Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
Egyébként nem tudjátok, hogy FF4-nél a kis házikót (kezdőlap gombja) hogyan tudom áttenni a bal oldalra?
Most a jobb oldalon van, de egyszerűen nem lehet megszokni! -
koshmar
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na ezt én nem tudtam, és ezen csodálkoztam. Ennyi.

-
koshmar
veterán
Hát gyerekek, ez a Firefox 4 egyre jobban tetszik.
Néha észveszejtően gyors, esküszöm, itt-ott veri a Chrome-ot.Csak lenne hozzá 3.6-os téma.

-
koshmar
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja hogy itt külön gyorsítótár van az oldalaknak??

Sokat kell még tanulnom... -
Draken
őstag
Lepucoltam újra teljesen az előző fx-et, felraktam a beta 10-et, most úgy látszik nincs 3mp-es belaggolás
-
xabolcs
őstag
nalam nincs ilyen, se agyonhasznalt profillal (default tema, no userstyle), se uressel.

@joecontra - #16289
en mindenfele rosszra gyanakszok, mert google is talalt mar pontos egyezest.nezd meg noscript-tel, hogy mik futnak a szoftverbazis.hu-n.
esetleg jelentheted az uzemeltetoinek, hogy mintha meg lennenek fertozodve.CSabo megelozott
-
WonderCSabo
félisten
-
koshmar
veterán
WonderCSabo:
Ez a Firefox4 tényleg ígéretes.
Letöröltem a 3-ast, felraktam a 4-est, mondom kipróbálom már.
Hát indításban továbbra sem ász, de egyszer nagyot néztem.
Nyitottam egy új fület, rányomtam a Vatera könyvjelzőre, 0,5 másodperc alatt teljesen betöltötte.
Erre még a 3.6, de még a Chrome sem képes!
-
vante
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A végén még kozmetikázással elrontják

FX10 béta

Ez a vonal nem volt még ott, most elég rendesen szúrja a szemem.
A másik, a könyvjelzők. Szélesebb lett a lista. Most szépen néz ki, max 15 karakteres mappák, linkek vannak nálam, erre 40-50 karis széles lett
Valakinek nem fértek ki, vagy mi?: -
joecontra
addikt
Hali!
Tegnap fel akartam menni a szoftverbazis.hu-ra, és ezt kaptam:
Az URL, ami megjelent a címsorban:
http://kkkqqq007.com/pek1/ynksdwxqctdwbqgphv8.php?ID=19834&fb=WVRveU9udHpPamc2SW5WelpYSmtZWFJoSWp0aE9qTTZlM002TWpvaWFXUWlPM002TmpvaU56a3hNRGM1SWp0ek9qRXlPaUpoWkhabGNuUnBjMlZmYVdRaU8zTTZOam9pTVRJek56RXdJanR6T2pRNkltdHdjR2tpTzNNNk5Ub2lOVGd4TlRnaU8zMXpPak02SW0xa05TSTdjem96TWpvaU1qVTBabU0yTURjNU56Y3pOekU0TlRkbU1tSTBPR0ZpWVRJNU9UUTJPV1FpTzMwPQ%3D%3DEz micsoda?
Üdv,
J -
Adler
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm szépen! Este otthon ki is próbálom.

-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ilyen is ritkan volt, hogy a terjesztett beta frissebb, mint a legfrissebb nightly.

meg szerencse, hogy a hourly mar egy harmad napja 11pre.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ezt akartam irni, hogy mar a beta9-em is frissitett.
durva, milyen gyorsan kovetik egymast a betak mostanaban.
@WonderCSabo - #16281:
szerintem is jo helye volt ott, en peldaul hasznaltam: nem kellett kattintani ahhoz (recent updates), hogy megtudjam a legutobbi frissites datumait.
-
WonderCSabo
félisten
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet lementeni fájlba a letöltött témákat, hogy ne keljen mindig keresgélni ha újra teszem a gépet. Egyáltalán ez lehetséges?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kinek fájt ez a rész? Hasznos is, helyet nem foglal, nem csúnya, akkor?
-
WonderCSabo
félisten
Ehh, a kiegészítőkezelő listanézetőből kitörölték a legutoljára frissítve részt...

-
-
Matthewus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem nem tetszik, hogy az URI fent van, de ez most minek ide alulra? Ennyi erővel meghagyhatták volna a status bart ahogy volt.
-
Draken
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
mostanság legalább 2-3x uninstaláltam meg töröltem az appdata/roamingbol a mozilla mappát. próbáltam azt is hogy nem hozom vissza az elmentett könyvjelzőket de így is fennáll a hiba sajnos. gondoltam még vinyó problémára is, ezért próbáltam máshova is telepíteni de akkor is csinálja ezt a 3mp-es belaggolást

-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Azt mondta, nem tetszik Neki, bár a Chrome igen.

Hír:
Most meg oda akarják rakni a betöltési állapot jelzőt, ahol a Chrome-ban van. Sztem ez inkonzisztens, a link target URI fent van, ez meg lent...
-
canniball
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ehh, NoScript volt a bűnös.

-
Habraki
csendes tag
válasz
Habraki
üzenetére
Közben megtaláltam a választ a Google bar egy kikkes kijelölését firtató problémára. Tök véletlen.
Tehát a kereső motort Yahooról Googlere vettem.About configban:
keyword.URL; Yahhos ki, ezt meg be -> http:/www.google.com/search?q=Innen fogva egy klikk is kijelöli az egészet. Illetve most mar maga címsor is alkalmas keresőnek, a google bár feleslegessé vált! Ezt még ugye cybersearch addonnal is meg lehet fejelni.
2 légy egy csapásra.

-
koshmar
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na annak nagyon örülnék, hogy ha a 4.0-t használhatnám a 3.6 témájával.

Akkor már lehet, hogy veszélyben lenne a Chrome-függőségem.
-
koshmar
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem, a gép teljesen be volt melegedve, már egy órája ment.
(Szegény már nagyon régi konstrukció, 2,4-es Intel Celeron Single Core, 768 MB RAM, 128 MB ATI videokártya, 60 HB HDD.
Plusz winchester dugig tele, hűtőpaszta a procinál egyszerűen hiányzik...)Egyszerűen sok volt neki a Firefox. Ezért gondoltam azt régebben, hogy szar böngésző.
De a laptopomon (2.4 AMD Turion Dual Core, 3 GB RAM, 512 MB ATI..).már nagyon jól "fut", szóval mégiscsak jó.
Ezt a 4.0-ást majd megpróbálom megint, mert tényleg nem létezik, hogy lassabb legyen a 3.6-nál...
Bár szerintem kinézetre visszalépett egyet a 4.0 -
canniball
nagyúr
Nézném itt a videót, azt mondja telepítsem a Silverlight-ot. Nosza klatty rá-> letöltés-> telepítés-> még mindig kéri. FF újraindít-> így sem jó. IExplorerrel megy, csak FF-szal nem. Hol rontottam el?
-
koshmar
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jobban megvizsgálva ezt a Rókát igazad van.
Habár lassabban indul, de ha például a Google-ben keresek valamit, és vissza gombra kattintok, akkor abban a pillanatban ott is van.
A Chrome-nál ez egy hajszálnyival lassabb.Ezt a jéé dolgot azért írtam, hogy legyen valami bevezetés-féleség, mielőtt írni kezdek.
Most raktam fel a Firefox-ot, mert annyi helyen láttam már, hogy király meg stb., hogy ki kellett próbáljam.
Kíváncsi vagyok, másnak hogy szuperál.Az indítását azért tartottam lassúnak, mert a régi asztali gépem kb, 1 perc alatt töltötte be teljesen a Fox-ot...
Persze a laptopomon már más, ott nincs egy másodperc... -
WonderCSabo
félisten
Érdekes, a lista szerint semmi fontosat, csak reklámszkripteket tiltott le. Tedd fehérlistára az oldalt, ahogy előbb leírtam.
Tibii91: Az indulási sebesség, és a GUI gyorsasága a Chrome 8-hoz képest sokkal lassabb, de az oldalak betöltési és renderelési ideje nem. A Firefox4-ben meg már az elsők is elég jók.
(#16264) Tibii91: Akkor ott user error van.
Igen, képzeld, a Magyarországon legnépszerűbb böngészőnek van topikja, jéé...
BullZeye: Nekem nem szaggat a Panorama, a kiegkezelő scrollja igen, a new tab/close csak akkor, ha éppen terhelve van a JS motor.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez a Panorama tök jó dolog lenne, ha nem akadna használat közben ugyanannyira mint a Kiegészítőkezelő, vagy mai naptól az új tab nyitása/zárása. :\ Ezekkel lesz kezdve valami, vagy marad ez a kb 10-15FPS?
-
koshmar
veterán
Jééé, ilyen topik is van??
Ja ha már itt vagyok: Az én gépemen a Chrome gyorsaságban simán veri a Fox-ot. (3.6.12).
Egyébként a Firefox sem rossz, nem sokkal marad le. -
Ge_Og
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia!
Bocsi a megkésett válaszért de csak most lett rá időm. Beteszem a Blokkolható objektumokat amiket pirossal jelez az Adblock.
Itt Képfeltöltés linkje:
http://kepfeltoltes.hu/110125/V_g_lap-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Megerősítve, én is csodálkoztam, hogy mért nem csinált mappát magának.
-
WonderCSabo
félisten
Én már 2 hete is túlzónak mondtam ezt. [link]
Szerk.: hard blockerek
soft blockerek -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nagyon klassz

(#16257) vante
Szerintem a február vége tartható
-
vante
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ajaj, még lesz B11. Hogy lesz ez így kész február végére?

-
WonderCSabo
félisten
Szia!
Rakd vissza az Adblock plust. Próbálj belépni a Freemailbe. Az adblock plus ikonján kattints jobb gombbal -> Blokkolható objektumok megjelenítése. Pirossal lesznek ott az objektumok, amiket blokkolt. Írd le, hogy mik azok. Ha nem akarsz pepecselni, akkor simán Jobb gomb az ikonon -> szűrés tiltása itt.
Más:
Végre kész a glass Panorama. A screenshotokat nézzétek meg!

-
Ge_Og
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap délután óta nem tudok FF alól belépni a freemailembe, csak akkor, ha leszedem az AdblockPlus. Akkor be tudok lépni. Már elég régóta használom ezt a kiegészítőt de eddig nem volt vele ilyen probléma sosem. Hol tudom benne ( ha egyáltalán lehet ilyet) beállítani azt, hogy be tudjak lépni a freemailbe? Nem szeretnék végleg megválni egy ilyen miatt ettől a szolgáltatástól.
Köszönöm előre is.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem, nem ilyen, mert kozben amig hsz.-t csereltunk addig felkerult az OpenOffice, + PDF-XChange Viewer telepitos valtozata ami beepul a bongibe, es megjavult ugy hogy kozben ki sem leptem az op.rendszerbol, semmi ujrainditas. Most eppen a MPC-HC-szedem le mert meg az hianyzik. Mint a Startmenu-ben, mint a Gyorsrindito-n megjavult "magatol".
Meg azt sem mondhatom hogy eltavolitottam volna az ikonokat, egyszeruen jo.
Ahh... faradt vagyok, szoval a bongeszon belul inditottam egy Privat bongeszest, megkaptam az uj fulet benne a felszolitassal, azt bezartam, uj ful, es utanna egy oldalt megneztem, majd kileptem a bongeszobol. Ezutan ujra inditottam a bongit, majd kileptem, es raneztem az ikonokra, es ekkor mar volt menu.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Oks. A Béta asszem jól települ, még az is lehet, hogy a nightly direkt ilyen.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Koszonom hogy megnezted, akkor megnyugodtam, majd javitjak.
Amugy ketszer telepitettem fel, de nem javult, azert kerdeztem. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Közben megnéztem, nálam is csak egy ikon van. Mindegy, ha nagyon kell, létre hozhatod a többit.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Valoszinuleg, a W7 64 ala csak a Fontos frissitesek kerutek telepitesre, es azokbol is csak az ami eleve be volt jelolve, + a Windows6.1-KB971033-x64.
Az SP1-et elokeszito KB 976902 frissitest sem tettem fel, mert elcseszik a Virtualis USB driverrel, ez miatt hasznalhatatlan a nyomtatom. Igy nez ki.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez fura, lehet, hogy el lett rontva a telepítő.
Azért próbáld újra.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen rendes telepitos valtozat, par oraja szedtem le, nem is frissul mert nincs ujabb.
Innen szedtem le a magyar valtozatot, es tiszta telepites volt.
Ja, termeszetesen bepipaltam, ill. eleve be is van pipalva alapbol, tehat ugy telepitettem fel. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez rendes telepítős változat? Bepipáltad a dolgokat a telepítéskor?
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Valamirol lemaradtam? Miert nem hoz letre mappat a StartMenu-ben az FF 4.0?
Verzio:
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b10pre) Gecko/20110124 Firefox/4.0b10pre
Ketnapja bajlodok egy geppel + a sajatommal mert kicseszett velem egy update, ezert ujra raktam a W7 64 rendszeremet, nameg atallitottam AHCI modba ezt a "remek" Hitachi lemezemet. Most telepitettem egy szuz rendszerre a legutolso Nightly-t, erre nincs Private mod a StartMenu-bol, raadasul nem telepiti magat a Gyorsinditas-ba sem.
Masnal is elofordul vagy rakjak fel egy regebbit, es update ? -
t-bali3
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi és bocs ezért a láma kérdésért...

-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet Chromeból importálni a könyvjelzőket a Firefoxba?
Csak a IE7-et dobja fel automatikusan...Köszi!
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na jó, de van egy CSS szabvány, amit az oldalak készítői követnek, és használnak, ha egy böngésző nem jeleníti meg jól, az nem feltétlen az ő hibájuk, nem?
-
Matthewus
őstag
Az már végleges, hogy nem lesz animálva a tab drag&drop a Firefox 4-ben?
-
canniball
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Most már bejön.

-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
404 - Not Found
-
WonderCSabo
félisten
-
F34R
nagyúr
Köszönöm jó lett

-
xabolcs
őstag
vagy esetleg a session manager / tmp kombo. nem tudom, hogy melyik biztositja.

de pl a tab utilities is tudja.
a google azt mondja, hogy undo closed tabs button, ahol meg azt irjak, hogy:
FIREFOX 3.6.x, 3.5.x, 3.0.x and 2.0.0.x users can download a compatible version of this extension at http://code.google.com/p/uctb/downloads/list
@Siriusb: az a feature nem csak FF4.0-nel van?

-
arpeen2
senior tag
Egy kis segítség kellene !
Legújabb FF, XP alatt újabban nem jegyez meg semmijen email címet, jelszót, keresési adatokat, amikkel eddig nem volt gond. Egyzserűen nem tudok rájönni mit állíthattam el.

Help vki
-
F34R
nagyúr
Üdvözlet
Closed Bars Undo-t szeretnék 3.6.13 hoz vagy valami hasonlót az a lényeg hogy a bezárt füleket tudjam visszahozni
-
klambi
addikt
szevasztok!!
olyan gondom lenne, hogy koliban proxy-n keresztül csatlakozunk nektre, otthon meg nincs, és ezért az autómatikus felismerés van beállítva, de mikor a hétvégén hazaértm, nem tudtam netre csatlakaozni semelyik böngészővel,de már a proxy-n keresztül sem, netem viszont van. meg az msn torrent stb.. mi lehet a gond? linux lalatt megy rendesen, de windows-ban 1ik böngésző sem megy...

-
Draken
őstag
érdekes dologra lettem figyelmes, az fx4 kb 3mp-re lefagy és közbe megpörgeti a vinyót, aztán minden megy normálisan tovább, nem tudom mi lehet a gond, eléggé friss még, most használtam épp ccleanert, nemrég volt clean install is. (csak az fx csinálja ezt a vinyóval)
-
WonderCSabo
félisten
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
na ja. csak az a baj, hogy hu es hu-Hu locale-ek vannak.
olyan nincs, hogy hu-HU-tegezos
meg ha lenne, akkor is csak a forditott kiegeszito ismerne fol, a firefox tobbi resze valoszinuleg visszavaltana alapertelmezett nyelvre.vagy most hulyeseget mondtam?

-
mukibuci
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezt nekem is csinálja, fx4-el is! Nincs semmi mókolva, kiegészítő is csak az adblock van felrakva.
Újraindítom, akkor megint jó egy ideig...
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
vagy esetleg tegyel bele egy masik hu-HU locale-t: tegezoset

aztan majd (nem tudom hogyan) ki lehet valasztani, hogy tegezos forditast ker a juzer, vagy marad az alapertelmezett magazodas.mint pl a total commander-nek is van tegezos nyelvi fajlja. csakhat a firefox-ban nem lehet csak ugy nyelvet valasztani.

-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy időnként egy-két pillanatra belassul a firefox, ha már egy jó ideje (1-2 óra) folyamatosan használom..
Használom a Vacuum Places Improved kiterjesztést, használata után átmenetileg fürgébb lesz, de csak pár percig, utána marad a lassulás, gyakran a szöveg begépelés során is lassabban jelenik meg a szöveg, mint ahogy gépelek.
Gyorsítótár 70 MB-ra van állítva.
Van esetleg valami ötletetek, hogy miként lehetne ezt a problémát leküzdeni?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Habraki
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azért köszi. Majd megszokatom magam a duplaklikkes végighuzassal. Még mindig csak 2 és nem 3 klikk.

-
Habraki
csendes tag
1: In address bar type about:config
2: find the value: browser.urlbar.clickSelectsAll
3: Right-click select toggle
Done , url bar gets fully highlighted on first clickItt lehet átírni, ha esetleg valakinek kellene. Tehát falsról truera vettem és 1 klikk is kijelöli.
De a google sávban ugyan ugy fent állt a problema.
-
Habraki
csendes tag
Helo, nem tudjátok, hogyan lehet beallitani a Foxot, hogy a cimsorban illetve a jobb felső gugli keresőben 1 klikkre kijelöljön mindent? Idegesít tapipaddal 3x klikkelni.
köszi -
Draken
őstag
értem, köszi
-
dqdb
nagyúr
válasz
Draken
üzenetére
Az a hibabejelentés oldala, nem a megoldásé. A csatolt fájlok tesztoldalakat tartalmaznak a fejlesztők számára. Ha kijavításra kerül, akkor bekerül az azt követő első Firefox frissítésbe, neked semmit sem kell tenni, csak várni.
Mivel a hiba softblocker, ezért elképzelhető, hogy a 4.0 kiadásáig nem javítják ki, de az is, hogy igen.
-
Draken
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
köszi. az előbb linkednél 3 fájlt látok, 2letölthető 1csak szöveg, ezeket hogy és hova kell tegyem?
-
Draken
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
sry hogy noob kérdést teszek fel, de hol találom a downloadot?

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valakinek nem fértek ki, vagy mi?:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)