- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaiotEch
nagyúr
Más még nem vette észre, FF4 alatt, hogyha expressz.hu-n megnéz egy hirdetést mind1-iknél a nézettség számláló 1-et mutat? Más böngésző alatt a normálisat, gondolom ez az oldal hibája. Vagy nem?
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Mióta frissítette 4-re azt vettem észre,hogy a videókártyám órajeleit folyamatosan emelgeti 2D és 3D között valamint a processzort is elég magas kb 20%-on járatja!
Van erre valami megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm! -
zoltanz
nagyúr
A FF4 -ben miért nem működik a about:config -ban ha létrehozok egy plugin.default_plugin_disabled logikai változót, false állásban és. újraindítom a progit?
-
Steelmanus
addikt
válasz
robotjatek #17793 üzenetére
Siker
A Stylish-t sikerult mukodesre birni ahogy leirtad, Halas vagyok erte, fel is telepitettem a kedvenc *.js fajlaimat, neki latok a GraeseMonkey-ne/ak is, csak mar faradt vagyok de holnap megcsinalom. Vagy meg ma es mar nem fekszem le a Forma 1 idomero versenyeig
Koszonom szepen a segitsegedet.
-
huskydog17
addikt
Volna egy kérdésem, amiről nem tudom, hogy korábban meglett-e már tárgyalva. Lehet-e úgy módosítani (pl. kiegészítővel) a Firefox-ot (3.6 és/vagy 4.0), hogy az oldalakon lévő gombok "benyomódjanak"? Ezt úgy értem, hogy Opera és IE alatt sok oldalnál a funkciógombok (pl. a PH fórumnál az OK gomb, vagy sok helyen a bejelentkezés gomb) lenyomódnak ha rákattintok, vagyis mintha animálva lennének, ezzel szemben Firefox/Chrome alatt nem történik semmi, tehát nem "érzem", hogy lenyomtam volna.
Létezik olyan kiegészítő, amivel meg lehet ezt oldani, vagy van valami más út? -
zka67
őstag
válasz
WonderCSabo #17665 üzenetére
Köszi a segítséget, a megoldás az lett, hogy feltettem újra a windows-t és most már jó.
Egyébként eleinte nem tetszett ez a 4-es, de most, hogy már minden a helyére került, kva jó. Nem kell órákig várni az oldalak betöltésére, szinte azonnal megjelenik mindegyik, még az amerikai oldalak is.
-
robotjatek
tag
válasz
Steelmanus #17792 üzenetére
gBrowser.addProgressListener(stylishOverlay.urlLoadedListener, Components.interfaces.nsIWebProgress.NOTIFY_STATE_DOCUMENT); függvény hívást írd át erre: gBrowser.addProgressListener(stylishOverlay.urlLoadedListener);
A helyes működés egyáltalán nem garantált, csak saját felelősségre, meg ilyesmik
-
Steelmanus
addikt
válasz
robotjatek #17790 üzenetére
En a Stylish-al probaltam mert az jobban kellene, de ha leirnad a nevet hogy mit kellene torolni a Status-nal annak orulnek.
A Stylish kicsomagolva:
gBrowser.addProgressListener(stylishOverlay.urlLoadedListener, Components.interfaces.nsIWebProgress.NOTIFY_STATE_DOCUMENT);
// tab changes
// already covered by location changes?
gBrowser.tabContainer.addEventListener("TabSelect", stylishOverlay.urlUpdated, false);
//document.addEventListener("TabOpen", function(){setTimeout(stylishOverlay.urlUpdated,10)}, false);
} -
fatal`
titán
Valaki hozzáértőnek nincs kedve ezt portolni FFre, vagy csinálni valami hasonlót?
-
robotjatek
tag
válasz
Steelmanus #17788 üzenetére
Örülök hogy segíthettem.
Egyébként úgy néz ki, hogy egy kis ház szerkesztgetéssel elkerülhető a fenti hibaüzenet. A status4evar kiegészítőt már újra is élesztettem, bár ezek a házi megoldások nem biztos hogy hosszútávon is célrevezetőek. A lényeg hogy, a profil mappában meg kellett keresni a kiegészítőt, majd kicsomagolni, ezután a content mappában az overlay.js fájban ki kellett törölni a gBrowser.addProgressListener függvény argumentumai közül a másodikat.
-
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus #17788 üzenetére
Nem kell, köszi.
-
Steelmanus
addikt
válasz
robotjatek #17773 üzenetére
Es igen!
Szuper Ezeket a sorokat
extensions.checkCompatibility false
extensions.checkCompatibility.3.6 false
extensions.checkCompatibility.3.6b false
extensions.checkCompatibility.3.6p false
extensions.checkCompatibility.3.6pre false
extensions.checkCompatibility.3.7a false
extensions.checkCompatibility.4.0 false
extensions.checkCompatibility.4.0b false
extensions.checkCompatibility.4.0p false
extensions.checkCompatibility.4.0pre falsea Nightly Tester Tools magatol hozzaadja az about:config-ban de meg igy sem mukodott, ezert manualisan kellett hozza adni a extensions.checkCompatibility.4.2a false-t.
Es igy mar mukodott minden kiveve a Stylish 1.1.1-et mert arra hibat dob amikor megnyitom a Nightly-t. Igy jelenleg letiltottam.
Koszonom megegyszer a segitsegedet.(#17786) laszlohu Hat en azt nem neztem hogy HD csak kiprobaltam, visszamenjek az oldalra keresni alacsonyabb felbontasut keresni?
-
oxox
addikt
válasz
WonderCSabo #17735 üzenetére
szerk...megoldva....
-
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus #17785 üzenetére
Jó lenne megcsinálni ezt a CPU terheltséget az AXN - nél
olyan videónál, ami nem HD -s.Elvétve sem nézek HD - s filmet.
-
Steelmanus
addikt
válasz
laszlohu #17780 üzenetére
Megneztem mindket filmet, a masodikat is neztem de mar ha masodszorra akartam megnezni akkor azt irta ki hogy nezzen vissza kesobb, ezert egy masik filmet nyitottam meg a masodik linkrol. Nalam is be van kapcsolva a C&Q.
Kepek:
Masodik linkrol egy masik film:(#17782) hunfatal En ugy tudom hogy ha egy programot egy szalra/magra irnak es optimalizalnak, akkor az OS sem fogja ket magon futtatni.
Nezd meg a kepeket, nem nagy a terheltseg. -
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus #17781 üzenetére
Eddig olyanoknál jelentkezett a probléma, akiknek Intel processzora volt és az alábbi op. rendszerrel rendelkeztek :
Windows 7 32 bit
Vista 32 bit
Mac OSUtóirat : nem tudom, hogy ez számít - e , de a C1E bios be van kapcsolva.
-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus #17781 üzenetére
Az OS is megpróbálja szétosztani. Ha mindkét magot rendesen használná, akkor minimum 70-80%-ra lenne terhelve mindkét mag, legalábbis szerintem.
-
Steelmanus
addikt
válasz
robotjatek #17773 üzenetére
Koszonom a tippet, en a "add_on_compatibility_reporter-0.8.1-fx+tb+sm.xpi" vel probalkoztam
de az nem volt jo, mar le is szedtem Nightly Tester Tools-t.(#17774) hunfatal Nalam ha flasht jatszok le mind a ket mag dolgozik nagyjabol egyforma terheltseggel, lehet ez megteveszt, de ha csak egy magra lenne optimalizalva, akkor azon a magon negyon megnone a terheltseg, nem. Lehet hogy hulyeseget allitok csak amit neztem a Feladatkeeloben es a All_CPU_Meter_V3.5 Gatget-nel arra hagyatkozom.
(#17775) laszlohu Igen ezt mar megbeszeltuk, de azt volna jo tudni, hogy pl 100%-bol hany gepnel fordul elo ez a jelenseg. Itt arra gondolok hogy ha konkretan Intel problema lenne akkor mindenkinel elo kellene fordulnia, na es persze fugg a konfigtol, alap, chipset, stb
es foleg az felhasznalotol, persze azt gondolom hogy aki ilyet eszrevesz az mar csak nem lehet kezdo. -
laszlohu
addikt
Pár link, ahol megfagy, vagy akad :
Itt akad:
http://indavideo.hu/video/InuYasha_102_resz_A_falank_orias
Itt megfagy :
http://www.axn.hu/videos/sanctuary/sanctuary-g%C3%A9nrejtek-301
-
pete_21
addikt
válasz
laszlohu #17771 üzenetére
Tudsz mondani példaoldalakat, ahol akad?
Bátyámnak is 2 Ghz-es 1 magos Intel Pentiuma van, ő is panaszkodik, hogy akad, mint a szemét. A te videokarid tudja a hardveres gyorsítást (ha jól tudom), így ezért még szerencsésebb helyzetben vagy ott, ahol tudja is használni a flash.
Van egy nagyon erős gyanúm, miszerint nem az Fx fejlesztőire kell várni, hogy ne szaggasson a Flash, hanem az Adobe-ra, hogy tegyenek valamit. Viszont már sok éve ez van, és eddig nem érdekelte őket. Amióta átkerült az Adobehoz a Flash (megvette a Macromediától), kb. azóta leszarja az optimalizációt (és néha nem csak azt sajnos...).
Szóval azért ne fogadj nagy összegben, hogy zökkenőmentesen fognak menni az agyonflashelt oldalak nálad. (bátyámnál a youtube is gyatrául megy)
Esetleg próbaképpen egy Chrome 10-et vagy 11-betat, vagy 12 dev-et (vagy ha mire elolvasod az üzenetet, és lesz 13, akkor azt.) kipróbálhatsz, az saját Flash playert használ, és elszigetelt környezetben, hátha ott jobb valamivel.
-
laszlohu
addikt
De azért köszönet mindenkinek az ötletekért.
-
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus #17772 üzenetére
Szia!
Ezt már korábban megbeszéltük, Steel, hogy másnál, akinek 2. ill. 3 magos Intel processzora van is ugyanez a problémája ( core2duo, illetve az új 3 magos, aminek a neve most nem jut az eszembe ).
Igen használom a gpu gyorsítást Youtube-on, de előtte, mielőtt nem használtam sem volt gondom a Youtube - al.
-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus #17772 üzenetére
Nem hinném, hogy a flash többmagra lenne optimalizálva. Sajnos leginkább semmire sincs, lassú, mint a dög. A GPU gyorsítás némileg segített rajta, de sokszor az is csak ront a helyzeten, mert bugos.
-
robotjatek
tag
válasz
Steelmanus #17770 üzenetére
extensions.checkCompatibility false
extensions.checkCompatibility.3.6 false
extensions.checkCompatibility.3.6b false
extensions.checkCompatibility.3.6p false
extensions.checkCompatibility.3.6pre false
extensions.checkCompatibility.3.7a false
extensions.checkCompatibility.4.0 false
extensions.checkCompatibility.4.0b false
extensions.checkCompatibility.4.0p false
extensions.checkCompatibility.4.0pre false
extensions.checkCompatibility.4.2afalseabout:supportban ezek a kompatibilitásra vonatkozó beállítások szerepelnek, és fenn van a Nightly Tester Tools nevű add-on is, amiben kipipáltam a "force addon compatibility" opciót. Nem mondom hogy ebből mindenre szükség van, sőt valószínűleg nem, de nálam így működik.
-
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Egy kis gyakorlaskeppen feltettem a Nightly mai verziojat mar regen foglalkoztam a kulonbozo profilok keszitesevel, az 1.hsz alapjan csinaltam es mukodik is. Eddig rendben, de mikent tegyem fel a 4.2a1pre ala a meg a regi Nightly Kiegeszitoit?
A Stabil FF4.0-nal eleg volt az "extensions.checkCompatibility.4.0b" bol kivenni a "b" betut es jo lett, a Nightly-nal mar mindent irkaltam pl 4.2 , 4.2a , 4.2a1 , de egyik sem jo. -
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Wondercsabo,
Lehet tudni arról valamit, hogy az alábbi bug :
Bug 638988
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=638988melyik verziójú Firefox-ban lesz kijavítva. Úgy láttam, a neve is megváltozott Március 24-én, de a száma maradt.
-
zoltanz
nagyúr
Olyan gondom van, hogy némely oldal betöltéskor (semmi extra az oldalon csak szöveg) és kilépéskor is megakad a hang.
A 4 -est nem tartom elég kiforrotnak még. -
Zsolteaa
csendes tag
Megoldódott a baj,nem softveres oka volt az akadásnak.
-
BullZeye
veterán
608628 - son of a bitch. Tegnap óta kb 4 hibaüzenettel indul FF. Ahhoz képest Resolved Fixed....
Asszem kikapcsolom az autoupdater-t és visszarakom 23.ai-t
ASSERT: gBrowser.addProgressListener was called with a second argument, which is not supported. See bug 608628.
Stack Trace:
0:addProgressListener([object Object],2)
1:([object Object])
2:(about:blank)
3:()
4:browser2Loaded([object Event])
ASSERT: gBrowser.addProgressListener was called with a second argument, which is not supported. See bug 608628.
Stack Trace:
0:addProgressListener([object Object],2)
1:([object Event])
Stack Trace:
0:addProgressListener([object Object],128)
1:([object Event])
2:([object Event])
Stack Trace:
0:addProgressListener([object Object],128)
1:()
2:([object Event]) -
7
addikt
válasz
djbahool #17745 üzenetére
Ez sajnos monitoronként változó. Próbálj még egy kicsit a cttune-nal is variálni (az a ClearType módját állítgatja), hogy a monitorodnak legmegfelelőbb képet kapd, és azután játszadozz vele.
Én valahogy így csinálnám:
- a ClearType Levelt feltolnám 100%-ra, és utána próbálgatnám az alatta levő 4 lehetőséget, mert úgy remélhetőleg szembetűnőbb a különbség. Amelyiknél a legjobbnak látom a képet, ott kezdenék el babrálni a ClearType Levellel.
- a Rendering Mode-nál az első kettő funkció az igazán érdekes, de ha egyik sem ad jó képet, akkor meg lehet próbálni a maradékot is.
- a Contrastot hagynám 50%-on. -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo #17751 üzenetére
Ezt a gyorsulást én nem tapasztalom, sőt Fish IE tank, most méginkább instabil. Azaz belassul és aztán felgyorsul 2-3xára aztán megint belassul. Már ha benne van a mai Nightly-ban
-
Zsolteaa
csendes tag
válasz
WonderCSabo #17751 üzenetére
Diagnosztika ok.
A Flashek akadnak le néha pl rámegyek egy képre és nem jön be olyan szépen hanem darabosan jön be. -
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17 #17744 üzenetére
Roc egy Fx fejlesztő, a módosítások pedig ott vannak a két linkelt bugban. A lényeg, hogy a canvas átlagban gyorsabb lett, mint az IE9-ben!
Zsolteaa: Első hsz -> diagnosztika.
Azok a softblockerek, amelyek még a 4.0 megjelenése előtt voltak egy listában és egyszerűen áthelyezték őket a jövőbe, hol lehet megtekinteni?
Uhh, most megfogtál.
(#17749) Steelmanus: Jött egy MS patch, azzal már nem kell, javította.
-
Steelmanus
addikt
Regebben olvastam hogy a Windows Betutipus-gyorsitotar szolgaltatas szerviz atallitasaval lehet kicsit gyorsitani az FF hideg inditasat. Most igy van beallitva : Elinditva, Automatikus, Kesleltetett, beallitason van, mikent allitsam at mert mar nem emlekszem, es nem talalom a topikban.
-
need
addikt
Üdv..
Fentebb páran raktak ki képeket...!
Ez a gyorsítás ki gyorsítás be
Ez mi a fene lenne...?
Ja és hol lehet ezt beállítani???
-
need
addikt
még isten szerencse hogy a 4.0 telepítés előtt csináltam egy biztonsági mentést csak így raktam fel a 4.0!
Az a különös hogy témát 4.0 választottam a hivatalos oldalon tehát elvileg jónak kellene lennie de hát a gyakorlat nem ezt mutatta és a legbosszantóbb az volt hogy el sem lehetett távolítani!
Nem maradt más hátra mint komplett uninstall majd egy korábbi 3.5..3 változatot felraktam majd backup és erre került fel a 4.0! -
F34R
nagyúr
válasz
huskydog17 #17744 üzenetére
A firefox válasza az ie9-re gondolom egy kissebb frissítés révén nem sokára itt lesz és nem kell várni a következő fő verzióra. Remélem rácáfol a nagyképű MS-re
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo #17742 üzenetére
Az említett "Roc Canvas" pontosan mit takar?
Az általad említett és belinkelt javítások körülbelül - a jelenlegi tervek szerint - mikor fognak debütálni egy stabil verzióban?
Azok a softblockerek, amelyek még a 4.0 megjelenése előtt voltak egy listában és egyszerűen áthelyezték őket a jövőbe, hol lehet megtekinteni?
-
Zsolteaa
csendes tag
Akad a Firefox. Valami megoldás rá?
-
spammer
veterán
Van megoldás arra, hogy a kiegészítősávról valahogy a felülre (toolbarba) vigyük a colorzilla-t? Eszköztár testreszabással nem megy, nem lehet vonszolni semmit a kiegészítősávról, a colorzilla-ban pedig nincs opció a máshova pakolásra..
Lehet valamivel "hackelni", vagy esetleg egy "toolbar icon"-t csinálni hozzá? Mert emiatt az egy dolog miatt nem szívesen tartok fent egy kiegészítősávot, felesleges..
-
Met
nagyúr
Most frissített a 4-re, miért cseszte el a betűtípust?
Nem lehet visszaállítani?
Láttam a 17713-at de nekem csak a FF-ban kellene visszaállítani nem "globálisan" -
Matthewus
őstag
Másnál is szokott "szaggatni" a smooth scroll? Van olyan, hogy majdnem egy másodperces késéssel görget.
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #17727 üzenetére
Koszi a valaszt, akkor mar nem mukodik semmilyen atirassal a extensions.checkCompatibility.4.0b False
A FireFox 4.0-nal eleg volt a "b" betut kitorolni igy jo lett a Finalhoz.
Ezekszerint kell egy uj kiegeszito? Nemreg olvastam egy ilyen kieg.-rol de mar elfelejtettem a nevet.A.. rakerestem, Add-on Compatibility Reporter 0.8.2 errol lenne szo?
-
oxox
addikt
Sziasztok,
valami miatt a firefox-om nem akar új üres lapot nyitni mikor ráklikkelek a + jelre....beállítások között nem találom....pls segítsen valaki.
jobb klikkre ugyan van új ablak opció, de az sem csinál semmit...
thx
oxox -
kw3v865
senior tag
Lehet tudni valamit a 4.2 várható újdonságairól?
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus #17724 üzenetére
Igen, legújabb nightly az 4.2a1pre. Nekem is ez van már reggel óta, kell is hozzá új addons compatibility.
Erről jut eszembe, el lehet tüntetni valahogy azt a szöveget ami tájékoztat MINDEN kiegnél, hogy lehet hogy nem kompatibilis?
.global-warning {display:none !important;}
.global-warning-checkcompatibility {display:none !important;}#search-view {display:none !important;} <- de még ez sem müxik.
ezek közül egyik sem tünteti el userchrome-ban, pedig ebben vannak benne :\
-
nfsu17
veterán
Lehet, hogy már volt, sorry.
Home gomb nekem itt jobb oldalt van, 3-ban bal oldalt volt a linksor mellett rögtön. Oda kellene nekem most.
Ott most helyett a noscript fityeg, ami meg jobb oldalt lent volt a sarokban.Semmelyiket nem tudom mozgatni sehova.
-
KaiotEch
nagyúr
No nincs még vmi megoldás a FB-os fekete kép keret ellen?
-
KaiotEch
nagyúr
Megoldottam!
-
F34R
nagyúr
Sziasztok valaki mintha linkelt volna olyan addont ha jól emlékszem amivel a gombokat tudtad megváltoztatni ie9 , Opera , chrome mintájára , újra be lehetne rakni?
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #17716 üzenetére
Csináltam pár képet, hátha így nagyobb kedvvel csinálja meg valaki.
Jelenleg vagy az egyik, vagy a másik működik, egyszerre a kettő nem!Locationbar2 - minden része külön kattintható link, megkönnyíti a dolgot sokszor, mellé kattintva kijelölhető az egész, és olyan lesz mint előtte.
Chrome-like link-hover - jól látható mi a domain, és szépen elkülönül mindentől.
(#17709) dqdb
Ezzel valóban nem leakel annyira. De majd pár óra után tudok pontosat mondani, egyenlőre 600 helyett "csak 450 megát" eszik. -
BullZeye
veterán
Kéne egy kis segítség. Régen address bar jobb oldalán voltak a mutatott linkek. Aztán lerakták balra. Viszont pechemre pont előtte találtam egy style-t ami szépen bal alul mutatta a linkeket picit chrome-osítva, azaz más színnel a domain címet.
Probléma ott kezdődött, hogy fentről eltűnt, így a régi stylish nem működött.
Aztán status4evar kieggel sikerült visszarakni jobb felülre, viszont ez eléggé összeakad egy másik kieggel, és nem mellesleg elég gány egy megoldás.Azt szeretném megkérdezni, hogy tud e valaki segíteni ezt a style-t átírni, hogy a mostani LinkHover megoldást változtassa meg picit Chrome-osra.
Gondolom elég csak megtudni az új CSS DIV-eket, így próbáltam az urlbar kifejezést aURL-re változtatni, mert hátha, de nem jött be.
Amit találtam, ez a kieg, ami a mostani helyről URL-barba rakja a link-hover-t.
És itt meg a kód, amit át kéne írni, hogy mutassa chromosítva. De csak akkor működik, ha URLBAR-ban van.Köszi a segítséget előre is. Amivel egyébként összeakad: LocationBar2, HSZekben írják is, hogy összeakad Status4Evar-rel és nem nagyon hajlandóak javítani ezt, pedig azóta kijött már frissítés pár mindkettőből.
@namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);
@-moz-document url(chrome://browser/content/browser.xul){
#urlbar {
position: relative !important;
}
.urlbar-over-link-box[overlinkstate="fade-out"],
.urlbar-over-link-box:not([overlinkstate]){
visibility: collapse !important;
}
.urlbar-over-link-box {
position: fixed !important;
bottom: 28px !important;
left: 25px !important;
opacity: 0.85 !important;
width: -moz-max-content !important;
max-width: none !important;
height: 26px !important;
padding: 2px 8px 2px 15px !important;
border-radius: 7px 7px 7px 7px !important;
border: 1px solid rgba(0,0,0,.25) !important;
background-color: #DFDFDF !important;
}
.urlbar-over-link-path-label {
max-width: 900px !important;
width: -moz-max-content !important;
white-space: nowrap !important;
overflow : hidden !important;
}
.urlbar-over-link-host-label {
color: #006600 !important;
}
.urlbar-over-link-host-label,
.urlbar-over-link-path-label {
font-size: 13px !important;
}
.urlbar-textbox-container-children[overlinkstate]{ opacity: 1 !important; }
}(#17715) laszlohu
Igen, tudom, köszönöm, csak ahogy olvastam sok probléma volt vele, és mivel 10.2 tökéletesen működik, nem kell elsietni a váltást. Sok újdonságot nem tartalmaz. -
7
addikt
Egy screenshotot tudnál dobni a jelenségről?
Így látatlanban viszont azt mondom, hogy teszteld le, jelentkezik-e a hiba egy szűz firefoxos profillal is. Ez segít eldönteni, hogy "csak" a profiloddal van-e gond (verzióváltások, kiterjesztések nagy mennyiségű telepítése/leszedése okozhatnak problémákat), vagy valami egyéb oka van.
Erre a legegyszerűbb módszer, ha a böngészőt a -p kapcsolóval indítod, csinálsz egy új profilt, és avval lépsz be. Bővebben itt.
-
7
addikt
Kísérletezgess ezekkel:
- Anti-Aliasing tuner extension
- Start – Futtatás – cttune
- Win7-hez SP1-et felpakolni
- Hardveres gyorsítás kikapcsolásaHa pedig minden kötél szakad, akkor valószínűleg kénytelen leszel kikapcsolni rendszerszinten is a ClearType-ot.
Figyelj rá, hogy bizonyos állítgatások hatása csak a Firefox újraindítása után jelentkezik, szóval ha nem látsz különbséget, érdemes kilőni és újra elindítani, hátha.
szerk.: Lehet, hogy érdemes lenne ezeket a javaslatokat kicsit kipofozva az első hozzászólásba bedobálni?
-
need
addikt
[erre] valaki?
-
BullZeye
veterán
válasz
Viktor77 #17701 üzenetére
Kipróbáltam, az ötlet jó, a megvalósítás sajna nem. Hangot igaz ad, viszont sajna mellé jön egy csomó kikapcsolhatatlan dolog.
Élből, ha rákattolok egy ilyen tabra alul, akkor miért pausálja le? Ez kifejezetten idegesítő, mikor olyan helyről tölt az ember, ahol utána nem folytatja a letöltést.
-
dqdb
nagyúr
válasz
BullZeye #17704 üzenetére
Ha GreaseMonkey-t használsz, tegyél egy próbát helyette a Scriptish-sel hátha az nem leakel.
WonderCSabo: frissült a Minefield, de hogyhogy 4.2a1pre és nem 5.0a1pre lett a böngésző verziószáma?
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.2a1pre) Gecko/20110323 Firefox/4.2a1pre
Arra mindenesetre jó volt ez a változás, hogy az összes kiegészítőnél írhatom át a kompatibilis verziószámot ...
-
doddencs
senior tag
van vmi gyorsgomb lapcsoportok váltásához? vagy ahhoz, h előjöjjenek a lapcsoportok?
-
djbahool
senior tag
Firefox 4-ben vissza lehet állítani (nem op, rendszer szinten) a betűket, mert ez az újfajta ff4-es clear type nem igazán jön be?
-
Matthewus
őstag
Az add-onok telepítésénél nem lehet valahogy kikerülni, hogy feldobja a telepítés ablakot? Bőven elég lenne rákattintani az Add to Firefox-ra és feltelepíti a kiegészítőt, nem csak letölt és utána telepít.
-
Visormail
addikt
A 4es verzióhoz még nincsenek nyelvi fájlok vagy csak én nem találom?
Jajj megvan már, csak elkeveredtem az ftp oldalon pedig ugyanúgy van mint a 3as verziónál.
(ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/4.0/win32/xpi/) -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo #17699 üzenetére
10ből 4 oldalon megy, attól függően milyen flash-t használ. Ami inkább zavar, hogy ez is 300megából fél óra alatt csinál 600+ megát. Önmagában semmi bajom nem lenne ezzel. De Cavern Link Checker és Youtube Embed HD együttesen 1-2 óra alatt 1.8 gigára húzta azt a 300 megát, amitől ha nem is fagyott, de érezhetően belassult, pl jobb gomb kattintás után várni kell 1-1.5 másodpercet míg előjött...
(#17703) szildavid
Ez szubjektív, mit használsz?
2 Java
Shockwave FlashEzek amik "kötelező jellegűek". Többi, pl silverlight-ot pl eddig 2 oldalnál láttam, hogy használ, és mindkettő felejthetős volt. De alapvetően plusz funkció, és ártani nem ártanak
Nálam ezek vannak fent, és most már (media player miatt) nem vettem észre semmi más hiányát.(#17701) Viktor77
Köszi, felrakom, bár elég lenne valami egyszerű 2 kbos kieg hozzá, mert így is túl sok a hibalehetőség már nálam -
szildavid
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni? Ezek közűl a bővítmények közül melyik a felesleges (ha van olyan)
Köszi a válaszokat!
-> [link] -
need
addikt
sziasztok...
nagy boldogság ám a 4. firefox...!
tegnap felraktam pár témát.. amit lehetett.. háll’ istennek csak ezeket a témákat engedi használni és nem engedi leszedni!Ami volt benne téma az szerepel mellette hogy letiltva és nem tudom feloldani!
Ezeknek az new témáknak egy baja van hogy az ablak ahol a X a négyzet és az alsó vonal van ezek ki vannak sötétítve!mi a teendő most?
Hogy tudom ezeket a témákat levakarni és életre kelteni ami eredetileg volt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W