- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
EmptyParadox #57499 üzenetére
Vagy thunderbird, feedly.
Amugy az "offline" RSS olvasokkal az a baj, hogy aktivabb feedeknel (pl egy hiroldal) lemaradhatunk, mert csak X-et szoktak elkuldeni (jellemzoen 10-30db), tehat ha pl 2 napig nem kapcsoltad be a gepet/programot akkor le lehet maradni a feedekrol.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
looser #57498 üzenetére
Én egyébként egy külön RSS olvasó programot ajánlanák. Amikor GoogleReader megszűnt, akkor kutakodtam. QuiteRSS, RSSOwl vagy Tiny Tiny RSS serverként futtatható. Én RSSOwlt használok.
Vannak online szolgáltatások is, de azokból nem tudok ajánlani, nem ismerem őket.
Szerintem jobb egy erre a célra készített dedikált programot használni. -
Cs1csó
titán
VÉGRE! Ebben a verzióban meg tudták csinálni, hogy ha meg van nyitva a böngészőm de a Facebook nem akkor is dobjon fel a bal alsó sarokban egy értesítést ha jön egy üzenetem. Volt már korábban is, hogy működött vagy inkább nem, de most elég pontosan dobálja fel az üzeneteket sőt a szöveg is ott van tehát ha nem fontos annyi időd van hogy elolvasd ráér később "láttamozni" és válaszolni.
-
looser
addikt
válasz
Gézengúz #57494 üzenetére
Ha a gyári rss olvasót szeretnéd visszakapni, akkor nem, de szerintem csak emiatt ne hagyd frissítetlenül a rendszert. Nem mindenki tartja fontosnak up to date lenni, de nekem megnyugtatóbb. Végig kell nézni a plugineket, hátha van olyan, ami tetszik neked. Meg is írhatod, én is kipróbálom akkor majd :-)
-
looser
addikt
válasz
Gézengúz #57491 üzenetére
Telepítés után megnyitja ezt az oldalt, ahol azt írják, hogy végleg kivették, mivel ahhoz képest, amennyi karbantartást igényel, elég nagy biztonsági rés így is és nem is túl sokan használják. Javasolják, hogy használjunk plugint helyette. Kettőt kipróbáltam, hát egyik sem jobb a gyárinál. Egyébként nem értem, ha a beépített biztonsági kockázatot jelent, akkor a plugin nem?...
-
looser
addikt
-
Gézengúz
addikt
64-re frissítésnél megint eltűntek a könyvjelzőimből az rss-ek. Már múltkor egyszer eljátszotta. Ez most komoly, hogy minden egyes verzióváltásnál, biztonsági mentést kell csinálnom? Asztalra kitett egy "Firefox feeds backup.opml" nevű file-t ebből vissza tudom valahogy őket állítani?
-
Jörm
újonc
Sziasztok!
Az alábbi ügyben kérnék egy kis hozzáértő segítséget.
A minap frissített a gépem, és amikor az újraindítást követően a Firefoxot el akartam indítani, az alábbi hibaüzenetet ugrott fel: Couldn't load XPCOM. Korábbi frissítések során sosem merült még fel ilyen probléma.
Próbáltam utánaolvasni a témának, viszont általában az volt a vége, hogy a program törlése, majd újratelepítése lehet a megoldás. Viszont ezzel olyan mentett oldalak és könyvjelzők is elvesznének, amikre szükségem van, viszont nincs róluk listám egy külön dokumentumban, szóval ha lenne rá megoldás vagy bármi javaslat, hogy elkerüljem a Mozilla Firefox teljes újratelepítését, azt nagyon megköszönném. -
Pano
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy más is találkozott-e hasonlóval.
Eddig Chrome-ot használtam, gondoltam teszek egy kísérletet Firefox-szal. Minden aránylag oké, kivéve a Yotube videóknál, ahol minden egyes videó esetében tapasztalhatók mikro megakadások a videó folytonosságában, amolyan frame droppok ami nagyon zavaró. Ugyan azt a videót nézve chrome-ban semmi gond.
Próbáltam már hardveres gyorsítás kikapcsolását is, eltávolítottam minden kiegészítőt, de semmi változás. -
looser
addikt
Sziasztok!
A FF újra azt csinálja, hogy letölti a frissítést, látszólag frissít, azután marad az eredeti verzió, míg a névjegyen továbbra is ott az újraindítás gomb. Ez másnál nem fordul elő?
Üdv
-
Cs1csó
titán
válasz
eax1650 #57479 üzenetére
Valahol meg kell húzni a határt hogy az adott weboldal még használható legyen, korábban én is kipróbáltam de ezeket a beágyazott facebook és társai videókat nem engedte betölteni tehát vagy a követésvédelmet engedélyezem vagy a beágyazott videókat nézem én úgy döntöttem, hogy nekem fontosabbak a beágyazott videók.
Ha úgy van most mint nálam és működik akkor az úgy jól van. Reklámblokkolód van? AZ inkább fontosabb nem csak reklámokat hanem kártékony dolgokat stb. is blokkol. Erre az egyik legjobb az UBO.
-
Cs1csó
titán
válasz
eax1650 #57475 üzenetére
Nálam mindkét videót szépen indítja. Legfrissebb FF + UBO
Iszonyat sok minden okozhatja tiltsd le a kiegészítőidet majd próbáld ki így aztán egyenként engedélyezd hátha kiderül melyik okozza ha kiderül akkor azt telepítsd újra, lehet csak ennyi kellett.
Persze végső soron a FF alapos - users mappa mélyén lévő mozilla és firefox mappák manuális eltávolítása - majd gép restart után egy újratelepítés is megoldja ha van szinkronizációd akkor ha belépsz újra lehet tenni mindent itt érdemes szelektálni, lehet valami beragadt beállítást ha azt is szinkronizálod visszajöhet a hiba is elég a bejelentkezések és a könyvjelzőket szinkronizálni.
-
eax1650
aktív tag
Hali!
Az új FF-ben nálam néhányszor nem jelenik meg a szöveg közben elhelyezett kép, videó.
Pl.: [link]A Chrome viszont megjeleníti.
Valami helytelenül van beállítva?
-
snakebait
senior tag
Beteszem ide a userChrome.css kódot ami van nekem,elméletileg ezzel van megcsinálva nálam,hogy lapfülek alulra kerültek és ívesek lettek. Ebben kéne változtatni talán valamit,hogy a lapfülek alacsonyabbak legyenek,de nem értek hozzá,hogy mit.Te vagy valaki más netán tudja mit kellene átírni?
/* Curve the background tabs at the upper left and right corners
May not work on add-on themes. */
.tabbrowser-tab {
border-radius: 10px 10px 0px 0px / 15px 15px 0px 0px !important;
}
/* Curve active tab and slightly overlap neighboring tabs */
.tabbrowser-tab .tab-background[selected="true"] {
margin-left: -1px !important;
margin-right: -1px !important;
border-radius:10px 10px 0px 0px / 15px 15px 0px 0px !important;
}
/* Shorten the tab line along the tops of tabs */
.tab-line {
margin-left: 9px !important;
margin-right: 9px !important;
}
/* Shorten the vertical lines between background tabs */
.tabbrowser-tab::before, .tabbrowser-tab::after {
margin-top: 9px !important;
}
/** "Light" Theme (Dark Text) **/
/* Border the background tabs (10% gray) for greater visibility */
#main-window:not([lwthemetextcolor="bright"]) .tabbrowser-tab:not([selected="true"]) {
border: 1px solid rgba(0,0,0,.1) !important;
border-bottom-color: transparent !important;
margin-right: -1px !important;
}
/* Remove short vertical lines between background tabs */
#main-window:not([lwthemetextcolor="bright"]) .tabbrowser-tab::before,
#main-window:not([lwthemetextcolor="bright"]) .tabbrowser-tab::after {
border: none !important;
}
/* Tab bar below Navigation & Bookmarks Toolbars */
#nav-bar { /* main toolbar */
-moz-box-ordinal-group: 1 !important;
box-shadow: none !important;
}
#PersonalToolbar { /* bookmarks toolbar */
-moz-box-ordinal-group: 2 !important;
}
#TabsToolbar { /* tab bar */
-moz-box-ordinal-group: 3 !important;
padding-top: 0 !important;
}
/* Clean up spacing */
.titlebar-placeholder {
display: none !important;
}
toolbarbutton.bookmark-item {
padding-top: 2px !important;
padding-bottom: 2px !important;
}
/* Vertical space for min/max/close buttons above the main toolbar */
/* On Mac, if not showing title bar, allow 20 pixels */
#main-window[tabsintitlebar="true"]:not([inFullscreen="true"]) #toolbar-menubar:not([accesskey]) ~ #nav-bar {
margin-top: 20px !important;
}
/* On Windows, if not showing title bar or menu bar, allow 20 pixels */
#main-window[tabsintitlebar="true"] #toolbar-menubar[autohide="true"][inactive="true"] ~ #nav-bar {
margin-top: 20px !important; /* More px may be better on Win10 */
}
/* Sorry, Linux users, I don't know the best approach for you! */
/* Background for Light and Dark themes */
#main-window[lwthemetextcolor="bright"] #TabsToolbar,
#main-window[lwthemetextcolor="dark"] #TabsToolbar {
background-color: var(--chrome-secondary-background-color) !important;
background-image: none !important;
}
#main-window[lwthemetextcolor="dark"] .scrollbutton-up,
#main-window[lwthemetextcolor="dark"] .scrollbutton-down,
#main-window[lwthemetextcolor="dark"] .tabs-newtab-button,
#main-window[lwthemetextcolor="dark"] #new-tab-button,
#main-window[lwthemetextcolor="dark"] #alltabs-button {
fill: var(--lwt-text-color) !important;
}
/* Left and right borders on Win 7 & 8, but not on 10 and later: */
@media (-moz-os-version: windows-win7), (-moz-os-version: windows-win8) {
/* Vertical toolbar border */
#main-window[sizemode=normal] #navigator-toolbox > toolbar#TabsToolbar {
border-left: 1px solid hsla(240,5%,5%,0.3) !important;;
border-right: 1px solid hsla(240,5%,5%,0.3) !important;;
background-clip: padding-box;
}
}
/* Override vertical shifts when moving a tab (9 Jan 2018) */
#TabsToolbar[movingtab] {
padding-bottom: 0 !important;
}
#TabsToolbar[movingtab] > .tabbrowser-tabs {
padding-bottom: 0 !important;
margin-bottom: 0 !important;
}
#TabsToolbar[movingtab] + #nav-bar {
margin-top: 0 !important;
} -
margithid
veterán
Win xp-t használok virtualboxben.
9 lapot használok 1 perces odlalletöltéssel, de a firefox egy idő után leáll.
4 GB Ram van a virtuális géphez rendelve.
Mi lehet a baj, hogy bezáródik a böngésző? -
adamcsik
aktív tag
Üdv! Nekem olyan problémám van hogy a youtube videók nem mindig működnek csak megy a karika körbe körbe Ha újra telepítem az adobe flash playert akkor működik egy ideig aztán megint nem
mi lehet a probléma? -
snakebait
senior tag
Szia!
Sikerült találnom olyan css kódot, hogy alulra kerültek a lapfülek, meg ívesek is lettek, viszont nagyon magasak, sokkal alacsonyabbak vagy, hogy is mondjam laposabak is lehetnének. Ehhez is keresek kódot, de eddig eredménytelenül. Hogyan tudnám ezt megcsinálni?
Ja, görgetősáv megváltoztatásához nem találok megfelelő kódot. Ahhoz meg nem értek, hogy én olyat írjak. -
margithid
veterán
Sziasztok!
Hol lehet a hangokat kikapcsolni Mozilla Firefoxban?
Köszi -
Puma K
nagyúr
Helló!
FF-ből a 63.0.3 verzió van fent Windows 10-en.
Az a problémám, hogy nem jegyzi meg a böngésző az adott weboldalakon az általam beállított nagyítást.
Pl: PH! +250%, YT +120% stb-stb.Van FF profilom és azt szinkronizáltattam le, majd (mintha) onnantól kezdve nem menne ez a funkció.
Mi lehet a gond?
Az segítene ha készítenék képeket a böngésző beállításairól? -
Predator2
addikt
Helló
Tab Scope-ot helyettesítő kiegészítőt ismer valaki?
Üdv
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kérdeztem hogyan lehetne megváltoztatni a görgetősávot legújabb FF-ba. Választ nem kaptam,de a sok olvasás és keresgélés után rájöttem,hogy CSS kód segítségével. Lapfüleket sikerült alulra tennem és lekerekítenem CSS kód beillesztésével. De nem találok megfelelő css kódot a görgetősáv megváltoztatására. Kerestem párat,betettem ahova és ahogyan kell és semmi.Ha kérhetek Valakit aki vágja ezt a css téma dolgot ,segít nekem picit.Valami Ilyet szeretnék,vagyis a scrollbar így nézzen ki és ilyen színben -
nfsu17
veterán
Hello.
Működik valakinél a port.hu rendesen?
Nem tudok egy videót sem elindítani, csak pörög, és bármilyen film adatlapján is vagyok, nem tudok e-mail emlékeztetőt hozzáadni. Nem lesz piros az az ikon, hogy oké, most már figyelni fogja. Csak a linksorban egy # kerül a link mögé. (krómban sem, ha vígasztal ez valakit, de nem tudom, hogy az én gépemen keffent-e el valami) -
98bja
senior tag
Sziasztok
Windows 10, legfrissebb FirefoxHosszú Chrome használat után áttértem Firefox-ra, azonban néhány oldal furcsán viselkedik. A Google Maps-ben például nem jön ki az opció, hogy váltsak műholdnézetre, valamint a bal oldali menü sem nyílik meg. A gmail-ben néhány ikon nem jelenik meg, de ettől függetlenül rájuk lehet kattintani. (
) VAlamint még semmilyen google-s oldalon nem tudom jobb felül lenyitni a menüt. Mivel tegnap telepítettem tisztán, csak ez a pár, ám annál idegesítőbb problémát tapasztaltam eddig. Köszi előre is a segítséget!
-
válasz
lovi27 #57451 üzenetére
Ez volt a helyes működés, a frissen csatlakozott gépre leszinkronizálja azt, ami fent van. A gépeket előbb kell csatlakoztatni és utána variálni, hogy az töltődjön fel. Mármint ha jól értettem a "felcsatlakoztatást".
Ha a mentésedet visszaállítod egy olyan gépen, amin a sync már be van állítva, fut a háttérben, akkor felülírja a dolgokat a szinkronizáció gombra való kattintás.
Persze hibás idő/dátum beállítással nem kellett még tesztelnem, szóval én azt nem tudom hogyan reagál rá. -
lovi27
addikt
Látod, ezért kérdeztem. Ma állítgattam a FF-t. Most felcsatlakoztam a Syncbe és szó nélkül telesz*rta (felülírta) az ott lévő régi vacakokkal amit eddig csináltam. Oda lett minden.
Szerencsére nem bíztam benne, így elmentettem a három könyvtárat és nem ért veszteség.
Ki lehet valahogy törölni a felhőt, hogy ez ne ismétlődjön meg?
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
FF legúabb kiadás 63.03, 64bites. Most álltam át,eddig egy régi verziót használtam a kiegészítők végett,de most már váltottam mert annyi helyen kidobálja a figyelmeztetést,hogy a FF újabb verziója szükséges. Többé-kevésbé megtaláltam a kiegészítő alternatíváimat,egész tűrhetően személyre szabtam. Azelőtt a görgetősávot is meg tudtam változtatni kiegészítővel,most nem tudom. Irritál az a sima szürke Hogyan tudnám vékonyabbra és más színűre megváltoztatni? -
lacy027
tag
Windows 10, Firefox 63.0.3, ping és sebesség probléma, letiltott kiegészítőkkel is. Indítás után egy idővel gondol egyet és a megszokott sebesség helyett kevesebbet mérek, felmegy valameddig, aztán elkezd csökkeni, mint ha másodpercekig egyátalán nem jönne adat, aztán ismét felmegy. A rendszerből a hiba jelentkezésekor pingelve a saját routerem, a szokásos 1-3 ms válaszidőből 2000-3000 ms lesz, emiatt néha tényleg szó szerint semmi sem jön, ezért esik meredeken a sebesség. A böngészőt bezárva rendben lesz minden, újra elindítva szintén jó, még nem gondol egyet és kezd megint szórakozni. Amikor rendesen megy minden, akkor a stabilan tartja a sebességet, gyakorlatilag ingadozás nélkül. Más eszközről nincs ilyen jellegű problémám. Próbáltam kikapcsolni minden beállítást, ami a Firefox adatközlési kényszeréhez tartozik, hiába.
-
Syl
nagyúr
válasz
lovi27 #57446 üzenetére
Szerintem nem a te órádat figyeli. Időben az újabb esemény (könyvjelző létrehozása, törlése stb.) kerül a régi helyére, függetlenül attól, hogy neked melyik eszközödön mennyi az óra. Nálam volt idő, amikor 5 operációs rendszer között (win-linux-mac-android-ios) ment oda-vissza, hibátlanul a sync.
-
Kékes525
félisten
Köszi!
Ez kell nekem, bármelyik site-on tudok vele kutatni. Nem kell a keresőmotort váltogatni. Az mindig bosszantó, ha elfelejtem visszaállítani a Google-ra.
Van olyan opciója, hogy automatikusan (ctrl nyomása nélkül) új lapon keressen?Ezt tettem be. Ezzel az Allmusic-on keres a Google segítségével. A Google sokkal pontosabban találja meg a keresett zenét, mint az Allmusic saját keresője. Ez a legtöbb site-ra igaz. Nagyon jól indexel a Google.
-
Cs1csó
titán
válasz
geprombolo #57438 üzenetére
Szerintem ezt egy időszalagnak fogd fel. Tehát mondjuk mindkét gépen a hétfő reggel 10 órai állapot szerint van a fiók de csak az egyik gépet kapcsolod be ekkor azon dolgozol mondjuk 12 óráig ekkor bezárod kikapcsolod a gépet majd hazmész bekapcsolod az otthonit és azon a 12 óráig amit csináltál elvileg annak kell várnia.
Egyvalamit megtehetsz a biztonság kedvéért ha végeztél az egyik gépen és mondjuk kilépnél és/vagy a gépet is leállítanád frissítsd manuálisan a Sync-et, kattints arra a körbefutó nyílra így biztos szinkronizálni fogja az utolsó állapotot is a felhőbe:
-
geprombolo
őstag
Sziasztok! A Firefox fiók/sync-kel van kérdésem, lehet, hogy nagyon láma lesz, de még soha nem használtam. A párom irodai és otthoni gépét szeretném össze szinkronizálni (rendszeresen). A kérdésem az, hogy:
-jelenleg mindkettőn vannak megnyitott lapok, hogyan dönti el a cucc, hogy melyik lesz összefésülve és melyik törölve? Vagy arra menet közben fog rákérdezni? Vagy egyáltalán hogy megy ez?
-oda-vissza lehet-e szinkelni (ha meló után itthon megnyit valamit, amire másnap szüksége lehet a melóban, másnap el tudja-e majd érni a másik gépen, illetve fordítva, ha a melós gépről akar az itthonira szinkelni)
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de ilyen részletekbe menően sehol nem találtam információt a funkcióról.
Köszi a válaszokat előre is -
DS39
nagyúr
az Iridium for YouTube megbízható kiegészítő?
-
Cs1csó
titán
válasz
69Raizen69 #57433 üzenetére
Ha már amúgy is ennyire friss (01-esed van 03-as a legfrissebb) használhatnád a legfrissebbet is vagy ha nem akkor ESR verziót.
-
Rimuru
veterán
válasz
69Raizen69 #57433 üzenetére
Sehogy, legalabbis "normal" megoldas nincs ra. Amugy link.
-
69Raizen69
tag
Helló.
Nemrég frissítettem a Firefoxot 63.0.1-re és az a problémám vele hogy a frissítési beállításoknál csak 2 opció van :
Frissítések automatikus telepítése (ajánlott)
Frissítések keresése, de a telepítés jóváhagyással történik ----> ezzel a beállítással folyton kéri hogy frissítsem mert van újabb verzió,de nem akaromEz élőt a 61-es volt fenn és ott volt egy 3.opció is hogy ne keressen frissítést.
Nem tudjátok hogyan lehetne erre visszaállítani?
pl az about:config -ban mit keresek?
mert ha csak az updatera keresek több száz találatot ad -
Syl
nagyúr
válasz
newmoonlight #57430 üzenetére
-
newmoonlight
senior tag
FF-ban létezik olyan, hogy ha kijelölök egy szövegrészt, az egér jobb-klikk ablakban nem csak a "Google keresés erre: ...." lehetőség ugorjon fel, hanem a szövegrész YouTube-keresése is?
Azaz ne kelljen megnyitnom a YT-ot és annak keresőjébe másolnom a keresett kifejezést, hanem a fenti (lényegesen egyszerűbb) módon is kereshető legyen.
-
smallmer
őstag
válasz
EmptyParadox #57428 üzenetére
nagyon köszi
-
smallmer
őstag
Uraim / Hölgyeim!
Firefoxban valahogy be lehet állítani, hogy amikor pötyögöm be az url-t akkor az ajánlott listában mondjuk csak 5 elemet jelenítsen meg? Baromira belenyúlik a képbe és zavar!
Köszönöm
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Win7 ről váltanék win10-re. A firefoxot uganúgy kell "költözetni", mint más esetben tenném?
Tehát a profilos mappát átrakom az új helyére és megmondom a firefoxnak, hogy onnan olvassa a dolgokat?Ja, a verzió:
63.0.3 (64 bites) -
DS39
nagyúr
válasz
makoss #57418 üzenetére
A profil mappát kimásolod, és átviszed egy másik telepített firefoxhoz.
https://support.mozilla.org/hu/kb/Profilok -
idegen lény
addikt
Ezért szerintetek megéri még 8 GB DDR3-at vennem? Vajon tényleg több pénzt kaphatnék érte, mint a memória ára? 500 dollár az már 140 ezer forint! Kapott már valaki pénzt tőlük hibabejelentésért? Nálam mindig sok oldal van nyitva, amihez állítólag még a 16 GB is kevés lenne, meg nem is szívesen váltanék Chrome-ról, mert ott vannak a könyvjelzőim, meg azt ismerem. Sosem használtam még Firefoxot.
-
Syl
nagyúr
A mobil verzióban, a népszerű oldalra kitűzött elemek sorrendjét lehet valahogy rendezgetni?
-
makoss
veterán
Üdv!
Az összefoglalóban nem találtam, így megkérdezném, hogy amik vannak nekem firefoxon könyjelzők, ablakok [link] kiterjesztéseim,ezeket hogyan lehet egyben kimásolni, és az új firefoxba beletenni?
-
Sam67
csendes tag
Sziasztok,
A jól megszokott, de sajnos a Quantum-mal már nem kompatibilis Clean Uninstall helyett szeretnék valamilyen alternatívát találni, ami működik FF V63.0.3 64bit alatt.
Alapesetben, mikor törlünk egy bővítményt, akkor csak magát a kiegészítőt töröljük, de az általa létrehozott beállítások, az engedélyek alapján a felhasználóról, illetve böngészésről készült adatnaplók, stb megmaradnak.
Ezeket a FF kiegészítőtől függően akár több helyen is tárolja.c:\Users\gépnév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\valamilyen karaktersor.default\browser-extension-data\
c:\Users\gépnév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\valamilyen karaktersor.default\extensions\staged\
Az előbb említett Clean Uninstall ezeket a hátramaradt beállításjegyzékeket, felhasználóról, böngészési szokásokról gyűjtött adatnaplókat, stb törölte automatikusan, miután a kiegészítő törlésre került.
Szeretnék egy hasonló programot, ami működik a fent említett verzió alatt, hogy ne kelljen manuálisan törölgetni ezeket a hátramaradt adatokat.
A segítséget előre is köszönöm.
-
kranazoli
senior tag
válasz
EmptyParadox #57399 üzenetére
Gondolom, ezért írod, hogy félmegoldás:
"Mute/unmute tab browser command pauses/unpauses media playback in the tab instead, for the supported sites."
Illetve nézem, hogy:
"It was fun while it lasted, but finally I no longer have resources to maintain or develop Play/Pause further. Thus I'm looking for a volunteer to take it over."
Illetve, beleolvastam a kommentekbe, háááát...
"Thanks for this great extension.
Since Firefox 58, the extension doesn't work when I open firefox (nor the keyboard shortcut neither the toolbar button). I must disable the extension in the extensions manager and then re-enable it and it works again."Na, mind1. Egy próbát megér. Főképp, mivel "foglalkoztál" a kérdéssel!
Köszi!
Elkezdtem keresgetni, és ráleltem erre:
Simple, quick control for a YouTube tab.
This extension is designed as a fast, one-click way to pause a YouTube video. There is no popup, it just pauses the leftmost YouTube tab when you click the icon. You can also double click to skip to the next video.
The icon shows the current minutes into the video over the total video length.
Ez úgy néz ki okés lesz.
Van egy külön ikonja, amivel play-pause/stop, de a YT tabfülön is megmarad a Mute funkció.
Ezt mondjuk nem tudom, hol jelzi:The icon shows the current minutes into the video over the total video length.
Ja, elég érdekes van megoldva. Ezt leírni macerás. Látni is alig lehet, de ez amúgy is irreleváns.
Ui.:
A vicc és a paradoxon az egészben maga a YT.
Ugyanis rendszeresen hallgatok YT válogatásokat, amíg csinálok vmit... Most ugye, bevezették, hogy bizonyos idő eltelte után megáll a lejátszás (szegény YT) és kattintani kell, hogy iiiiiigen, azért indítottam el, mert nem megállítani szeretném.Néha azonban megállítanám, ha épp arra lenne szükségem. Szóval Mute-olni lehet, de ha én szeretném szüneteltetni, akkor kereshetem a tab-ot, klikk, vissza oda, amiért megállítottam, majd újra start.
Nooooormális, Margit?
Amúgy ha valóban, azért szakítja meg a YT a lejátszási lista stream-elést, hogy nehogy elfogyjon a sávszélességük, akkor:
1.) gondban van a Google;
2.) de mi már kitaláltuk, hogy meg kell adóztatni az Internet.et. Na, ezt most újra elő lehet venni és még a Google támogatását is megkapná az állam... -
válasz
idegen lény #57408 üzenetére
Okés, akkor fals riasztás volt az ESET-től, az online scanner nem jutott eszembe.
-
idegen lény
addikt
válasz
Intruder2k5 #57405 üzenetére
-
idegen lény
addikt
válasz
Intruder2k5 #57405 üzenetére
Bitdefender Total Security-t használok. Az nem jelzett semmit. De akkor itt egy másik oldal.
-
válasz
idegen lény #57404 üzenetére
-
Rainman05
tag
Sziasztok! Találkozott már valaki ezzel a kartevővel? "ad aware secure search" Miként tudnám kiszedni a firefox böngészőből? Látható nyoma nincs sehol ahol ki lehetne törölni sajnos.
-
idegen lény
addikt
Sziasztok!
Ezért szerintetek megéri még 8 GB DDR3-at vennem? Vajon tényleg több pénzt kaphatnék érte, mint a memória ára? 500 dollár az már 140 ezer forint! Kapott már valaki pénzt tőlük hibabejelentésért? Nálam mindig sok oldal van nyitva, amihez állítólag még a 16 GB is kevés lenne, meg nem is szívesen váltanék Chrome-ról, mert ott vannak a könyvjelzőim, meg azt ismerem. Sosem használtam Firefoxot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest