- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Psychonaut #17999 üzenetére
Sokan panaszkodnak, about:config új->logikai extensions.checkcompatibility.4.0 néven vedd fel, állítsd truera, és indítsd újra a böngészőt.
-
Psychonaut
veterán
Hali!
Az mitol lehet, hogy semmilyen addont nem tudok installalni FF4-hez? Konkretan Speed Dialt, FoxTab-et, es FastDialt probaltam, es mindegyik hibat dobott a telepitesnel (*** could not be installed, because it is not compatible with Firefox 4). AdBlock, WOT es FlagFox van fent, ezeket par napja telepitettem.
FF4 en-US, Windows. -
fatal`
titán
válasz
BullZeye #17993 üzenetére
Na fentvan mindkét script, de egyes embedeket (a régieket) így is leszarja.
Próbáltam az iframe kitörlésével, vagy anélkül, teljesen mindegy, nem megy.
FF 4.0 Final + scriptish
Mod: Létezik olyan kiegészítő, vagy CSS, userjs, akármi, hogy oldalon belüli keresésnél sötétítse el azt a részt, ahol nincs találat, úgy mint Operában?
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #17992 üzenetére
Na, hát most teszteltem, és az ötlet valóban jó, csak éppen a YousableTubeFix az iframe-re nem nagyon hat.
YousableTubeFix legfrissebb változatában legalábbis én Iframe-re hajazó dolgot nem láttam. Ezért gondoltam tesztelem, így beraktam azt a 3 féle beépülő youtube videót ami most hirtelen eszembe jutott, egy HTML fájlba, majd kikapcsoltam Embed HD-t amit csináltál, viszont így maradt mind a 3 videó 360p, viszont yousabletubefix futott, és működött is a youtube.com oldalán, ezzel a videóval.
Bekapcsoltam Embed HD-t és lám mind a 3 videó jól működik.
Vagy te hogy gondoltad az Iframet? Ha nem így? -
BullZeye
veterán
Ez egy jó ötlet, én szorgalmazom, mert ez a script nem tölti be újra a videót/flash-t hanem már kapásból a legelején jó. És akkor legalább nem lennének olyan problémák, mint a 80 féle SWF amit youtube használ embednél, és mind más. Főleg az az idegesítő mikor nincs full screen gomb...
az mondjuk más kérdés, hogy hogy viselkedne rá ez a style:
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);
@-moz-document
url-prefix(http://www.youtube.com/watch),
url-prefix(http://au.youtube.com/watch){
#watch-player {background:white !important;}
#watch-video-container{height: 570px !important;}
#watch-player {width: 960px !important; height: 570px !important}
#watch-sidebar {margin-top: 6px !important}}Mert ebben az esetben az iframe miatt széthúzná 960-ra és akkor kb az 1/4ét lehetne látni (bal felső sarok), nem?
-
Steelmanus
addikt
Feltettem a GM-et is tehat egyszerre van fent greasemonkey-2011.03.28.nightly.xpi es a scriptish-0.1b9-fx+sm.xpi is. annyit csinaltam hogy a GM alatt az youtubeembedhd.user.js csak 1.40 verzioszamu, mig a Tied mar 1.4.a.
Fogtam a GM alatti 1.4 js tartalmat es kitoroltem majd bemasoltam azt amit Te keszitettel.
Igy mar a GM alatt is 1.4.a es szuperul mukodik, a
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.2a1pre) Gecko/20110328 Firefox/4.2a1pre alatt.
Persze ezt csak probabol csinaltam, jelenleg a GM-et letiltottam. De volt hogy a nasikat tiltottam le es a GM ment es termeszetesen ugy is jo volt hiszen a js az ugyanaz. -
Steelmanus
addikt
Igen. Itt probalgatom. Csak en meg nem szerkesztettem benne semmit.
-
dqdb
nagyúr
Ezt végiggondolva lehet, hogy jobb megoldás lenne egy olyan script, ami az összes beágyazást IFRAME alapúra cseréli, a többi problémával pedig a YousableTubeFix elbánik.
Egy kérdés: ez a script is úgy működik, hogy újra létrehozza a lejátszót (látványosan megjelenik a lejátszó az ablakban, eltűnik, majd újra megjelenik), vagy valami más megoldást használ? Lusta vagyok felrakni
-
dqdb
nagyúr
válasz
fatal` #17986 üzenetére
Lehet, hogy semmi köze hozzá, de akkoris az embedded moviekat is beállítja a legjobb minőségre.
Nem néztem végig a YousableTubeFix teljes forrását, de az elején lévő @include-ok kizárólag a youtube.com-on működik, így akár az IFRAME alapú beágyazáson segíthet (mostanában egyre jobban terjed), de az OBJECT és EMBED alapú esetén garantáltan nem.Ha egyszerre használnád a két scriptet, akkor az általam módosított YouTube Embed HD elejéről töröld az IFRAME-es részt, nehogy összevesszen a két script:
var iframes = document.body.getElementsByTagName("iframe");for (i in iframes){
var fr = iframes;
if (fr != null && fr.src != null && fr.src.indexOf("youtube") > -1)
{
YTEmbedHD.ytEmbeds.push(fr);
}}A script javítgatása és tesztelés közben a következő esetekkel találkoztam:
1. egyetlen EMBED paraméterekkel
2. egyetlen OBJECT paraméterekkel
3. OBJECT, benne EMBED paraméterekkel
4. IFRAME a youtube.com-ra, benne valami (ezt nem néztem meg, mert az egész IFRAME-et cserélem ilyenkor)Direktben HTML5 videó beágyazást még nem találtam, és ezért nem is készítettem fel rá a scriptet.
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus #17983 üzenetére
Aki még ezeket nem csinálta meg, annak kicsit egyszerűbb:
Gm_Scripts - mappát átnevezed erre - scriptish_scriptsÉs már működik is Scriptishben az összes script.
-
Steelmanus
addikt
válasz
nfsu17 #17981 üzenetére
Most segitet epp nekem is hunfatal ezert leszedtem mint a FF 4.0 Final alol es a Minefield 4.2a1pre alol is a GreaseMonkey-t ugy hogy elotte a GM bol eltavolitottam a scripteket, majd magat a GM-et is leinstalltam, majd minket bongeszo Profil mappajabol toroltem a GN mappajat csak elotte kimasoltam a yousabletubefix.user.js fajlt es eltettem. Ezutan felinstallatam scriptish-0.1b9-fx+sm-t minket bongeszobe majd ahogy hunfatal mondta behuzgaltam a bongeszok ablakaba a : yousabletubefix.user.js , es a youtubeembedhd.user.js fajlokat.
Es igen mukodnek mindket bongeszoben. Kivallo.
Koszonet erte Mindenkinek. -
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Kicsit lamer voltam.
Vista alatt a Firefox 4 - nek a köv. beállításokkal helyrehozható a hiba a legújabb flash playernél, ha
fullscreenbe 15 FPS, a 25FPS helyett
Firefox.exe - n ( 4 Final )
futtatás adminisztrátorként
Képi témák letiltása pipa be
Asztal-összeállítás letiltása pipa be
A képernyő méretezésének letiltása pipa be -
fatal`
titán
válasz
Steelmanus #17977 üzenetére
Mentsd el a fájlt valahova valami.user.js néven (a kiemelt rész fontos, valami helyére pl. youtube embed hd) és utána szimplán dobd rá az ff ablakára, fel fogja kínálni a telepítést a scriptish (csak akkor ha .user.js van a fájl végén).
-
Steelmanus
addikt
Szeretnek segitsget kerni, hogy a linken szereplo oldalrol mikent kell bevarazsolni a szkriptet a Scriptish 0.1b9 ala? A linkre rakattintva megjelenik az oldal es benne a szkript letoltottem ami ugy egy WjL2XG0a.txt fajl, de ugy is megcsinaltam hogy kikopiztam a vagolapra es egy szoveges fajlba elmentettem es atneveztem Youtube Embed HD fixed.js-re.
Bemasoltam a Scriptish mappajaba amit a Profil mappaban talaltam de sejtettem hogy nem fog igy menni mert a GM nel feljon az ablak es Telepites, gondolom hogy itt is igy kellene mukodni, vagy manualisan kell szerkeszteni a mappaban talahato config.xml fajlt?
En is a 4.2a1pre alatt szeretnem hasznalni. -
Steelmanus
addikt
válasz
xrvman #17973 üzenetére
Igen, magyarul elmenti a fuleket amiket megnyitottal es kilepeskor a feljovo ablakban a Mentes es Kilepes-t valasztod. Ujrainditaskor automatikusan azokkal a fulekkel nyilik meg a bongeszo amit kilepeskor elmentettel.
Amit a hozzaszolasomban mutattam kepet az a kilepeskori feldobodo ablak. -
xrvman
őstag
válasz
Steelmanus #17932 üzenetére
Ezt is köszi
Mert azért jó volt hogy a képembe tolta, hogy OTT hagytad abba
Ha ezt megcsinálom, akkor is megmarad amit 2 hsz el előbb írtak? Az előző munkamenet
helyreállítása?
Majd holnap meglesem. -
dqdb
nagyúr
-
válasz
robotjatek #17964 üzenetére
Melyik az a FF addon amivel a képeket le lehet cserélni? Vagy Greasemonkey kieg?
-
laszlohu
addikt
Most , hogy már működik a flash playerem,
az új 10.2.153.1,
olyan gondom van vele, hogy ( semmi köze a cpu-hoz )ha kerettel nézem némely honlapon a videót, akkor 25 FPS,
ellenben ha full screen-ben, akkor 10-15 FPS-ra csökken.
Nálam a Hardware acceleration ki van kapcsolva.
Ezt már más is bejelentette az Adobe Flash player fórumon. -
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #17956 üzenetére
Azt hittem te vagy itt a mindenes.
Na mindegy.
Az adblock cuccot köszi.
lol saját maga szűri ki
-
Matthewus
őstag
Egy kérdés WonderCSabo-hoz: ha jól emlékszem te már fordítottál kiegészítőket. Ennek mi a folyamata? Feltűnt, hogy a Videodownload Helper kiegészítőnek nincs magyar fordítása és arra gondoltam, hogy megcsinálnám.
-
Met
nagyúr
Mi annak a kiegészítőnek a neve amivel a linkelt (csak a kép linkje látszik) képet meg lehet nézni kattintás nélkül?
-
BullZeye
veterán
Köszi a segítséget, most volt időm, gyors össze is dobtam 2 style-t amik alapból túlságosan összevissza vannak.
Ize.hu-ra és komplett Cheezburger.com-ra.
Picit zavaró, hogy max 100kbos előtte/utána képet lehet felrakni, ami hát mire elég? Semmire...telefonomon nagyobb a háttérkép. :\
-
nfsu17
veterán
válasz
WonderCSabo #17956 üzenetére
Azt hittem már minden beállítást ismerek, de nem.
Mindig csak ugyan azokat szoktam beállítani.És ez a YT Embed HD mostani állapota működik?
Vagy mivel nincs belőle új, ezért nem is érdemes kipróbálni? -
WonderCSabo
félisten
válasz
fatal` #17954 üzenetére
Szívesen megírnám, ha ismerném a JSt és XULt jól, és lennének kiegfejlesztő alapismereteim.
Ja meg lenne időm... Nem tudom ki foglalkozik a PH!n Fx kieg fejlesztéssel.
(#17955) nfsu17: dqdb javítgatja, eredetileg nem ő fejlesztette, bár már elég sok mindent írt bele.
Beállítások -> Lapok -> Hivatkozás megnyitásakor átváltás rá azonnal elé be a pipa -> Alkalmaz.
-
nfsu17
veterán
Youtube Embed HD az a script, amit itt az egyik tag fejleszt?
Van/lesz belőle új verzió, vagy helyette más?Nálatok is van olyan lejátszó, ami mindig elfelejti a hangerőt, mikor újra belépek az oldalra és megnézek egy másik videót?
YT szépen megjegyzi, sose állítódik el, de sok oldal lejátszója képtelen megjegyezni.
Erre script, megoldás?Mégegy: sokszor középső egérgörgő megnyomással nyitok meg új képet/linket. Ekkor maradok az eredeti oldalon, de az új lap megjelenik a fülön.
Van erre kieg, hogy odaugorjak a kattintás után rögtön az új lapra?hunfatal
[link] -
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #17953 üzenetére
Reméljük a többi fejlesztő is követi.
Más: Tudom, hogy korábban írtad, de most nem találom, hogy hol lehet az ajánlj minket facebookon szarságot kikapcsolni? (Adblock)
Quick translateben még mindig duplázódnak a nyelvek, ha rászűrök.
Azt hittem már javítva lett. Mindegy végülis, kibírható.
Te sem érzel affinitást a chromeos ph kieg portolására ffre?
-
WonderCSabo
félisten
Végre a kiegészítőfejlesztők elkezdték a régi vacak statusbarelementeket lecserélni új toolbar elementté, így a kiegek ikonjai bárhova mozgathatóak a GUIn!
Pl.: Adblock, Greasemonkey, Stylish, IE Tab Plus, Status-4-Evar.
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
WonderCSabo #17950 üzenetére
Már töröltem, de nem jó úgy sem.
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Olyan gond van, hogy nem enged be facebookra, a bejelentkezőoldalra beenged, de bejelentkezni már nem. ??? -
leviske
veterán
Másnál is elcseszte a betűket a Catalyst 11.4? Tudom, hogy hivatalosan még a .3 se jött ki, de gondoltam kipróbálom, aztán meglepődtem.
-
HZoli87
veterán
-
laszlohu
addikt
Talán véglegesen megoldódott. Ki kellett kapcsolnom a hardware acceleration-t. Az affinitást továbbra is manuálisan kell állítanom.
-
laszlohu
addikt
Az alábbi linken találtam mást is, akinek ugyanaz a problémája, mint nekem :
Hangsúlyozom nem én írtam arra a fórumra :
http://pcforum.hu/tudastar/76058/A+plugin-container+exe+leall+kovetkezmenye.html
Ha kikapcsolom a plugin container-t, akkor meg a firefox.exe omlik össze.
Ui: Framework.net 4 - et használok, ami támogatja sajnos a HyperThreading-ot, de ha kikapcsolom a HyperThreading-ot, meg majdnem el sem indul a gépem.
-
laszlohu
addikt
Nemrég ajánlottam valakinek a Spybot nevű progit,
ma kiderült számomra, hogy crash-elést okoz, senkinek nem ajánlom. -
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Sajnos csak részben oldódott meg a problémám.
Arra viszont rájöttem, hogy a lassú winchesterem miatt van.
Nálam majdnem mindig felugrik a cpu terheltség 100% - ra ( pl. rendszerindításkor ) , viszont kis töltés után visszaugrik 20% - ra. Szerintem, akinek ilyen lassú gépe van, ez normális.Olyan beállítás kéne a leendő firefoxba, hogy be lehessen állítani, hogy ne küldje állandóan az összeomlás jelentést a plugin container kikapcsolása esetén, ha a processzor terheltsége eléri a 100% - ot.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #17934 üzenetére
Csak ezért valóban, de rengeteg funkciója van, ami nagyon hasznos.
-
Badb0y
addikt
Srácok, nem tapasztalt senki netlassulást miután feltelepítette a 4es foxot ?
-
Steelmanus
addikt
válasz
szildavid #17935 üzenetére
Nezet - Eszkoztarak - Testreszabas-t megnyitod, es a megnyilo ablakba, ebben latnod kell tobb ikont amit meg kilehetne rakni, majd Bongeszo eszkoztarrol balgombal megragadod a Google kereso-t es behuzod a mar megnyitott ablakba. Ugyanigy vissza is teheted ha valamikor esetleg kellene. En szeretem es hasznalom is.
-
szildavid
csendes tag
Üdv!
Hogyan lehetséges a címsorban lévő google keresőt eltüntetni onnan véglegesen?
Köszi a választ! -
xrvman
őstag
Most is bezárnám a Firefoxot, de menteném a lapokat, hogy holnap itt folytassam, hogy tudom annak lehetőségét visszakapcsolni?
-
Steelmanus
addikt
válasz
laszlohu #17916 üzenetére
Hirtelen ennyit talaltam, igaz magyar Wikipédia-n.
Igazán súlyossá akkor vált számára a helyzet, amikor az Intel bevezette a hyperthreading technológiát. Ez egy második, virtuális processzort nyújtott, és így az Intel egy tényleges, komoly teljesítményelőnyre tett szert a K7-tel szembenEs igy mar jo lett, rendesen mennek azok a videok is amik eddig fagytak?
-
he7edik.
addikt
válasz
WonderCSabo #17920 üzenetére
Jogos,
csak furcsa egy kétnapos böngészőnél.
-
pete_21
addikt
válasz
BogyóBP #17907 üzenetére
Sokkal jobb lett a 3-nál. A betűk renderelése nem az Fx hibája, MS-től várd a javítást (ami valószínűleg nem jön belátható időn belül). Ha nem tetszik a betűk renderelése, tiltsd le a GPU gyorsítást. Plugin container exe hiba nálam nem jelentkezik. Nálad mitől fagy? Flash?
Flasht frissíts, illetve esélyes, hogy valamelyik addonod bekavar. Aerot nem babrálja nálam.
Csináld meg azt, amit írtam az előző hsz-emben, utána tökéletes lesz. -
he7edik.
addikt
Urak,
Az új tűzróka alatt nem tudok bejelentkezni ide a PH-ra?
Találkozott már valaki ezzel a problémával? -
spammer
veterán
Hasznos kiegészítő az App Tab-ekhez (alkalmazáslap) is (sima tab-en is működik)
Tab Badge, mely az értesítéseket kis buborékban mutatja a lapfüleken:
Letöltés: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/tab-badge/
Az értesítő buborékot személyre szabni az xpi filet kicsomagolva és a benne található .js filet szerkesztve lehet. (Aztán visszacsomagolás xpi-be és telepíthető is)
Ezeket lehet módosítani:
var forecolor = 'rgb(255,255,255)';
var backcolor = 'rgb(204,0,0)';
tabBadge.setAttribute ('style', 'background-color: ' + backcolor + '; color: ' + forecolor + '; padding: 0 4px; border-radius: 8px'); -
Mégsem. Ez a metódus nem hoz javulást, de csak megtaláltam a szemetet. A hely jó volt, about:config kell, csak a keyword.URL értékét kell módosítani. Google esetében a következőre: "http://www.google.com/search?lr=&ie=UTF-8&oe=UTF -8&q=" . Használtam volna az AIMP-ot...
-
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus #17912 üzenetére
A HyperThreading - et kellett letiltani az 1 magos processzoromon és így már tökéletes.
Bár vicces, mert annak idején direkt ezért vettem ezt a processzort.
( HyperThreading ) -
Na, egy kérdésem lenne, kezd nagyon idegesítő lenni. Nemrég felraktam a Winamp Plugin-t a foxhoz, mikor letöltöttem a legfrisebb verzióját a lejátszónak (tudom, hiba volt). Nem tetszett, töröltem. De azóta, ha valamit beírok a címsorba, egy szót, vagy szöveget, tehát keresni akarok, az AOL lengyel keresője jön be a találatokkal, nem a Google, ahogy előtte volt. A keresődobozban átállítottam Google-ra, de ez persze a címsorban való keresést nem zavarta, továbbra is lengyel maradt. Kérdés, hogy tudom ezt visszaállítani?
Update: megoldva
Megoldás: http://firefox.trukkok.hu/kereses-cimsorbol.php
-
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus #17912 üzenetére
Igen, le lehet tiltani.
Majd kipróbálom, köszi.
-
Steelmanus
addikt
válasz
laszlohu #17905 üzenetére
Es azt a c1e nem lehet letiltani? En ugy tudom hogy az a c1e feladata az energia megtakaritas, mint a C&Q az AMD-nel, de lehet hogy elkeverem a dolgot valami massal.
Amugy en is orulok hogy meglett a hiba oka.
(#17907) BogyóBP Remek! Egy harom hettel ezelotti hsz.-ra reagaltal, mikozben mar tobben is kiprobaltuk a hasznaltauto.hu -n a flasht. es masnak koztuk nekem is, remekul mukodik a flash mindenfele nezetben, uj ablakban, uj fulon stb.
-
RBJ
addikt
nem értem hogy miért van az alapértelmezet kezdőlapon az elözőmunkamenet visszaállítása, sőt azt se értem mikor kikapcsolom a böngészőt és legközelebb elindítom nem a kezdőlappal indít hanem amit régen abbahagytam. ez se fekszik.
-
pete_21
addikt
válasz
ferke72 #17880 üzenetére
Első körben indítsd a Firefoxot csökkentett módban, és úgy nézd meg. Ha Start menüben nincs, akkor Fx menü, Súgó, Újraindítás letiltott kiegekkel...
Ha úgy jó, vagy ha még úgyse lenne jó, én akkor is nekifutnék a második körnek: Fx uninstall, a profilodról készítesz egy teljes backup-ot, az Appdata\Roaming mappáról is, és Mozbackup-pal is egyet (szvsz elég a könyvjelzőkről és jelszavakról).
Ezután a profilodat törölheted, és felteszed az Fx4-et, utána egy zsír új profillal kezdesz. Használod úgy, majd ha jó, Mozbackup-pal visszateszed a könyvjelzőket és a jelszavakat, szerintem mást ne! Illetve arra mindenképp figyelj, hogy az Unknown files-nál ne legyen semmi bepipálva, mert jól megszívathatod vele magad.
Utána szépen beállítgathatod a dolgokat Fx-ben, kiegészítőket felpakolod stb. Elvileg mindennek jónak kell lennie.laszlohu: Örülök, hogy jó lett! Úgy látszik, hyperthreading-es procid van, a fene se gondolná, hogy ez okozza... :S
Vagy a Vista nem kezeli jól, vagy a Firefox és a Flash nem úgy használja, ahogyan kéne... Két maggal nincs baja, lehet azzal van gondja, hogy csak logikailag két szál, fizikailag nem.
Vista updatelve van? -
laszlohu
addikt
Nem kétmagos, csak van benne egy olyan dolog ( szerintem a c1e bios ) , amit azért találtak ki, hogy ugye van az 1 magos proci, két részre van osztva, CPU0 és CPU1. Ha programot futtatsz, akkor a CPU0 működik, ha pedig tétlenség van, akkor a CPU1,
vagy valami ilyesmi. -
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus #17902 üzenetére
Steel,
mindig kapcsolgatnom kell az affinitást, de már nem érdekel, a lényeg , hogy működik, amúgy nélküled és a többiek nélkül nem jöttem volna rá a megoldásra. -
Steelmanus
addikt
válasz
laszlohu #17875 üzenetére
Sziasztok!
Na erre nem gondoltam volna, pedig amikor regebben amikor irtad a proci tipusat direkt megneztem es olvastam rola hogy keszult belole ketmagos is ugy hogy egyszeruen osszedrotoztak ket magot egy kupak ala, ha jol emlekszem meg linkeltem is egy leirast rola.
Magyarul rosszul ismeri fel a Vista a procidat, de az is lehet hogy valoban ketmagos csak egyet letiltottak mert hibazott, es eladtak mint egymagos. Draga a gyartas, igy nem dobnak el szinte semmit.Most akkor mindig kapcsolgatnod kell 1-2 mag Affinitas vagy most mar stabil?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged