Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Vagy itt van egy másik példa, ahol HTMLen belül csinálja meg a DIV-et ID és CLASS nélkül:
<div style="background:url(design/inscription_bleu.png);
width:269px;
height:56px;
text-align:center;
vertical-align:middle;
margin-top:10px;">
<a href="?">Register now !</a>
</div> -
BullZeye
veterán
Van valaki, aki Stylish-ban otthon van?
Bnőmnek szeretnék segíteni picit, már lassan kész is, viszont 1-2 dologra nem jöttem rá, pedig jó lenne.
AdBlock Plus-al pár kattal el lehet tüntetni az oldalról egy felső csíkot, viszont Mindenképp Stylish kéne nekem hozzá. :\
Az oldal amiről szó van.
És legfelül egy szürke csík, amit szeretnék eltüntetni. Sajna nincs hozzá rendelve se divID se Class, így kezdőként nem nagyon tudok vele mit kezdeni.
Csak egy name:
us.poneyvallee.com##DIV[name="networktable"]Illetve egy style van hozzá rendelve.
us.poneyvallee.com##DIV[style="position:fixed; z-index:10000; width:100%; height:24px; left:0px; top:0px; background-color:#A6C9F7; overflow:hidden"]Ezeket felhasználva, Stylishal, hogy tudnám eltüntetni? :\ Kérdés pontosan, hogy tudok eltüntetni "mindent" ami:
style="position:fixed; z-index:10000; width:100%; height:24px; left:0px; top:0px; background-color:#A6C9F7; overflow:hidden"szerk.:
Ja és még valami, Adblockban, ha megadok egy szabályt, akkor intelligens módon az utána lévő dolgokat is blokkolja, így nem kell külön beírni egyenként ezeket.:
#flashcontentpub276 { display:none !important }
#flashcontentpub277 { display:none !important }
#flashcontentpub278 { display:none !important }Elég, a #flashcontentpub { display:none !important }
Stylishban, mi a joker karakter? A *-t már próbáltam. Ha nem írom ki a számot, akkor nem blokkol semmit. Félek, számból ítélve pár naponta új flash-t raknak ki új néven :\ -
Z-Tom-ee
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tényleg tudja.
Ilyenem tuti nem volt, de jó lesz, köszönöm. Még az furcsa, hogy ha van egy adott oldalon bármilyen link, videó, akkor azt megnyitja új lapon, kivéve a youtube videókat. Nem értem, miért, de elég sok beállítást láttam ebben a Tab Mix-ben, holnap átnézem, hátha erre is van valami pipa. 
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem flash már omlott össze, de az FF tőle még soha. Sima f5 és helyre is jött

-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Nemrég kipróbáltam a 10.3 beta flash playert, bizonyos problémákat kiküszöböltek benne,
pl.
Mostanában a Greasemonkey kiegészítőt használtam YousableTubefix - el Youtube videók nézéséhez.
De az új béta flash playerrel a fenti add-onra nincs szükség, legalábbis, ha a processzor terheltségről van szó.Még a plugin container kikapcsolása is segíthet abban, hogy ne omoljon össze, vagy később omoljon össze.
Sajnos "csak" Youtube - os videóknál csökkenti jelentősen a processzor terheltséget.
-
vante
aktív tag
válasz
ferke72
üzenetére
Arra kíváncsi lennék, vajon neki maga az FF omlik össze, vagy pedig egy bizonyos oldalon egy bizonyos plugin, és nem-e az rántja magával a programot is? Mert nekem is volt olyan, főleg flasheknél, tekertem pl. előre egy trailer, hupsz hiba, és el is tűnt gyorsan az FF, és már jött a hibabejelentő ablak.
*Itt megjegyezném, akinek ilyen van, legtöbbet azzal segíthet ha elküldi a felugró hibabejelentést a készítőknek. Feltéve, ha nem egy külső plugin volt, de gondolom azokra is találnak majd valamit ki idővel.
Egyébként meg éljen, jön a végleges 1 hét múlva. Készítsétek a pezsgőket, én fogom mind meginni

-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja beágyazott, olyanról én sem tudok.
-
Z-Tom-ee
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne FireFox 3.6-hoz. (lehet, hogy már volt, de feltúrtam a netet és nem leltem semmit) Windows telepítés előtt, ha nyitottam egy új lapot, akkor a címsort automatikusan kitöltötte az előző oldal címével. Akárhogy állítgatom, ezt most nem hajlandó. Végig néztem a beállításokat, másoltam régi beállításokat, semmi. Telepítve nem volt semmi extra, alapból ment. Tud valaki erre valami megoldást?
-
BullZeye
veterán
Embed Youtube videók HD minőségű lejátszást javító greasemonkey script javításból lett valami? Vagy találtatok olyat ami mindenhol müxik?
-
szildavid
csendes tag
Akkor nemtudom, hogy nekem mért, köszi a válaszodat!
-
szildavid
csendes tag
Nektek firefox 4 RC - ben jobb oldalt ahol vannak az ilyenek, hogy x kis négyzet meg az aszalra lerakás gomb, ott nektekis van kis szünet közte? Mert nekem úgyvan és sehol máshol nem láttam még ilyen képet a firefox 4 röl.. Köszi
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek. Jó így, csak eddig azt hittem, hogy az én profilomban van valami gáz, mert akiktől kérdeztem, nekik mind a fekete sávos megjelenítés volt.

Lehet, hogy Mozilláék direkt így akarnak kedvezni a felhasználóknak...
-
WonderCSabo
félisten
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Fx 4 alatt facebookon, ha rákattintok egy képre, úgy jön be, mint régen, simán megnyitja az oldalt, viszont Fx 3.6 alatt, és IE9 alatt a képet úgy hozza be, hogy a két szélén fekete sáv van, és ha arra kattintasz, akkor a kép előtti oldalt adja vissza.
Nálatok is így működik Fx 4 alatt? Ez egy bug lenne? (nálam csökkentett módban is ilyen...) -
ferke72
aktív tag
Másnak nincs olyan problémája mint nekem zsinórban összeomlik magától szinte használhatatlan az új FF rc1...?!

-
Újra raktam a FF4-et és most jónak tűnik köszönöm.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Home/End gomb egyáltalán nem müxik. A page up hol úgy működik, mint a home gombnak kellene, hol lefelé viszi a dolgokat. Máshol sehol nincs ilyen gond csak FF4 alatt.
De van egy sejtésem, hogy köze van ahhoz, hogy belekattolok az oldalon valahova és kurzorok jelennek meg....
-
Page Up/Down, Home/End problémára még nincs megoldás?
-
Viktor77
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tökéletes, köszönöm.
-
Viktor77
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nyugodtan tetesd be, én is ezt akartam kérdezni. Ráadásul most nálam nem megy az a blog, így nem tudom meg. Megnézem késöbb.
A másik kérdésem meg az, hogy a címsort nem lehet visszaállítani olyanra, mint a 3.x-es verzióban (4 RC-t használok). Eddig ha beírtam egy webcímrészletet (pl. iddqd, ekkor ide ugrik), akkor a legjellemzőbb oldalra ugrott, vagy olyanra, aminél stimmel a címrészlet, és már többször jártam azon az oldalon.
Most meg csak keresőként működik, aminél az első találat általában az amit én szeretnék, de keresőnek ott a gugli szövegbox a címsortól jobbra, megszoktam, hogy abban keresek. -
hdanesz
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Gyári Fujitsu-Siemens bill. a géppel együtt kaptam. Az is gyári előre összerakott Fu-Si pc.
Megpróbálok drivert keresni hozzá.@dqdb: nincs semmi bővítmény, 1hete került új windows a gépre...tiszta szűz.

-
aero.
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm!
-
aero.
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, azonban nincs olyan opció, hogy mentés.

Történt már vele ilyen a 3.5-nél is, tudom a configban az ehhez tartozó beállításokat, de visszaáll magától.

-
aero.
veterán
Sziasztok
Feltettem az RC verziót, azonban nem kérdezi meg kilépéskor, hogy mentem-e a lapjaimat. Az about:config-ban beállítottam, azonban ez csak a kilépésig és újraindításig tart, utána visszaáll false-ra. Most ezt mi a fenének vették ki belőle? Vissza lehet-e tenni?
-
Matthewus
őstag
-
hdanesz
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A billentyűzeten van dedikált böngésző gomb. Ha egyszer megnyomom, megnyílik a firefox ahogy kell. Na, ha ott pl. megnézem a ph! oldalát és szeretném egy másik böngészőben megnézni pl. egy sztech bolt honlapját....megnyomom a dedikált böngésző gombot a billentyűzeten még egyszer. De ekkor nem újabb böngésző ablakot nyit, hanem a ph!-s oldalt váltja vissza a kezdőlapra.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Aham köszönöm. Akkor ez nálam sztornó

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Aham értem köszönöm. Amúgy mit kéne észrevegyek hardveres gyorsítás opciónál?
(Azon kívül, hogy életlenebbek a betűk
) -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De 2. napja az.

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
W7 64bit
-
sznorbi2
senior tag
Miért van az, hogy a böngészőlapok a narancsszínű firefox gomb alá kerültek(egy sorral lentebb, mint az eddigi BETA verzióknál. Most RC-re frissített) és nem a legfelső sorban a firefox gomb mellé?

Választ köszönöm. -
dokee78
félisten
Olyan kiegészítőt tudtok ami figyelmeztet,ha duplán van megnyitva egy fül?
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Egorov
üzenetére
Nincs tudomásom arról, hogy valamilyen beépített funkcióval lehetséges új privát módot indítani úgy, hogy a bögésző ne zárná be a többi lapot, de egy megkerülős cselt tudok javasolni:
Hozz létre egy új profilt, mondjuk "private" néven (lásd első hozzászólás), majd a jelenlegi profilmappád tartalmával írd felül az újnak a megfelelő könyvtárát, ezzel gyakorlatilag klónozod a profilodat.
Most azt kell elérnünk, hogy a már meglévő profiloddal futó Firefox ablak mellé meg tudj nyitni egy új ablakot a privát profillal és privát módban, ehhez hozz létre egy új parancsikont a Firefoxhoz pl. Private néven, majd add hozzá a Cél mezőhöz a szükséges kapcsolókat, ez nagyjából így néz ki:
"C:\bla\bla\firefox.exe" -P "private" -no-remoteAmikor elindult az új profillal az új ablak, akkor ellátogatsz a Beállítások > Adatvédelem lapra, itt A Firefox automatikusan privát böngészési módban indítása elé benyomod a pipát, és elvileg (e böngésző újraindítása után) készen is vagy. Fontos, hogy először mindig a normál profilodat indítsd el először (, vagy annak a parancsikonjában is add hozzá a -no-remote kapcsolót).
Remélem, sikerült érthetően leírnom a dolgot.

-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Be lehet valahol állítani, hogy ha privát böngészést indítok, akkor a "normál" ablakot ne kelljen bezárni?
Szerk.: 4.0 RC -
Nálam ilyen problémák nincsenek, viszont olyan, hogy Home/End/Page Up/Page Down gombok nem vagy furcsán működnek olyan van. Akármelyiket nyomom a lap tetejére visz, vagy épp aljára vagy semmit nem csinál. Van még mit javítani a böngészőn

-
ko9
addikt
válasz
robotjatek
üzenetére
Én se most kezdtem ezt használni, és eddig nem volt vele semmi baj... Akkor most mi lett vele?

-
Raucher
tag
Sziasztok.
Windows 7 SP1 használom a Firefox 4 RC-t. Mióta fenn van a gépemen, összeomlások sorozatát produkálja. (Előtte a béták nem csinálták.)
Nincs tipikus helyzet, volt amikor negyedórára magára hagyott böngésző omlott össze.Signature ntdll.dll@0x32239
UUID 4e9a40fd-9ea4-4492-950a-b0d1a2110312
Crash Reason EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_WRITETalálkozott már valaki ezzel a problémával?
Illetve lehet valahonnan frissebbet tölteni, mint ami az update-l jött le? -
ko9
addikt
Üdv!
Mai nap nagyon belassult a Minefield-em... Valaki aki a 64bites pre-t használja nem tapasztalt hasonlót? Egyszerűen ha egyik lapon megvan nyitva egy javascriptes chat, a másikon meg egy böngészős játék, LEHETETLEN akármit is csinálni, sőt még a háttérben a zenelejátszás is akad...
Most úgy hogy egy helyben áll a Fox (Chromeról írok) - 4 lap nyitva, normál weblapok, semmi extra rajtuk - néha felugrik a firefox.exe 50%-ra, és a plugin-container.exe nem megy 30% alá. Eddig soha nem volt ilyen problémám vele, és a tegnap előtti frissítés óta nem történt rajta semmi változás...
Valakinek nem volt ilyen problémája mostanság? -
qdak
addikt
hello
miota nem beta az ujj mozilla nekem a extensions.checkCompatibility nem muxik és letiltott minden kieget szinte
az ujnál mi a szentirás, amivel nem néz versiot ?közbe megoldottam: Compatibility Reporter el

-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, profil mappában is tökéletesen jó ^^
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt írja, hogy a frissítés nem érvényes a gépemre

-
Ebben az FF4-ben nincs olyan, hogy ha több lap van megnyitva és bezárom a progit akkor rákérdez, hogy mentse-e avagy sem?
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A pipelining gyorsít szerintem is, nem is keveset. A többi hülyeség.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
Szerencséd volt és/vagy placebo.
Mellesleg aki ezt a beállítást javasolta, maga se tudja mit csinál. Olyan értékek vannak benne, amik jóval túllépik az Fx maxát... Hiába rakja be 30-ra network.http.pipelining.maxrequests-t, ha az Fx csak 8-tt tud kezelni... A pipeling nem működik jól az Fx-ben, már javítgatják, de csak későbbi releasebe kerül bele. Addig pedig ne bolygassátok az alap beállításokat.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát nekem gyorsabb lett tőle sokkal

-
natë
nagyúr
Föltelepítettem a FF4 RC-t. A Chrome utolsó dev build-ját semmivel nem érzem gyorsabbnak, sőt az FF4 valahogy "smooth"-abb. A PH eszközök plugin létezik esetleg FF-ra? A végleges verzió mikorra várható?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
network.http.pipelining: true
network.http.pipelining.maxrequests: 30
network.http.proxy.pipelining: true
nglayout.initialpaint.delay: 0
browser.turbo.enabled: true
config.trim_on_minimize: truenetwork.http.max-connections = 64
network.http.max-connections-per-server =32
network.http.max-persistent-connections-per-proxy =16
network.http.max-persistent-connections-per-server = 10network.http.pipelining.maxrequests = 200
network.http.proxy.version = 1.0
network.http.request.max-start-delay = 0hogy content.notify.interval: 500000
content.notify.ontimer: true
content.switch.threshold: 250000. -
WonderCSabo
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
Csak így ugye elveszik a HWA minden előnye.

Szerk.: Rakd fel ezt az Update-et, restartolj, és adj még egy esélyt a HWAnak.
Windowson minden böngészőből a 32 bites a gyorsabb.
Amúgy lehet azért nem veszek észre tényleges gyorsaságot, mert nekem a 3-as is agyon van turbózva

Mégis mivel? Semmivel nem lehet a Firefox oldalbetöltését, illetve működését felgyorsítani. (egyetlen kivétel, ha blokkolsz egyes elemek letöltését, pl. Adblock)
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Eeeezaz köszönöm megint csak ez megoldotta, így már mindjárt jobban tetszik!

Mégvalami: 64bit-es rendszerem van érdemes lenne használni a 64bit-es verziót? Mert pl IE-ből a 32-es gyorsabb.
Amúgy lehet azért nem veszek észre tényleges gyorsaságot, mert nekem a 3-as is agyon van turbózva

-
WonderCSabo
félisten
-
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem nem hoz létre PFfiles mappát ez, és így a DLLt se találom, ha esetleg fel tudnád tölteni megköszönném, mert mióta FFet használok pár éve, sose működött ez, hiába telepítettem.
Meg a "Profil/Plugins", vagy "Mozilla Firefox/Plugins?" mappába kell rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyenem tuti nem volt, de jó lesz, köszönöm. Még az furcsa, hogy ha van egy adott oldalon bármilyen link, videó, akkor azt megnyitja új lapon, kivéve a youtube videókat. Nem értem, miért, de elég sok beállítást láttam ebben a Tab Mix-ben, holnap átnézem, hátha erre is van valami pipa. 

mit. Talán majd ezt is berakom első hszbe, ha még egy páran megkérdezik. Én magam észre sem vettem ezt a változást, pedig elég nagy (nálam mindig visszállítja a füleket)

)