelenleg hogy hasznalod az FF-et, de csak egy dolgot tudok javasolni ami talan segithet. Kapcsold be hogy allitsa vissza a munkamenetet ([link]) igy ha az utolso tab amit bezartal az FVD volt akkor azt hozza vissza egybol.
mit csinál? - Nagyon sokmindent, pl ezzel lehet context menut csinalni, stb. - ironikus modon ha csak lecserelni szeretne valaki az uj tabot akkor ahhoz nem kell ([link]), de az fvd tobbet csinal ennel.
-
-
junior11
veterán
válasz
makoss #60553 üzenetére
Most gépen kipróbáltam FF alatt jelenleg működik az oldal, viszont ez az üzenet jelent meg (ha esetleg nálad még nem):
AKTUÁLIS: ha reklámblokkolót használsz, akkor pillanatnyilag rajtunk kívül álló hiba miatt oldalaink nem működnek megfelelően!
A hiba oka: a "hufilter" nevű szűrőn keresztül valaki tudatosan zavarja az oldalunk alapvető funkcióihoz szükséges szkripteket.
A hufiltert nem mi fejlesztjük, így jelenleg csak akkor működhet helyesen az oldal nálad, ha kikapcsolod a reklámblokkolót vagy annak beállításaiban a hufilter szűrőlistát. -
Jack Oneill
veterán
válasz
makoss #60312 üzenetére
Akkor valamit nem jol csinalsz. Tokeletesen megy. Mp3 letoltesem van egy par igy. Es a kolleganak is megy ezek szerint.
Nyiss megy egy youtube zenet. Masold ki a linket akkor egy kulon lapra majd a link szovegebol torold ki az ube reszt. Tehat a youtube helyett csak yotu legyen es a tobbi szoveg valtozatlan. Probald meg a youtu oldalan akkor. -
Jack Oneill
veterán
válasz
makoss #60300 üzenetére
Letrehozol egy firefox fiokot es rogton utana a bongeszo firefox fiok beallitasaiban testreszabhatsz mindent, hogy miket szeretnel szinkronizalni. Beallitasok, megnyitott lapok, jelszavak, konyvjelzok stb. Nekem pl csak a konyvjelzok kellenek. Egy ujratelepites utan csak belepsz a fiokba firefox bongeszon keresztul es mindened meglesz. A bongeszon belul jobb oldalt felul megtalalod a fiokot.
-
vlevi
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
makoss #57418 üzenetére
A profil mappát kimásolod, és átviszed egy másik telepített firefoxhoz.
https://support.mozilla.org/hu/kb/Profilok
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest