Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rainman05
tag
Sziasztok! Nem indulnak el a live adások Firefoxon a Facebookban. Mi lehet a gond?
-
mzso
veterán
Az utóbbi pár hétben másnak is csinálja azt a firefox, hogy nem tölti be az oldalakat? Csak pörög a throbber a végtelenségig. És mindig google/youtube oldalakkal csinálja...
De ha gyorsan megnézem egy másik böngészővel ugyanazt az url-t akkor egyből bejön. -
jmarcell
csendes tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy időnként a Mozilla 40-50%-ot is eszik a processzorból? Ilyenkor mikroszaggatásokat veszek észre, de se vírust nem találtam, se semmit, amit magyarázná a dolgokat. (Egyébként egy i5 4570-ről van szó)
Előre is köszönöm a segítséget! -
pinnacle
nagyúr
Van olyan kiegészítő, amivel minden oldalt "Olvasó nézetben" tudok megtekinteni? Nekem ez a lehetőség ritkán jelenik meg.

-
törölt tag
Win 10 alatt a 32 bites verzióban működik a java rendesen?
Mintha pár hónapja lett volna olyan dolog, hogy a 64 bites verzió alatt tiltva van a java és a flash.
Viszont nekem kellene a munkahelyi gépem eléréséhez a java környezet. Az működik a 32 bit alatt? -
törölt tag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Teljesen felesleges hozzá kiegészítő: YouTube to MP3
-
Fandango
veterán
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Létezik még olyan kiegészítő amivel MP3 lehet letölteni YouTuberól?

Van fent egy pár nekem ,amikkel korábban működött ,de most már csak MP4 videókat enged leszedni. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Most lett opciós ez a dolog. Megvannak a megadott oldalak.. Viszont érdekes, mert beleteszem, és van amit megnyit közülük, és van amit nem.. És nem nagyon tudom kikövetkeztetni, hogy mi lehet az összefüggés. Próbáltam mindenhogy, vagyis úgy, hogy www. aztán úgy, hogy .xasd.com és így tovább, de ami nem akar megnyílni, az semmiféle módon nem nyílik meg. Vagyis, valami B tervet kell keresni.
Storno, megoldottam!

-
kukulec
őstag
köszi mindenkinek, megoldódott a kérdés!
-
-
movax
őstag
válasz
kukulec
üzenetére
Nem. A Defender nem jó erre. Az a három program direkt erre a célra kifejlesztett célszerszám, nem kell félni a használatuktól, széles körben elterjedt biztonsági eszközök.
Másrészt minimális odafigyeléssel el lehet kerülni bármilyen kórokozó települését. Érdemes megnézni, mire kattanunk, mit nyitunk meg, a kártevővédelem 90 százaléka a felhasználó egerében van.
-
kukulec
őstag
helló, egy rohadt programot sikerült összeszednem, amelyik a trustedsurf.com-ot hozza be állandóan, noha elvileg a google.hu az alapértelmezett oldalam, valamint kapom a reklámokat. hogyan tudom meg, hogy milyen programot sikerült letöltenem és hogyan tudom eltávolítani?
-
-
spammer
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
A linkelt listát nem a uBlockba kell berakni, hanem az egy hosts nevű fájl, amit a rendszerben kell tárolni, hogy pontosan hol, az a linkelt oldalon le van írva. Pl. Windows alatt: c:\system32\drivers\etc\hosts
(Az eredeti fájlról természetesen érdemes mentést készíteni)
Így a listában található domain címek rendszerszinten lesznek blokkolva (tehát nem csak a Firefox alatt).A uBlock annyiból könnyebb, hogy ott egy kattintással tudod frissíteni a listákat, míg a rendszerbe időnként magadnak kellene letölteni és bemásolni a friss listát (mondjuk linux alatt ez egyszerűen orvosolható). Ha nem tapasztalsz lassulást, akkor használd nyugodtan a uBlock listáit inkább.
-
ledgeri
nagyúr
Köszi, ezek a plugin kezelőfelületén beszerezhető listák, vagy külső forrásúak? ha utóbbi, akkor honnan érhetem el őket?
(#46855) yanna Köszi neked is..
(#46861) spammer Akkor tőled meg azt kérdem, hogyan kell bevezetni a linkelt listát Ublockba? Nomeg, hogy akkor maradhat-e adblock, vagy akadnak/elég egy?
-
Jazz
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Megcsináltam vele. Viszont most nem működik a jobbra nyíl amivel lehet görgetni a lapokat (Tab mix plus szolgáltatás). A bal oldali működik, a jobbra nyíl nem. Illetve az új lap gomb, vagy minimalizálás sem jó, helyette bezárja vagy minimalizálja az ablakot (mögötte lévő nem látható win10-es gombok pozícióira reagál, mintha csak a textúra lenne ott, a funkció nem.)
Továbbá a bal felső ikon is ilyen féloldalas lett.
Ha nem használom a wallnut témát akkor minden rendben. Viszont akkor meg marad a Win10 igen széles hely pazarló ablak funkció gombjai (bezárás, minimalizálás...)

-
movax
őstag
Például a Tiny Menu Button addon. Pici képernyős gépeknél, netbookoknál ideális.
-
EmptyParadox
senior tag
Classic Theme Restorer-t használok. Bal felül az első elem egy FF ikon, arra rákattintok, és mindent elérek benne, amit a menüsorban. Ráadásul CTR-rel ezerféleképpen lehet testre szabni a FF UI-t.
-
Jazz
veterán
Köszi.
A menüsor spec. eltüntetésére van valakinek valami jó módszere?
- A Hide caption title bar plus-t használom, de nem tökéletes, vannak hibái, most nem részletezem.
- Ezt úgy állítottam be, hogy a menüsor ugye ki van kapcsolva, de bal felül van egy F betűs ikon, amire ha kurzort ráviszed, ideiglenesen előjön a menüsor a lapok sorában, x ideig, így lehet benne navigálni, majd y idő után ha nem használod eltűnik. Így a menüsort teljesen kilehetett kapcsolni.Milyen egyéb megoldások vannak, ha a cél az hogy legyen menüsor meg ne is? Ti hogy használjátok?
-
lck
senior tag
-
spammer
veterán
Overkill, a sok lista között nagy az átfedés. Szerintem érdemesebb egy rendes hosts listát [link] használni és ezt kiegészíteni a uBlock kozmetikai filterjeivel (pl. social gombok meg egyéb szar widgetek tiltása). A hosts fájl előnye továbbá, hogy böngészőfüggetlen (sőt, programfüggetlen). De vannak egyéb módszerek is (pl.: dnsmasq, privoxy, polipo).
-
válasz
ledgeri
üzenetére
uBlock Origin (ilyen diszkrét beállításokkal) és nem kúszik semmi

-
Rimuru
veterán
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Nem hasznalsz valami cleaner programot ami mondjuk torli a bongeszo adatait is?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Szerintem félreértettél.
A cookie kérdésnek egy oldalon csak egyszer kell előjönnie, utána eltárolja a böngésző, hogy elfogadtam, és nem jelenik meg többet a kérdés.
Nálam az a gond, hogy pár nap után megjelenik, mert minden cookie-m törlődik! Azaz mindenhova be kell újra jelentkeznem, ahova automatikus bejelentkezés van beállítva (pl. ide is). -
yanna
addikt
Persze. Walnut for Firefox.
-
ledgeri
nagyúr
Pár helyen látok kúszó reklámokat alap ABP mellett is, honnan is elérhetőek plussz szűrűk, amik jók?
-
Visormail
addikt
Neeeeeeeeeee Favicon Reloader most mihez kezdjünk?
-
EmptyParadox
senior tag
Visszatérve a mostanában sokak által említett FB hibára.
Találtam egy reddit threadet ezzel kapcsolatban. Kiderült, hogy a Kaspersky az okozója.
(Lehet, azóta már javították is.) -
yanna
addikt
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Nem a FF tehet róla, de volt már téma.
-
Tesztelo.hu
senior tag
[Erre] továbbra sincs senkinek ötlete?
Kb. 4-6 naponta előjön, nagyon unom már...
Már azt is megpróbáltam, hogy eltávolítottam a Firefoxot, töröltem a mappáját, a profil mappát is, majd újratelepítettem. Nem segített. Ugyanúgy törlődnek a cookie-k pár napon belül, legutóbb éppen most.
Most is van egy cookies.sqlite.bak és egy cookies.sqlite.bak-rebuild fájl a profil mappában tegnapi dátummal. Ennek van valami jelentősége?
Maga a Firefox nem omlik össze, szabályosan állítom le mindig a gépet is. -
Jazz
veterán
Üdv,
van valami megoldás arra hogy a következő opciók állítható legyenek a youtube lejátszás alatt? (ymc-ben nem találtam ilyet, vagy nem működött).
- kommentárok automatikus kikapcsolása
- lejátszó lábléc sokkal kisebb legyen.
- lejátszó lábléc full screen mode-ban is azonnal eltűnjön
- fejléc eltüntetéseKb. ennyi. Köszi!
-
GuruZone
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
CTRL+F5 óta eddig nem jött elő.
Én digis vagyok, szóval ez szolgáltatótól független. -
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Én UPC-s vagyok ha ez segít valamiben.
-
-
GuruZone
őstag
válasz
GuruZone
üzenetére
és mielőtt kérdezitek, GoodSpeed képét sem hozta be mielőtt megírtam a hozzászólást

GoodSpeed, ph2012! közös pontunk a Kaspersky IS! 16.0.0.614(f)
-
GuruZone
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
-
-
ph2012
senior tag
Firefox-al ennyit látok a Facebookból: [link]
Microsoft Edge-vel megnyílik az oldal. Nálatok működik a Facebook? Kaspersky Internet Securityt használok.
-
-
Matthewus
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
Ha a Firefoxod 64 bites, ahhoz nem tudsz Java plugin-t telepíteni.
-
-
Integrator
aktív tag
Win 10 64-bit, FireFox 46.0.1 - Hiába telepítem fel mind a sima, mind a 64bites JAVA-t, nem akar implementálódni a FireFox-ban, semmilyen JAVA tartalmat nem tudok megjeleníteni. Ötlet? Tapasztalat?
-
lanw
aktív tag
Nem tudom mi történt az utóbbi hetekben,szint úgy telekom,és fellépnek fura anomáliák a működésben.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az hogy lehet, hogy most nincs DNS szerverem? Legalábbis a program nem mutatja, hasonlóan, mint amit te is linkeltél. Telekomos vagyok.
-
wetsom
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem lehet kizárni, hogy Telekom miatt szívunk, csak más böngészővel nem fordult elő, igaz azokat nem is használom folyamatosan.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Egyszer korábban így néztem, és akkor nem volt így nem próbáltam azóta csak bosszankodtam, hogy nincs.. KÖSZI!!!
-
Esetleg nem ugyanaz az internetszolgáltatótok? Ez nekem továbbra sem Firefox hibának tűnik...
-
válasz
Pityu.
üzenetére
Használjuk a Google public DNS-t mint névfeloldó szerver
Vagy van hozzá program is:
http://www.trishtech.com/public-dns-server-tool/
1. Letöltöd.
2. Kicsomagolod.
3. Elindítod.
4. Felül kiválasztod az internet kapcsolathoz használt hálózati adaptert.
5. Alul kiválasztasz egy DNS szolgáltatót.
6. Rányomsz a Change gombra. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az mi lenne?
-
-
-
ledgeri
nagyúr
Miért tűnt el, vagy hogy állítsam helyre (vizuálisan, ha nem látom), az előzményeknél, a legutóbbi látogatás dátuma/ideje mező(t)?
-
netpeti98
addikt
Nekem múltkor fordult elő először, hogy olyan 1 GB körülire ment fel a használat, és használhatatlan lett a böngésző, de akkor elég sokáig volt megnyitva és nem éppen erőforrás takarékos weblapok voltak használatban.
Viszont ami már valós probléma nálam, hogy az UI elég döcögős lett nálam weblapoktól függetlenül az utóbbi 1-2 verzió óta.
Lehet, hogy a hétvégén rápróbálok a Beta vagy Developer Edition csatornára. -
-
pjen
félisten
Üdv.A horizon go miatt vissza tettem a firefoxot.Akár hogy állítgatom nem tudom teljesen magyarítani.Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a legegyszerűbb módja tényleg ez kíváncsi leszek tényleg jól szól e majd .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)