- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Ubuntu alatt nem lehet valahogy beallitani, hogy a fülek anelkül is zarhatoak legyenek, hogy külön rakattintok a bezarondo elemre? mint Win7 alatt
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo #19797 üzenetére
hát ez kész tegnap még softpedian 22-t írtak.
nah mindegy örülök neki legalább hamarabb kint lesz. -
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
-
Kelvin
őstag
válasz
Kelvin #19795 üzenetére
Na tessék, egy jó 2× fél óra keresgélés után pont most találtam meg......
prospector-lessChrome-HD -
Kelvin
őstag
Sziasztok! Egy kiegészítőt keresek ami eltünteti a címsor a keresősávot ha nem használom. Már volt róla szó és linkelve is de nem találom....
-
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo #19793 üzenetére
Köszi, megpróbálkozom.
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo #19786 üzenetére
Általában igen. De néha előfordul, hogy elnavigálsz az oldalon belül, és kellene az url.
De valószínűleg kárpótol majd az, hogy több helye lesz az oldalnak.(#19791) S-Attila: Milyen Flash Player van fent? Milyen Fx van fent? Más böngészőben is ugyanez a helyzet (pl. Opera, Chrome. IE most irreleváns)?
Szedd le ezzel a Flash Playert, és tedd fel a legújabbat pl. innen. -
S-Attila
senior tag
Helló ismét.
Találkozott már valaki esetleg a következő jelenséggel:
YouTube-os videók nézése közben, 5-10 másodperc után a Flash Player bezoomol a videóban, és kb. csak a videó negyede marad látható, de mindezt úgy, hogy a videó médiavezérlői is eltűnnek, tehát konkrétan ez a rész. És lejátszás közben sehogyan sem tudom visszaállítani a méretet.
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Hol bírom azt beállítani, hogy pl meg volt nyitva 4-5 oldal a firefoxomon és egyszerre bezárom ugye mind, majd amikor újra nyitom a firefoxot megkérdezze, hogy visszaállítom e a korábban megnyitott oldalakat vagy új lap?
KÖszönöm!
-
chungee
addikt
Sajnos új profillal sem megy
-
C0d3r
addikt
-
chungee
addikt
válasz
WonderCSabo #19781 üzenetére
Milyen profil
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo #19779 üzenetére
Igencsak furcsa lesz. Azért néha jól jön, hogy lássuk az url-t. Annyiban igazuk van, hogy az viszont idegesítő, hogy ha apptab-nek átírod az url-t, akkor megváltozik maga az apptab. Így figyelmetlenségből szépen össze lehet kuszálni az apptabeket.
Bár azt is meg tudnák, hogy url átíráskor úgy viselkedjen, mint amikor apptabben vagy, és a könyvjelző eszköztáron kattintasz: új tabon nyíljon meg.
Mindenesetre így legalább több hely jut az oldalnak. -
chungee
addikt
Sziasztok!
Amikor feltelepíteném a 1-clickweather, akkor ezt dobja ki. [link].
Azért kellett újból feltelepítenem a kieget, mert 3-as fox-ról váltottam 4-esre. Töröltem és felraktam újból és akkor sem akarja
De érdekesség, hogy anyám gépén ugyanez van feltelepítve és fut rendesen, ott is 4-es fox van.
-
FF4-ben azt meg lehet oldani valamiként, hogy az open.window()-val nyitott ablakokból ha új tabként akarok linket megnyitni, akkor azt a tabot NE az eredeti szülőablakba rakja?
( Konkrét példa: szánalmason posztkommentben szereplő linkek - baromi zavaró a az ablakváltogatás... )
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo #19773 üzenetére
És foglalkoznak azzal is, hogy kiegek ne zabálják fel a memóriát, vagy a 40 megás fogyasztást akarják csökkenteni szűz FF-el 38-ra? -.-
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Beindult a MemShrink, a Firefox memóriafogyasztását csökkentő projekt. Egy hír a témában (fenntartásokkal kezelendő) és a MozWiki oldal. Illetve areweslimyet.com
Félreértés ne essék, a Mozilla fejlesztők már eddig is tudtak róla, és dolgoztak a problémán, erről tanúbizonyságot tesznek a wikin felsorolt bugok is. Ez a projekt egy centralizált, még jobban fókuszált dolog a probléma megoldására.
-
pete_21
addikt
válasz
Motion_Blur #19770 üzenetére
Ha friss profillal megy, akkor valószínűleg valamelyik kiegészítőd kavar be. Tiltogasd le őket, és úgy nézd meg.
Magyar verziókat itt találsz. -
Motion_Blur
félisten
válasz
WonderCSabo #19769 üzenetére
Hátööö nem.
5.0-át tudom magyarítani?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Motion_Blur #19766 üzenetére
Friss profilban tudod reprodukálni?
-
kranazoli
senior tag
WonderCsabo & F34R!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
WonderCSabo #19765 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Motion_Blur #19764 üzenetére
about:crashes
-
Motion_Blur
félisten
válasz
WonderCSabo #19763 üzenetére
https://www.facebook.com/home.php
Crash statot hol találom? Egyébként azóta frissítettem 5.0 beta-ra. Se Chrome-ot, de Operát nem tudtam megszokni. Úgyhogy most cumizok ezzel tovább...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Motion_Blur #19762 üzenetére
Mutass egy crash-statot, illetve mi a pontos link, ahol összeomlott?
-
Motion_Blur
félisten
Igen, tudom user error, diagnosztika stb
-
WonderCSabo
félisten
válasz
kranazoli #19759 üzenetére
browser.download.manager.scanWhenDone - ezt kell false-ra kapcsolni, hogy ne csináljon vírusellenőrzést. Sajnos ennek a vírusellenőrzésnek én semmi értelmét nem látom, még sosem fogott meg egy kártevőt se. Sokszor nagyon sokat kell várni, mire befejeződik, de nálam végtelen ciklusba még sosem fordult.
Ha a fenti kulcs átállítása nem oldja meg a problémát, akkor egy diagnosztikát ajánlok az első hszből.
-
kranazoli
senior tag
Sziasztok!
Következő apró bug-om van és nem tudom, hogy ez vírusnyalogató; Fox; vagy addon hiba-e?!
Elég gyakran előfordul, hogy miután letöltök egy fájlt:
1.) vagy a letöltés vége előtt pár %-al megáll és csak úgy fejeződik be, hogy pause; majd restart és akkor befejeződik;
2.) ha meg rendben befejeződik a letöltés, akkor a végén olyan mintha a vírus keresés végtelen ciklusba kerülne...
Használt addon-ok:
a.) Download Manager Tweak;
b.) Download Statusbar.Korábban úgy emléxem, hogy vki megírta hogyan lehet az about:config-ban kikapcsolni a letöltés utáni automatikus vírus ellenőrzést. Ezt megírhatná aki tudja!
Ill. szerintetek a fentiek azok miért fordulnak elő?
- Fox-ból most a Béta5-ös van fenn (ezzel még nem próbáltam; ill. 1x de akkor nem fordult elő)
- Víruskeresőből vagy Nod van fenn; vagy Avast6 (most ez utóbbi)
- Vagy esetleg vmelyik fenti addon hibája; bug-ja ez?!
-
sota81
csendes tag
Firefox 4-et telepítettem, majd Sothink Web Video Downloader for Firefox kiegészítőt, de nem nagyon akar vele működni. Nem tudja "elfogni" a videókat. Van valakinek tapasztalata vele?
-
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo #19739 üzenetére
Ezt a Home Tabot melyik verziókban lehet kipróbálni?
-
válasz
WonderCSabo #19753 üzenetére
Kösz a választ
-
Ez a Sync szolgáltatás mennyire megbízható? 100%-ban vissza tudom hozni belőle az adataimat? Nem fognak elveszni/hiányozni?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #19749 üzenetére
Töröltem a gyorsítótárat, és megoldódott a probléma. 625MB-on volt egyébként.
Köszönöm a linket!
-
Sweet Lou 6
addikt
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Csak nekem szórakozik a firefox?
Tegnap vettem először észre a bibit, tehát elvileg azóta csinálja, mert tegnapelőtt is böngésztem vele. Felsorolom a hibákat:
-ha írok egy hsz-t, nem tudom használni a segítő gombokat (betűtípus állítók, szmájlik stb...)
-ha már elküldtem a hsz-t, akkor megjelenik az az oldal, hogy sikeren elküldve, de már nem irányít át, úgy marad
-hsz szerkesztésnél ugyanez
-belépésnél ugyanez
-banner-t nem jeleníti meg itt ph-n-Opera-val megnéztem, ment minden rendesen, szóval a firefox-al nem stimmel valami
4.0.1-es verziót használok.
szerk.: Már újraraktam, és többször is újra lett indítva a gép.
-
icons
addikt
válasz
WonderCSabo #19742 üzenetére
Köszi
Igen, ezt megtaláltam, Operához is ezt használtam
(ami úgyszint a FF-os félét tudta csak olvasni
)
Akkor mindegy, legalább megszabadultam a szeméttől! -
Matthewus
őstag
válasz
WonderCSabo #19742 üzenetére
Xmarks-ból kivették a jelszó szinkronizálást, azután, hogy megvette őket a LastPass.
-
icons
addikt
Üdv!
Eddig Chrome-ot használtam (de Neptunnal és FBvel nem igazán működött együtt), de úgy döntöttem váltok Firefox-ra. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne minden adatomat áthozni? (előzmények, jelszavak, könyvjelzők)
Chrome-van van olyan opció, hogy ezt beimportálja másik böngészőből, de a FF-ban nem találtam ilyet.
Köszi!
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo #19739 üzenetére
nah ez fasza lesz
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Alex Faaborg bejegyzése a New Tab/Home Tabről.
-
Subimp
tag
válasz
WonderCSabo #19736 üzenetére
Nem, a gépet egyedül használom, délelőtt semmi gond nem volt, csak estére bolondult meg. Minden funkciója rendben működött, csak a megjegyzett jelszavak tűntek el. Végül is a Mozbackup-pal helyreállt.
-
looser
addikt
válasz
WonderCSabo #19731 üzenetére
Hát nagyon köszi, egészen cikinek érzem
-
Subimp
tag
válasz
WonderCSabo #19733 üzenetére
Bocs, sikerült. Kétszer is rosszul csináltam a visszaállítást.
De kösz az azonnali választ. Csak azt nem értem, hogy egyáltalán mitől szálltak el a jelszavak? -
Subimp
tag
Segítséget kérnék tőletek: ma este vettem észre, hogy az összes mentett jelszavam eltűnt és a mozbackup sem hoz vissza semmit. Fogalmam sincs mi történt, illetve mit csináljak.
-
WonderCSabo
félisten
-
looser
addikt
Sziasztok, nem tudjátok hogyan lehet újra a google.hu-t alapértelezettre tenni, miután kipróbáltam a google.com-ot? A beépített kereső (akár jobb fentről, akár szöveget kijelölve) lett angol...
-
Fandango
veterán
válasz
WonderCSabo #19728 üzenetére
Koszi a gyors segitseget!
-
natë
nagyúr
válasz
WonderCSabo #19725 üzenetére
Köszi, én meg manuálisan frissítgettem eddig
-
natë
nagyúr
Hol látom, hogy frissítette-e magát a FF? Ha az "about"-ot nézem, ott csak az szerepel, hogy beta...
-
audi100td
nagyúr
válasz
WonderCSabo #19714 üzenetére
komolyan mindjart besokallok, itt rendezgettem a gombokat, hogy minel több helyet nyerjek, de veletlenül valahogy atraktam a menü gombot jobb oldalra, vagy a füleket balra, mar nem tudom, viszont a füleket nem engedi elmozditani illetve ele berakni a menüt, ilyenkor mar csak reinstall segithet
igy nez ki a dolog: [link]
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #19712 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogyha csinálsz jobb click -> kereső készítésével egy keresőt, akkor az ide nem kerül be. (még nem próbáltam, nekem ez a keresőmező mindig el van tűntetve)
Én azt nem értem, hogy ez minek, mikor címsorból lehet keresni, kulcsszóval akár több helyen is.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo #19712 üzenetére
egyéni kereső pl imdb , vagy bármely olyan oldal ahol van search box azt nem ide teszi hanem a könyvjelzőkbe (de az is lehet azért mert alapból kedvenc oldalból csináltam ).
-
audi100td
nagyúr
válasz
WonderCSabo #19710 üzenetére
Ja, oke, a kezdölap gombot is at tudtam rakni bal oldalra, igy mar egesz bejövös.
Igazabol operahoz vagyok szokva, csak az ubuntu alatt nem az igazi, akadozik scrollozas közben ha a trackpoint-ot hasznalom, azelött meg ff 3.6 volt fenn, most meg kicsit szokatlan a 4, de majdcsak belejövök
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo #19708 üzenetére
Az a baj az egyéni keresőket nem ide rakja be, csak ha xml-ként rakod be gondolom később azokhoz is lehet majd színt rendelni.
-
audi100td
nagyúr
válasz
WonderCSabo #19707 üzenetére
megvan, csak testreszabas es utana le kell huzni az ikont az ablakba, rögtön ezzel kellett volna kezdenem
-
audi100td
nagyúr
válasz
WonderCSabo #19705 üzenetére
köszi es a szelsö könyvjelzö ikont nem lehet eltüntetni?
-
-
pete_21
addikt
Fx 5 beta 5 kint van, frissítette is magát. A beta 4 kimaradt, biztos nem volt olyan fontos, inkább az 5-öst adták ki egyből.
-
audi100td
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest