- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly #59064 üzenetére
+1
Mindenkihez.
Aki egyszerű, de jó fordítót keres, annak tudom ajánlani: Simple Translate
Ami hiányzik belőle nekem az, hogy a Mozillán nem fordít és nem ejti ki a szavakat.
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly #59062 üzenetére
"de nem biztos, hogy a bináris lefordítása előtt nem nyúlt bele valaki a kódba."
Ez tökéletesen igaz, de valamilyen szinten muszáj megbízni. Ha kijelentik, hogy egy szoftver semmilyen körülmények között, soha, semmikor, semmilyen adatot sem gyűjt, akkor ez biztosan igaz? A kétely mindig, minden körülmények között fennállhat, mert nem te vagy az, aki ellenőrzi a szoftvert. Aztán ott van a hardver. Biztos, hogy nincs bene egy backdoort lehetővé tevő chipp, vagy a BIOS-ban egy ilyen kód? Tehát a kérdés az, hogy kiben, miben, mikor bízhatunk meg? Erre nincs tökéletes válasz.
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly #59008 üzenetére
" Egyedül a jelszavak exportálását nem tudom, volt erre régen addon, de a Webrender/Quantum ággal már nem megy."
Nálam az is egyszerű volt, mert 0 jelszót kellett átvinnem.
KeePasst használok. Amúgy az is megoldható, ha valaki Firefox Quantumot használ: FF Password Exporter
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly #58927 üzenetére
LOL, csak emlegetnem kellett. Most jött le Arch Linuxon update-ként a friss ca-certificate-mozilla csomag (v3.44). Ezek szerint Linuxon ez külön van választva a binárisoktól. Pedig az Arch elég friss, szinte azonnal le szokott jönni minden csomagból az új verzió, alig néhány óra elteltével. Ez azt jelenti, hogy a Mozilla töketlenkedett vele ilyen sokáig, kellett nekik 7 nap
-
Apollyon
Korrektor
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly #58445 üzenetére
Ez müködik? Úgy olvastam, hogy ez nem javítja ki a hibát. Még talán ez lenne a legjobb ideglenes megoldás. Betennéd, hogy melyik beállítás az? Lehet, ahol néztem ott mást próbáltak.
Ezt kipróbáltam:
xpinstall.signatures.required false
Nem használ.(#58449) makoss
Több megoldás is van, olvass vissza.
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly #58441 üzenetére
Ez a debug mód csak ideiglenes. Így azt választottam helyette, hogy letiltottam az addonok aláírásának az ellenőrzését. Így az addonjaim újra rendesen mennek. Viszont nálam a témákat is letiltotta, és azok semmiképp nem mennek fel újra, szintén kapcsolati hibára hivatkozva.
Gondolom a szerverükön lejárt a tanúsítvány. Nem tudom mit kell ahhoz keményen dolgozni, csinálják meg, ne hagyják lejárni. Ne keményen dolgozzanak, normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged