Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Khaosz55
üzenetére
Először is töröld az ABP-t és tiltsd le a többi kiegészítőt majd legyez bezárva a böngésző és futtasd le megint az Adwcleanert, aztán még ezeket: Hitman Pro (ne válaszd a telepítést csak az egyszeri ingyenes vizsgálatot) MBAM free-t, Emsisoft Emergency Free-t
Ezután telepítsd az UBLOCK ORIGIN-t. Majd teszteld le, hogy sikerült e megszabadulni hibától, ha nem sikerült akkor jön a következő lépcső:
- menj az FF beállításaiba - firefox fiók - és itt csak a könyvjelzők és a bejelentkezéseknél legyen pipa a többi elől vedd ki.
- ezután a programok és szolgáltatásokon belül távolítsd el az FF-et
- ezután - Total commanderrel pl. - tedd láthatóvá a rejtett mappákat és töröllj minden MOZILLA és FIREFOX néven futó mappát. Users - user - AppData-n belül
- indítsd újra gépet esetleg most is lefuttathatod a fenti dolgokat Adwcleaner-t stb.- telepítsd újra a böngésző - lépj be szinkornizáld a fiókod - majd először az Ublock origin-t telepítsd de még más kiegészítőt ne TESZTELD ha minden jól megy akkor mehet fel a többi kiegészítő. Ha ezután lesz valami gond akkor lehet valamelyik kiegészítő csinálja.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
valami vírus szerű dolog lehet a gépemen, mert ha megnyitom firefox-ot akkor 2 oldalon felugrik egy game reklám.
ABP fenn van, kaspersky vírusirtó nem talált semmit, norton sem, adwclener sem.Hogy tudom kiírtan hogy ne ugorjon fel az ablak ?
-
törölt tag
Ez az új felület a könyvjelzőkhöz borzalmas.
-
Sdi
addikt
Sziasztok!
Milyen módszerrel lehetne elérni, hogy az új rókában alulra kerüljenek a böngésző fülek? Egyáltalán lehetséges ?
-
liksoft
nagyúr
válasz
newmoonlight
üzenetére
Én csak fel akartam cserélni az új ablak/lap sorrendjét. Inkább idomultam a jelenlegihez. Azért viszont kicsit megnyugtat, nem csak én szenvedek a menü átalakíthatatlansága miatt. (A linkelt lehetőséget talán hagyjuk.
) -
válasz
newmoonlight
üzenetére
Már nincs rá kiegészítő, szóval csak ez van.
-
válasz
newmoonlight
üzenetére
-
newmoonlight
senior tag
Jobb egér-klikk lenyomásakor felugró lehetőségek közül, hogyan tudnám eltüntetni az általam nem használtakat? (A Quantum előtt a "Menu Wizard"-ot használtam, az már sajnos nem kompatibilis.)
-
bobalazs
nagyúr
Engem az érdekelne hogy hogy lehetne megoldani hogy a könyvjelzőkre menve, legördülő menüben egyik linkre középső egérrel rányomva ne záródjon be az aktuális legördülő sor hanem maradjon nyitva hogy még egy vagy több könyvjelzőt szépen sorba megnyithassak.
Operánál pl. nem záródik be. -
newmoonlight
senior tag
Hali! Most frissítettem a FF-ot. Superstart helyett tudtok ajánlani valamit?
-
gepesz13
tag
Sziasztok!
Firefox 61.0.2 (64 bit)-et használom.
Valaha az oldal hozzáadások a könyvjelzőkhöz" parancs berakta a könyvjezők menübe, de most mindíg a "más könvjelzk" alá rakja be. Mi a baj?
Üdv és köszi. -
-
-
-
Vakegérke
félisten
Kóstolgatom a lehetőségeket, kipróbáltam a Waterfox portable verziót, mielőtt telepíteném. Ami zavar, az a tab, vagyis a fül. El lehet tüntetni valahogy?
-
Krystal_s
addikt
Üdv.
Hát nálam is előjött a favicon gond. Sokszor olvastam itt róla, de nekem az évek során sosem volt ezzel gondom. Mindig normálisan megjelentek a könyvjelzőim ikonjai.
Mióta frissítettem az új verzióra (Quantum) pár nap használat után minden könyvjelzőm ikonja egy szürke földgömb lett. Nagyon örülök... :\
Előtte jó volt éveken át. Most mi rontotta el?
A Fox képtelen magától helyreállítani? Tele van vele a net, tehát globális hiba. Miért nem javítják a fejlesztők?
Szükséges hozzá a Checkmarks kieg? Jó lenne, ha nem kéne már ilyen alap dolgokhoz is kiegészítő.
Félig próbáltam, de tartottam tőle, hogy beletöröl, vagy elront valamit és nem mertem végig lefuttatni. Van pár 1000 könyvjelzőm. Ez komoly, hogy az összeset meg kéne nyitni? -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Itt van rá esetleg valami mód, hogy megjegyezze a felhasználó nevet illetve jelszót?
Sajnos nem ajánlja föl.Esetleg valami kiegészítő? -
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Kicsomagolod, vagy ezt töltöd le: nano_defender-15.0.0.42-an+fx.xpi és itt telepíted: [kép]
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Először csak Chrome-hoz csinálta meg a Nano Adblocker-t és a Nano Defender-t a Nano Defender az egy agresszívebb AAK program. (Anti-Adblock Killer) Egyfajta bypass módszerrel kikerüli a reklámokat az Adblock killer azt hisze a reklám lefutott közben pedig nem futott le legalábbis te nem fogod látni a reklámot -ez a bybapss. A Nano Defender UBO-hoz is használható volt csak ott kellett még egy két lépést megtenni az installálásakor.
Aztán elkészítette Firefox-ra is de aztán ahogy feljebb is ki volt fejtve, API problémák stb. miatt abbahagyta a fejlesztője a hivatalos Firefox-os verziót. Ekkor kezdték el a Chrome-os verziót portolni a firefox-ra majd aki ezt csinálta abbahagyta ekkor lépett be a képbe a mostani fejlesztő aki azóta is csinálja, DE csak a Nano Defender-t portolja tehát az UBO-val kell használni és még van pár lépés amit továbbra is meg kell tenni.
DE a legfontosabb, hogy az UBO-ban is van AAK modul persze a komolyabb AAK-val nem biztos hogy elboldogul oda Bypass kell. Bár ez a lényeg, hogy az utóbbi időben nem futottam bele olyan oldalba amivel ne bírna el az UBO önmagában. Olyan van pl. OPRENDEN jön elő szöveg hogy reklámblokkolót érzékelt de nem bontja a kapcsolatot csak a reklám helyén ez a szöveg található.
Itt a PH-n is van ilyen amikor a fórumon vagyok de nem egyből jön elő hanem mikor betöltöm az egyik topikot majd legörgetek ekkor ugrik az oldal egy kicsit és ha visszatekerek akkor ez fogad:
Ennyi de ettől még használható az oldal.
Az AMO-s verzió a CHROME STORE FOXIFIED-ban is azért sincs már benne - ha jól tudom nincs - mert a portosított verzió önmagában tud települni chrome store foxified nélkül.
SŐT volt régebben olyan hogy egy agresszívebb AAK-val nem tudott mit kezdeni a Nano Defender SŐT olyan is volt hogy a Chrome-os NATÍV megoldás elbírt vele a Firefox-os port nem.
Úgyhogy jelenleg egyik böngészőn sem nagyon van létjogosultásga, de ha lesz akkor az inkább egyén függő attól hogy milyen oldalakon szörföl és ott esetleg kell e.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Az nem a Nano Adblockerhez hanem a Nano Defenderhez való. Arról pedig azt írtuk, hogy felesleges a tapasztalatok szerint. NanoDefenderFirefox Ez müködik, de felesleges. -
ArthurShelby
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
"Amúgy itt erre már választ kaptál csicso82 kollégától: [link]"
Ő csak azt írta, hogy az eredeti fejlesztő (jspenguin) sosem támogatta, ellenben "Get Nano Defender for Firefox (Unlisted, Beta, Maintained by @LiCybora)"Ha jól tudom ff fiókos szinkronizációval a már nem létező (AMO-n nem lévő) kiegészítőket nem lehet átvinni.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Mert a fejlesztő nem tudta rendesen implementálni a Firefox alá. Valószínűleg nem volt meg hozzá a megfelelő API. A fejlesztő szedte ki, nem a Mozilla. Amúgy itt erre már választ kaptál csicso82 kollégától: [link]
"Lehet winről linuxra pl valahogy, vagy winről winre?"
Szerintem igen, ha a Firefox fiókkal szinkronizálod. Innen bármelyik rendszerre letöltheted, ami futtatja a Firefoxot.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
"említette ha jól emlékszem, hogy szerinte a Nano Defender egy kicsit lassította a böngészést ezért neki telepítve van de inaktív és csak akkor használja ha kell. Valahogy én is így vagyok vele de mivel NEM TALÁLTAM olyan oldalt ahol az UBO csődöt mond de a Nano Defender-rel felvértezett UBO nem ezért nem is használom."

Pontosan én is így csináltam. Nekem is lassított, és én is először kikapcsoltam, de mivel nem kellett bekapcsolnom, ezért töröltem.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A Nano Adblocker és Nano Defender fejlesztője jspenguin írta még korábban, hogy nem tudja natívan megcsinálni ezt a két kiegészítőt Firefoxra ideje sincs rá és valami technikai probléma is fennált, de akit linkeltem ő a chrome-hoz készült Nano Defender-t csinálta meg a Firefox-hoz. Tehát ez nem egy Firefox-hoz készült kieg hanem a chrome kieg van átkonvertálva.
Elegendő ha UBO-t használsz egyedül ÉS HA belefutsz olyan oldalba ahol csődöt mond akkor ott teszteld a nano defender kieget. Megjegyzem nagy fanja voltam a Nano kiegészítőknek de teljesen jól megvagyok nélkülük.
Plusz:
Kékes525 említette ha jól emlékszem, hogy szerinte a Nano Defender egy kicsit lassította a böngészést ezért neki telepítve van de inaktív és csak akkor használja ha kell. Valahogy én is így vagyok vele de mivel NEM TALÁLTAM olyan oldalt ahol az UBO csődöt mond de a Nano Defender-rel felvértezett UBO nem ezért nem is használom.
-
ArthurShelby
addikt
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A uBlock Origin mellett nano adblocker? Totál felesleges. Vagy az egyik, vagy a másik. Kvázi ugyanaz a kettő. Én inkább az eredeti, uBlock Originre szavaznék. Szerintem a nano defender felesleges, mert nagyon kevés oldal van, ahol kimondottan hasznos lenne. Én még nem találkoztam olyannal, ha a teszt oldalakat leszámítom.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Igazából csak érdekelne, hogy mi volt az indoka a kukázásnak.
Másrészt egyik gépemen most fent van (nano adblocker, nano defender, ublock origin), de nem tudom hogy tudom átvinni másikra is az első kettő kiegészítőt.A nano adblocker is az ubo gondolom ugyanaz, csak a előbbi out of the box működik együtt a nano defenderrel.
-
Cs1csó
titán
válasz
xabolcs
üzenetére
Értem azért van ez a topik is hogy bedobod azt a kieget aminek te nem találtál alternatívát és remélhetőleg valaki tud ajánlani másikat. Amúgy azt továbbra is tartom ha egy kiegészítő fejlesztője nem tudja/akarja megcsinálni a legfrissebb HIVATALOS build-hez a kiegészítőjét akkor azt a kiegészítőt kukázni kell. Ebben az esetben, hogy gondoltad? Ha soha többé nem fejleszti azt a kiegészítőt akkor 5 év múlva már egy 5 éves böngésző build-et fogsz használni?
Anno a windows 7-nél megkedveltem az asztali minialkalmazásokat - widget-eket - majd a windows 8-nál kukázták biztonsági okok miatt a windows 10-ben sem volt Végül találtam a Rainmeter nevű kiegészítőt ami kiderült sokkal jobb mint a widget megoldások és azót azt használom.
Jelenleg az Ublock Origin a kedvenc kiegészítőm egy multifunkciós csoda: reklámokat, kártékony oldalakat blokkol, scripteket is tud blokkolni egyszerű és nagyszerű DE ha a fejlesztője valamilyen oknál fogva többet nem fejlesztené akkor tetszik vagy sem előbb utóbb váltanék róla ennyi.
Imádtam az utorrentet de ahogy elkezdték teledobálni reklámokkal ami egy része még a haladó beállítások true- false megoldással sem volt kikapcsolható meg jöttek a riogatások hogy bányászik meg bloatware-t telepít stb. könnyes búcsút vettem és váltottam Qbittorrentre most semmi pénzért nem mennék már vissza.
Vagy vegyük a KMPlayer-t amit a fejlesztője eladott jó pénzért és egy reklámoktól hemzsegő fertő lett arról is sokan váltottak VLC media player-re azóta a a KMPlayer EREDETI fejlesztője belevágott egy új projektbe - most már gondolom a KMPlayer eladásából befolyt pénzből jól eléldegél - és megcsinálta a POTPlayer-t tehát aki KMPlayer függő volt az válthat erre.
Ugyanez történt a WINAMP-al is csak ott kicsit macerásabb a fő fejlesztő a számára nem tetsző irány miatt kiszállt és létrehozta a FOOBAR2000 akinek volt esze az át is ment a Winamp-ról ami végül kukázva is lett.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Gyere át a Reklámblokkolók topikja-ba!
Amúgy van: ITT a jelenleg is fejlesztett kiegészítő van még pár lépés ahhoz hogy használni tudd itt a leírás:[link] HA VALAMELYIK lépés nem érthető akkor írj a másik topikban és ott segítünk.
Megjegyzem nem használom, annyira nem vált be igazság szerint csak pár oldal van amivel az UBO nem boldogul de azokkal ez a kiegészítő sem úgyhogy ezért nem használom. Azt ajánlom ha találsz olyan oldalt ahol csődöt mond az UBO azt mentsd el -TESZT OLDALNAK - majd teszteld a nano defender-rel.
-
ArthurShelby
addikt
Mi történt a nano kiegészítőkkel? (nano adblocker, nano defender)
Először a defender nem volt elérhető, már az adblocker sem a AMO-n. Chrome-on ugyanezek a kiegészítők okésak.
Van valami ehhez hasonló?
(a UBO-t ismerem, ez is ugyanaz, csak itt a defender miatt nem érzékelik hogy blokkolót használsz) -
csaba951
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
uBlock Origin
Internet Download Accelerator
Video DownloadHelperEzek instant meghaltak a Quantum frissítés után. Egyik se egzotikus, kevés ember által használt kiegészítő.

Egyébként tegnap még mentek, ma meg már nem, mert a Firefox készítők gondoltak egyet. Nehogy már én szívjak ezért! Ha tovább erőltetik ezt a vonalat, akkor nem kell a Firefox sem!
-
Mikiller
aktív tag
Amióta az új FF van fent és elindítok itt PH-n egy YT videót mindig max hangerőn indul. Eddig, ha beállítottam az általam használtra megjegyezte. Ugyan ez van más videó linkeknél. Nem lehet valamit állítani rajta, hogy megjegyezze?
-
Cs1csó
titán
válasz
csaba951
üzenetére
Értem ezt a hozzáállást de azért ez nem fenntartható a végtelenségig. Egy olyan bővítményt amit NEM FEJLESZTENEK nem szabad használni. Előbb utóbb váltani kell. Gondolom nem XP-t használsz arról is váltottál de én is megtettem már pár szoftverrel amikkel problémák voltak:
- winamp-ról - Foobar200-re
- Dameon Tools-ról - Clonedrive-ra majd win10-nél már az sem kellett
- utorrent-ről - qbittorrentreJah és mindig van alternatíva.
-
kariad
senior tag
Sziasztok!
Frissült a Mozilla így sajnos nem jók ezek a bővítményeim.
Clear Search Bar Text On Search /keresés után álljon alap helyzetbe üres legyen a keresőablak/
Tabs on Bottom (Australis) /lapok alul nyíljanak meg/E helyett keresek egy új működőt.
Előre is köszi

-
-
Vakegérke
félisten
Ma reggel bekapcsoltam a gépet, meglepetésemre a Firefox ESR 60.2.0-ra frissült. Ez önmagában nem lenne baj, de eltűnt egy fontos kiegészítőm, a Clone It 1.1.2. Rákeresve megtaláltam a Clone the tab-ot, csakhogy én azt szeretném, ha a klón egész oldalon jelenne meg, mert rühellem a tab-okat.
Vége az örömömnek, vagy van rá kiegészítő, csak én nem találtam meg?
-
Kékes525
félisten
-
A Firefox androidos változatában nincs egyérintéses megoldás az aktuális weboldal frissítésére (ahogy mondjuk Operá-ban vagy Chrome-ban az oldal lefelé húzása)?
-
AndrewTdi
addikt
Köszönöm a segítséget. Végülis vírus volt, de nem csak a Mozillát érintette. nem is tudtam telepíteni vírusirtókat, csak csökkentettben. Viszont ha meg normálba elindítottam, akkor azonnal be is zárta.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
+1 Kékes525
Valószínűleg valami általános kártevő. Persze ettől még lehet böngésző specifikus de akkor mindegyik tetszik neki.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Szerintem nem, mert a másik böngészővel is előjön és ha a Windowst csökkentet módban indítja, akkor már nem.
-
Kékes525
félisten
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Ez jó.
Kipróbáltam. Nem eset(t) össze a Firefoxom. Azért ezt futtasd le: AdwCleaner És próbáld ki letiltott kiegészítőkkel is. Ha ezek nem hoznak megoldást, akkor ne használd a szót. 
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Tök fura a probléma.
Ha beírom google keresőbe, vagy a link helyére, hogy eset, vagy olyan szót amiben benne van az, hogy eset, akkor bezáródik a Firefoxom.
Találkozott már valaki ilyennel? -
Krystal_s
addikt
A beépített PDF olvasónak miért szükséges a Hardveres gyorsítás?
gyorsítás nélkül sokáig (mérettől függ) ilyen a szöveg.
gyorsítással pedig ilyen.
Neten most nem találtam erről semmit. Sokaknak pont akkor van gondja, ha be van kapcsolva a h.gyorsítás.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Igen, be van kapcsolva. Anélkül nem lenne folyamatos, hanem darabos lenne.
A H.gyorsítás kikapcsolásával pont a VGA-t "iktatom ki", azaz nem a grafikus processzoron keresztül jeleníti meg a tartalmat, hanem a CPU-n. Ezért nem gondolnám, hogy a VGA driver nem lenne megfelelő. -
Cs1csó
titán
válasz
kovi1970
üzenetére
Avast Cleanup-ot inkább hanyagold, bár ha a CCleanert integrálták akkor nagy baj nem lehet. ABP helyett használj UBLOCK ORIGIN-t. A 444 egy elég nagy oldal rengeteg betöltendő cuccal de azért nem kellene megfektetni a böngészőt.
Tehát:
- ABP gyalulása fel az UBOű
- futtasd le az Adwcleaner-t, esetleg még: Emsisoft EK, MBAM free, Hitman Pro-t, DrWebCureIt-et
- ha van fiók szinkronizációd az FF-hez akkor a beállításoknál - firefox fiók - csak ez a két dolog legyen szinkronizálva: KÖNYVJELZŐK, BEJELENTKEZÉSEKEzután töröld le az FF-et - manuálisan távolítsd el a TC-ben látszanak a rejtett mappák - user mappán belüli appdata-n belül törölj minden mozilla és firefox nevűt gép restart majd telepítsd újra a böngészőt, jelentkezz be dobd fel az UBO-t de még más kiegészítőt ne teszteld így pár órán keresztül aztán mehet fel a többi kieg ha ezután lesz valami gebasz akkor lehet valamelyik kieg zavar be.
-
-
kovi1970
csendes tag
Mostanában elég sokszor van a "Puff a lap összeomlott" hibaüzenet Firefox alatt. Néha a gépet is kifekteti.
64bites a Firefox, gyári, legális Windows 10 alatt. Általában a 444.hu-nál szokott előfordulni. A többi weboldalnál még nem vettem észre (nem csak a 444-et szoktam nézni, hehe).
ABP-t, Avast Internet Security-t és Avast Cleanup Premium-ot használok.Tapasztalat? Esetleg megoldás? A Firefox oldalán csak rizsabizsa van, amivel a felelősséget szeretnék áttolni másra.
-
Kékes525
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
"Viszont most az automatikus görgetés közben néha nem olyan egyenletes, mint h.gyorsítással"
A finom görgetés be van kapcsolva? Ha nincs be kell kapcsolni.
Amúgy amit írsz annak valószínűleg a video kártya és/vagy driver különbség az oka. Esetleg megpróbálhatod egy újabb driverrel. Ha a legújabb van, akkor egy régebbivel. Lehet, hogy ez használni fog.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, ritkán használom a Google térképet, ezért csak most tűnt fel, hogy 3D nézetben mozgatás közben nagyon terhelte a CPU-t. Notebook is rendesen melegedett tőle.
Gondoltam ez nem normális egy i5 3340M CPU esetén. Kíváncsiságból kikapcsoltam a hardveres gyorsítást és a CPU használat normális lett. Sőt még a ytube 4K videóknál is sokkal kisebb lett a terhelés. (Érdekes, mert egy másik szintén Inteles gyengébb gépen pedig a h.gyorsítástól volt kisebb terhelés.)
Viszont most az automatikus görgetés közben néha nem olyan egyenletes, mint h.gyorsítással. Eddig csak itt PH-n tűnt fel, ha teljesen a lap tetejéről indítom (ahol a reklám van) egy csíkban picit hullámzik a kép, vagy hogy írjam. Nem mindig csinálja.
A PDF nézegetőben elsőre halványak a betűk, sok oldalas .pdf-nél kb fél perc után lesz csak szép fekete.
Mi lehet a gond? (FF61.0.2, 64 bit) -
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nekem állandóan frissül a firefox,de tegnap óta nem frissült még mert amúgy is nem rég frissült de a jelenség el tűnt.És vga drivert hú de régen nem cseréltem már,azt sem tudom hányasnál jár most az amd driver

-
Dragon3000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Szükséges hozzá a Checkmarks kieg? Jó lenne, ha nem kéne már ilyen alap dolgokhoz is kiegészítő.
Félig próbáltam, de tartottam tőle, hogy beletöröl, vagy elront valamit és nem mertem végig lefuttatni. Van pár 1000 könyvjelzőm. Ez komoly, hogy az összeset meg kéne nyitni?

és ahogy kísérletezek, kiderül, hogy az adw szót sem szereti