Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
robotjatek
üzenetére
Es igen!
Szuper Ezeket a sorokat
extensions.checkCompatibility false
extensions.checkCompatibility.3.6 false
extensions.checkCompatibility.3.6b false
extensions.checkCompatibility.3.6p false
extensions.checkCompatibility.3.6pre false
extensions.checkCompatibility.3.7a false
extensions.checkCompatibility.4.0 false
extensions.checkCompatibility.4.0b false
extensions.checkCompatibility.4.0p false
extensions.checkCompatibility.4.0pre falsea Nightly Tester Tools magatol hozzaadja az about:config-ban de meg igy sem mukodott, ezert manualisan kellett hozza adni a extensions.checkCompatibility.4.2a false-t.
Es igy mar mukodott minden kiveve a Stylish 1.1.1-et mert arra hibat dob amikor megnyitom a Nightly-t. Igy jelenleg letiltottam.
Koszonom megegyszer a segitsegedet.(#17786) laszlohu Hat en azt nem neztem hogy HD csak kiprobaltam, visszamenjek az oldalra keresni alacsonyabb felbontasut keresni?
-
Steelmanus
addikt
válasz
robotjatek
üzenetére
Koszonom a tippet, en a "add_on_compatibility_reporter-0.8.1-fx+tb+sm.xpi" vel probalkoztam
de az nem volt jo, mar le is szedtem Nightly Tester Tools-t.(#17774) hunfatal Nalam ha flasht jatszok le mind a ket mag dolgozik nagyjabol egyforma terheltseggel, lehet ez megteveszt, de ha csak egy magra lenne optimalizalva, akkor azon a magon negyon megnone a terheltseg, nem. Lehet hogy hulyeseget allitok csak amit neztem a Feladatkeeloben es a All_CPU_Meter_V3.5 Gatget-nel arra hagyatkozom.
(#17775) laszlohu Igen ezt mar megbeszeltuk, de azt volna jo tudni, hogy pl 100%-bol hany gepnel fordul elo ez a jelenseg. Itt arra gondolok hogy ha konkretan Intel problema lenne akkor mindenkinel elo kellene fordulnia, na es persze fugg a konfigtol, alap, chipset, stb
es foleg az felhasznalotol, persze azt gondolom hogy aki ilyet eszrevesz az mar csak nem lehet kezdo.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szuper Ezeket a sorokat
KAMI911