Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
canonoc
újonc
Sziasztok!
És persze tojjon a nyuszi nektek is!
Nos, visszaolvastam jó néhány oldalt, de sajnos nem találtam bejegyzést arról, amiben segítségeteket kérem: a szüleim (82, 75 évesek) rendületlenül használják a fbookot. Eddig úgy jelentkeztek be, hogy a Firefox megjegyezte a felhasználónevet és a jelszót.
Volt valami feltörési kísérlet a fiókjukban, ezért Cuki Bácsi azt ajánlotta, változtassák meg a fb jelszavukat, amit szófogadó módon meg is tettek. Viszont így már nem működik a Firefox által tárolt jelszó.
Nagyobb gond az, hogy az az ablak, vagy panel sem jön fel a böngészőben, ami felkínálja az adott oldalon a jelszó mentését. A Beállításokban sem tudom „bepipálni” az opciót, ami megjegyezné a bejelentkezéseket az oldalakon, íme: [kép]Szóval, az a kérdésem, hogyan lehet újra elővarázsolni azt az ablakot, amiben megadhatók és elmenthetők a böngészőben a felhasználónevek és jelszavak?
Operációs rendszer Win 7 Ultimate 64 bit, Firefox 52.0.2 (32 bites)
Segítségeteket előre is köszönöm.
Peace!
-
canonoc
újonc
válasz karlkani #50235 üzenetére
Köszönöm a kiegészítő ötletet, volt eszemben, csak hát egy kissé nehézkesen fogom tudni elmagyarázni az ősöknek, hogyan kell ezt használni. Persze TeamViewer-rel ez is megoldható lenne, csakhogy előbb azt is telepíteni ellene, ami megint csak nem egyszerű feladat nekik.
Amennyiben nincs más ölet, ezt leszek kénytelen használni.
Egyébként aligha sértődhet meg annyira a Firefox, amikor egyszer nemet mondasz a jelszavak megjegyzésére, hogy teljesen elérhetetlen legyen ez az opció... -
-
canonoc
újonc
válasz EmptyParadox #50239 üzenetére
Íme:[kép]
Annyit hozzátennék, hogy a szüleim biztosan nem piszkálták az adatvédelmi beállításokat, másrészt nálam is ugyanazok a beállítások; az előző hozzászóló Matthewus is tanácsolta, bekapcsoltam az „Előzmények” opciót, majd ezen az oldalon bejelentkeztem, de mégsem ajánlotta fel a jelszó megjegyzését. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs