- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
keke69
őstag
Köszönöm szépen
bár közben már megtaláltam csak letelt a szerkesztési idő!
Wondercsabo:neked is köszönöm a segítségedet
mióta felettem a 4-et azóta hardveres gyorsítással használtam és őszintén megmondom 8megás netnél nem vettem észre,hogy valamivel is gyorsabb lett volna így bekapcsolt állapotában!
-
need
addikt
még isten szerencse hogy a 4.0 telepítés előtt csináltam egy biztonsági mentést csak így raktam fel a 4.0!
Az a különös hogy témát 4.0 választottam a hivatalos oldalon tehát elvileg jónak kellene lennie de hát a gyakorlat nem ezt mutatta és a legbosszantóbb az volt hogy el sem lehetett távolítani!
Nem maradt más hátra mint komplett uninstall majd egy korábbi 3.5..3 változatot felraktam majd backup és erre került fel a 4.0! -
gabaly
tag
Yetike megkerestem ezt a lockfilét. zs.tomnak írtad, hogy törölje. Nekem hasonló gondom van mint neki.
Nagyon ritka weboldalakon a Mo.firefoxom nem tudja betölteni az oldalt és be is hal és nekem is azt írja ha újból akarom indítani, hogy már fut és azt először zárjam be. De a feladatkezelőben nézve semmi sem fut! Ezután a gépem is csak 6-10 perc elteltével hajlandó újraindulni, utána minden működik megint rendben.Konkrét oldalt is tudok ahol behal, pl az extra tárhely videócset-re kattanva csak pőrőg a kis kör közepén és vége a böngészőnek. Sehova nem megy utána, csak fehér oldalak és zárjam be a már futó másik mo.firét.Nem mintha az említett cset zavarna, de pár másik weboldalon is ez történik.
Ezért kérdem, hogy a localstore.rdf törlése válaszod konkrétan erre a "bajra" vonatkozik-e?
Válaszod köszönöm. -
Brutforsz
senior tag
Ez is jó módszer lehet, nekem is ez volt az első gondolatom, amikor a kérdésfelvetést olvastam, de egyes vélemények szerint ez nem a legszerencsésebb - valószínűleg például azért, mert egyes kiterjesztések nem működnek Linux alatt - de sosem próbáltam, szerintem sok vesztenivaló egyébként nincs a kísérletezéssel (csak persze előtte kell egy biztonsági másolat mindkét profilmappáról).
Az én kissé favágó jellegű ötletem az, hogy egy-egy kis szkriptet kellene írni mindkét rendszerhez, amely összesen annyit tesz, hogy bootoláskor ellenőrzi a másik szisztémához tartozó profilban lévő bookmarks.html fájl utolsó módosításának időpontját, és ha az összevetéskor úgy találja, az a frissebb, akkor bemásolja az éppen használt operációs rendszer alatt futtatandó Firefox-profilba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest