Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
A miniatűröket a gyorsindítóhoz csinálja, ha üres lapot állítasz be, akkor elvileg nem csinálja. Le is lehet tiltani az alábbi beállítással: about:config?filter=browser.pagethumbnails.capturing_disabled legyen true. Be lehet állítani, hogy a cache-t minden böngészőbezáráskor törölje.
-
Rimuru
veterán
Esetleg rakd be ramdiskbe a cache-t (igy nem kell kezzel torolni, ujrainditasnal mindig ures lesz).
/etc/fstabtmpfs /home/alfa/.cache/mozilla tmpfs uid=1000,gid=1000,mode=0775,size=512M,x-gvfs-hide 0 0Az
uid/gidlegyen megfelelo,sizeertelemszeru,x-gvfs-hideazt jelenti hogy a faljkezeloben nem jelenik meg mint meghajto. -
Voice24
őstag
Keresgéltem, olvasgattam, de nem jutok előbbre. Hogyan lehet eltávolítani egy kiegészítőt? Mert a listában egyik mellett sincs ott az "eltávolítás" gomb. Ha a súgó alapján belemegyek az about:plugins-ba, ott pedig nem tudom, hogyan tudnám beleírni a neve elé az x-et, nem enged módosítani rajta semmit.
De végülis mindegy, hagyom a francba, ha videót, élő közvetítést akarok nézni az m4-en, majd megnézem az edge-en...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jerry311
nagyúr
Szerintem semmilyenben. Kétlem, hogy valaki 3x8 + 4 GB RAM-mal építene gépet. 32 annál inkább.
Sima Intel desktop VMWare-hez építve. Most is foglalt a fele RAM.
Következő gépemben 64 GB lesz, mert pl. 2 db RSA token szerver már önmagában elnyel 17-18-at és akkor még jó ha van melléjük egy domain controller is, a Win 10is eszik rendesen, nem is beszélve erről az átok Firefoxról (vagy valamelyik bővítményéről). Ez az 1 db PH! oldal van nyitva és 1140 MB-ot kér (IE11 csak 418-at, 2 nyitott oldallal).
Hol vannak már a régi szép idők, amikor még a FF volt a kicsi és könnyű böngésző? 
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Friss rendszer esetén is ugyan úgy megvolt ez a jelenség, csak nem pont így ahogy most leírtam. De a napi 4-5 összeomlás mindig megvolt. Elég idegesítő ám nem jöttem rá mi lehet az oka.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hol vannak már a régi szép idők, amikor még a FF volt a kicsi és könnyű böngésző? 

KAMI911