Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
-
Cazenove
csendes tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Igen. FireShoton kívül semmivel nem tudom lementeni, de vele is csak azért, mert más metódust használ. De nem csak ezzel az oldallal van baj, ha valamelyik túl hosszú/túl sok a kép, akkor ilyen lesz a végeredmény. Mintha a memóriában nem tudná eltárolni vagy valami hasonló. Nem tudom, hogy a 64 bites foxban más lenne-e a helyzet. Ott meg nem megy minden kiegészítő, ha jól tudom.
Kékes525: --> (#47993) Matthewus
-
Cazenove
csendes tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Sajnos pdfittel se jó, pedig maga a kieg. tényleg jó. Képbe alapból nem menti le az oldalt, pdffel pedig ugyan úgy hibásan.
Nem tudom, az about:config-ban lehet-e valahol állítani valamit, amitől ez a probléma megjavulna.
A FireShottal működik amúgy a dolog, mert ő úgy menti le az oldalakat, mint az általam említett Chrome addon: többször lefényképezi az oldalt és a végén összefűzi. De jó lenne ha a Screenshot/Abduction stb. egyszerűbb addonokkal is menne. -
Kékes525
félisten
válasz
Cazenove
üzenetére
Képmentésre én ezt használom: pdfit. Nevével ellentétben nemcsak pdf-et tud, hanem kép fájlt is (PNG és JPEG).
Amúgy weblapok mentésére még nagyon jó: Free PDF Printer, képek lementésére még a HyperSnap, de ez fizetős.
Amíg ezeket nem használtam, nekem is voltak gondjaim egyes oldalak lementésekkor.
-
Cazenove
csendes tag
Hello!
Régóta van egy problémám. Egyes weblapokat nem tudom lementeni képfájlba (több addont is kipróbáltam), mert hiányzik az oldal harmada/fele, mintha kifutna a memóriából a program. Míg Chrome-mal tökéletesen megy (Full Page Screen Capture). Meg lehet valahogy mókolni a firefoxot, hogy itt is sikerüljön?A Shift+F2 screenshot --fullpage parancsra is ugyan az a hiba, egyes weboldalak alja hiányzik.
-
Kékes525
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Egy megnyitott fülön a jobb egérgombbal kattintva az Undo Close Tab (Lapbezárás visszavonása), egyenként visszalehet hozni az utoljára bezárt tíz oldalt. Ez volt?
-
Penty
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Most látom, hogy egy korábbi hozzászólásodban van egy kép is az about:config beállításaidról. Van benne egy olyan érték (lehet több is), ami nálam más:
Nálad: extensions.tabmix.undoCloseListContent egyéni logikai true
Nálam: extensions.tabmix.undoCloseListContent alapértelmezett logikai falseSzerk:
Meg egy másik is:
Nálad: extensions.tabmix.unloadedTab alapértelmezett logikai true
extensions.tabmix.unreadTab alapértelmezett logikai trueNálam: extensions.tabmix.unloadedTab egyéni logikai false
extensions.tabmix.unreadTab egyéni logikai false -
Penty
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Hmm. Szemmel láthatóan minden okés nálad ezekkel a beállításokkal. Hasonló van nálam is, bár nem pont ugyan ez. Nincs más hátra, mint letiltani az összes kiegészítőt, majd egyesével bekapcsolgatni őket, és megnézni úgy a dolgokat.
-
Kékes525
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Állítsd át megjegyzi az előzményeket-re.
-
Kékes525
félisten
-
Bohus
aktív tag
Firefox 48 alatt előjött egy kellemetlen hiba a vállalati levelező használata során. A címjegyzékben a címzett(ek)et a jelölőnégyzetben kijelölve a hozzáadáskor "inputObj is null" hibaüzenet jelenik meg. Csak az új 48-es verzió produkálja ezt, de az Windows és Linux alatt egyaránt. Egyéb böngészőkkel (Edge, Opera alatt próbáltam) nincs gond, vélhetően nem a webszerveren történt változás, a Firefox lehet a ludas. Az infósok is az IE használatát javasolják, ami részemről kilőve.
A hibaüzenetre alig van google találat, amit kibogoztam, hogy javascript probléma állhat a háttérben, valaha volt már egyszer ilyen gond Windows 2000 és Netscape 7-es böngésző használata során...
Hol tudnám ezt jelezni a fejlesztők felé? -
Kékes525
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Próbáld meg időlegesen letiltani a TabMixPlust. Nálam nagyon sok mindenben belekavart. Egyáltalán a kiterjesztéseket ellenőrizted egyenkénti letiltással? Lehet, hogy valamelyikük bekavar.
-
Penty
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
A Firefox beállítások-->adatvédelem-->előzményeknél mi van?
-
headhunter
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Nem beszélünk el egymás mellett véletlenül, nem az előzményekre gondolsz, hogy üres?
1. Elindítom a firefoxot (Bármikor)
2. pl.: Megnyitok 10 lapot (fület)
3. Bazárok egy oldalt és üres a lista, CTRL+SHIFT+T sem működik és TabMixPlus-nál beállított 30db oldal megjegyzése sem ér semmit4. Az éppen bezárt oldalt nem tudom újra megnyitni, mert a firefox semmire sem emlékszik...
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
"allmusic.com##script:contains(supportfreecontent)" Ez volt a jó, még egyszer köszi!
-
Kékes525
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Szerintem már nem tudod visszahozni. Valamilyen külső programmal véletlenül törölhetted. PC optimalizáló programot sem használtál?
-
geprombolo
őstag
Sziasztok!
A páromnak kellene egy NAGYON erőforráskímélő (akksi, net) megoldás a rókásra. Bármi érdekel a config beállításoktól a pluginokig. Valami olyan eredményt szeretnék, mint az Opera Mini.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Köszi
-
bsh
addikt
ff48 óta nálam 5-10% közt ingadozó cpu használatot (4 maggal) látok bármilyen oldalon, ahol akár csak egy pici kis animált gif is van, pl. akár ez a topik, de a fórum főoldalon már 0%, ott nincsenek animált smiley-k. másnál is ez van?
persze mondhatni, hogy ez nem sok, de eddig nem volt mérhető cpu használat ilyenkor. most mi változott? -
válasz
Willy_Billy
üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
Willy_Billy
üzenetére
Igen lehetséges, ha külön ablakban nyitod meg azt a site-ot, amit mindig nézni akarsz és beállítod, hogy mindig az előtérben legyen, ezzel: Így tarhatod mindig szem előtt a legfontosabb Windows-ablakot, TurboTop: Download
Kipróbáltam müködik, a tumblr az aktív ablak, mégis látható a youtube videó: -
Willy_Billy
csendes tag
Sziasztok! Firefoxot használok (win10-en, ha ez számít) és azt szeretném megoldani, hogy ha egyik fülön meg van nyitva a youtube, amin néznék egy videót, a másik fülön pedig a tumblr vagy akármi más, amit böngészek, akkor a youtube egy külön ablakban jelenjen meg azon a fülön, amin tumblrezek pl és így tudjam nézni a videót is és a tumblr-t is egyidőben. Egyáltalán lehetséges ez?
-
Kékes525
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Ezek szerint az előzmények törlése nem volt beállítva. Olyan, mintha az törlődött volna. A menüből sem tudod elérni?
-
Kékes525
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Nem használtál véletlenül tisztító programot, mint például a CCleaner-t vagy valami hasonlót?
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
-
-
-
-
movax
őstag
Azt mondja meg valaki, hogy a Ghostery vagy a Disconnect a jobb? ABP van még a FF-ban, easyprivacy listával is.
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nem tudom, ki fogom próbálni. Köszi! Most jó a site, nem korlátoz.
"Amúgy maga az anti-adblock-killer script is pont ilyenek ellen van fejlesztve." Igen, csak sajnos az nem mindig használ.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Az itt leírt filterek valamelyike esetleg megoldja az allmusic.com-os dolgot?
Amúgy maga az anti-adblock-killer script is pont ilyenek ellen van fejlesztve. -
Kékes525
félisten
válasz
Rasiel
üzenetére
Nekem nem a Google-lal van problémám, hanem az Allmusic.commal, de nem mindig, például ma még nem háborgatott, minden rendben volt.
(#47948) w.miki: Ki kell próbálni, hogy az jó e. Lehet, hogy a tűzfalból is elég tiltani. Habár lehet, nem tudom, hogy az a betöltést még jobban lelassítja. Próba - szerencse.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
A 2.5.5-es verziótól kezdődően alapértelmezett beállításokkal el kellene, hogy tűnjön a Google Adatvédelmi Szabályzat. Elindítod a Firefox-ot, pár másodpercre bedobja az emlékeztetőt (ez két-három alkalommal fordul elő), aztán eltűnik.
Ha nincs fenn az a kiegészítő, amit írtam és emelett törlöd a sütiket, akkor természetesen minden alkalommal fel fogja dobni azt a kis ablakot a google.hu-n. -
Kékes525
félisten
Pass, én most nem látok semmi változást a gyors sebességen kívül.
(#47944) Pityu: Igen, ha ez lassította. Ezt neked kell megnézni, hogy pontosan mi az ami lassít és azt kell tiltani. Itt könnyű volt a helyzet, mert a Firefox alul a baloldalt kiírja, hogy éppen mit tölt és ennél megakadt, hosszabb ideig maradt látható a site neve, amit próbál betölteni. Nálad ír ki valamit betöltéskor (nem a végén, amikor már hibaüzenetet küld)?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
Pont most akartam irni, hogy ugyanezzel van bajom. Oké, hogy letiltod, és akkor nem akarja betölteni, de valami szükség csak van az onnan származó javascriptekre, ha a ph készitoi beletették. Legközelebb a jquery, vagy a bootstrap nem akar bejönni, akkor az is tiltólistára kerul?

-
Kékes525
félisten
válasz
Pityu.
üzenetére
rec.getsmartlook.com, s2. getsmartlook.com, getsmartlook.com.
(#47941) movax: A "!" jel sor az nekem emlékeztető. uBlock ==> Saját szűrök:
!A lassú prohardver miatt.
getsmartlook.com
rec.getsmartlook.com
s2.getsmartlook.com(#47939) Rasiel: Sajnos az enyémet nem.
A www.getsmartlook.com állítólag rögzíti a felhasználók tevékenységét a honlapon, ki merre húzza az egeret hová kattint stb. [link]
-
Predator2
addikt
Helló
Ez mi a frászkarika? Folyamatosan megfagy tőle a böngésző, és ez az ablak fogad utána.

Csak a PH lapcsalád oldalain tapasztalom. Mit csináljak, hogy normálisan működjön az oldal?
THX
-
movax
őstag
Ezzel a rohadt Unresponsive script-szarsággal lehet kezdeni valamit? Facebook-on gyakori, de előjön itt, a PH-fórumon is. Win10+FF 48.0.2 32b
-
törölt tag
Melyikre lenne érdemesebb váltani ?
Cyberfox , Pale Moon , vagy Waterfox ?
-
Kékes525
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
"Vannak reklámok, adblock figyelmeztetők, amik hasonló módon szokták kitakarni az egész weboldalt, mint ez a Google figyelmeztetés. (Középen kis ablak, körben az egész oldal ki van halványítva.)" Igen, egy hasonlóba futottam bele az www.allmusic.com-on. Néha előjön, de még a jobb egérgomb sem müködik, persze erre ott van az ikonja, de nem hatásos a tiltás, mintha nem csináltam volna semmit ismét csak zavar. Aztán magától napokig eltűnik. Ez egy figyelmeztetés az reklámtiltók ellen, illetve szeretné, ha nem free módon használnám a site-ot.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Semmi gond, köszönöm, hogy próbáltál segíteni.

Vannak reklámok, adblock figyelmeztetők, amik hasonló módon szokták kitakarni az egész weboldalt, mint ez a Google figyelmeztetés. (Középen kis ablak, körben az egész oldal ki van halványítva.)
Olyankor az elem blokkolása ezzel a módszerrel nem szokott jó lenni, mert sajnos mást is tilt, mint kellene és nem jelenik meg helyesen az adott oldal.
Viszont lehet saját szabályt létrehozni pl. ##._vGg
Fiókba nem szoktam belépni és nem is szeretnék egy sima böngészéshez. Kilépésnél pedig törlöm a sütiket, de a Google-t a kivételekhez adtam (miután a szabályzatot elfogadtam), de mégis kérdezgeti még utána is.
Ezért gondoltam, hogy ide valami spéci szabály kellene....
Szokott itt lenni olyan, aki ért ezekhez a scriptekhez, de majd akkor megpróbálom egyedül kibogarászni. :\ -
headhunter
addikt
Bezárt lapokat nem tudom visszanyitni tegnap óta, nem aktív az ikon, beállításokban lehet módosítani, hogy újra vissza lehessen hozni a nemrég bezárt lapokat?

-
Armahun
addikt
Sziasztok.
Win 10-ről visszatértem hetesre, és nem jelennek meg egyes képes karakterek.
Pl az aláírásomban lévő eddig piros kis sárkány helyett csak egy üres kocka van.Hogy tudnám vissza varázsolni?
-
Oliverda
félisten
Meddig jegyzi meg az előzményeket az FF? Mintha az utóbbi időben elfelejtett volna néhány korábbi (még idei) bejegyzést, pedig nem állítottam át semmit.

-
-
Kékes525
félisten
Valaki tudna segíteni ebben, hogy pontosan mit csinál ez a bővítmény: Support Free Content? Az AllMusic | Record Reviews, Streaming Songs, Genres & Bands használatához kell.
-
netpeti98
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Az ő problémája inkább a Javítsuk a PH! topikba való, mert nem az oldal sebességével van a gond, hanem az egyik script hibázik. Amit te linkeltél oda az a lassú oldalbetöltésről szól. Szóval jó helyen jelentette.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát, sokat nem számít a legjobb teljesítmény a mai gépeken de cserébe ronda.
Mindegy, az RDPsu vagy milyen nevű mappa a képeden a google szerint a driverpacks solution mappája, az akarja valamiért feltenni a .net keretrendszert, de nem az msconfig indítja. Szerintem el tudod távolítani a vezérlőpultban a telepített programok közül.Innentől viszont ez Win7 kérdés, nem Firefox téma.
Kékes525: nem tudtam, hogy arra van az a topic, a címe nem arra utal.

-
Kékes525
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Néha nálam is adakozik. Itt Csak nekem ilyen lassú a PH? kell jelenteni.
-
Kékes525
félisten
AdwCleaner, HitmanPro, Malwarebytes Anti-Malware.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
adsl
aktív tag
-
Kékes525
félisten
-
Krystal_s
addikt
Kiakaszt már a Google. :@
Minden nap megkérdezi, hogy elfogadom-e a szabályzatot, vagy az adatvédelmi emlékeztetővel zaklat. (akkor is, ha nem zárom be a böngészőt, tehát süti törlés sincs) Amúgy a g.sütiket kivételekhez adtam, tehát nincs törlés. Hogy lehetne tiltani, hogy hagyjon már békén? Kitakarja az egész oldalt.
Eddig AB+, vagy Ublock-ban tudtam tiltani az ilyen "elemeket", de ennél tiltás után nem működik a g.kereső.
Tudna nekem egy hozzáértő valami kódot mondani, amit beírhatnék Ublock-ba?
ez a .....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most itt abbahagyta. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár nem az előzményekkel van a baja, hanem a bezárt lapok visszavonásával.
[link]
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)