Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
+1
Mindenkihez.
Aki egyszerű, de jó fordítót keres, annak tudom ajánlani: Simple Translate
Ami hiányzik belőle nekem az, hogy a Mozillán nem fordít és nem ejti ki a szavakat.
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
"de nem biztos, hogy a bináris lefordítása előtt nem nyúlt bele valaki a kódba."
Ez tökéletesen igaz, de valamilyen szinten muszáj megbízni. Ha kijelentik, hogy egy szoftver semmilyen körülmények között, soha, semmikor, semmilyen adatot sem gyűjt, akkor ez biztosan igaz? A kétely mindig, minden körülmények között fennállhat, mert nem te vagy az, aki ellenőrzi a szoftvert. Aztán ott van a hardver. Biztos, hogy nincs bene egy backdoort lehetővé tevő chipp, vagy a BIOS-ban egy ilyen kód? Tehát a kérdés az, hogy kiben, miben, mikor bízhatunk meg? Erre nincs tökéletes válasz.
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
" Egyedül a jelszavak exportálását nem tudom, volt erre régen addon, de a Webrender/Quantum ággal már nem megy."
Nálam az is egyszerű volt, mert 0 jelszót kellett átvinnem.
KeePasst használok. Amúgy az is megoldható, ha valaki Firefox Quantumot használ: FF Password Exporter -
Frawly
veterán
válasz
Frawly
üzenetére
LOL, csak emlegetnem kellett. Most jött le Arch Linuxon update-ként a friss ca-certificate-mozilla csomag (v3.44). Ezek szerint Linuxon ez külön van választva a binárisoktól. Pedig az Arch elég friss, szinte azonnal le szokott jönni minden csomagból az új verzió, alig néhány óra elteltével. Ez azt jelenti, hogy a Mozilla töketlenkedett vele ilyen sokáig, kellett nekik 7 nap

-
Apollyon
Korrektor
-
Kékes525
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
Ez müködik? Úgy olvastam, hogy ez nem javítja ki a hibát. Még talán ez lenne a legjobb ideglenes megoldás. Betennéd, hogy melyik beállítás az? Lehet, ahol néztem ott mást próbáltak.
Ezt kipróbáltam:
xpinstall.signatures.required falseNem használ.(#58449) makoss
Több megoldás is van, olvass vissza.
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly
üzenetére
Ez a debug mód csak ideiglenes. Így azt választottam helyette, hogy letiltottam az addonok aláírásának az ellenőrzését. Így az addonjaim újra rendesen mennek. Viszont nálam a témákat is letiltotta, és azok semmiképp nem mennek fel újra, szintén kapcsolati hibára hivatkozva.
Gondolom a szerverükön lejárt a tanúsítvány. Nem tudom mit kell ahhoz keményen dolgozni, csinálják meg, ne hagyják lejárni. Ne keményen dolgozzanak, normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- BestBuy topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alkoholista nevelde
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KeePasst használok. Amúgy az is megoldható, ha valaki Firefox Quantumot használ:

Ez nekem is segített

KAMI911