Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
Pityke78
üzenetére
1.: így nyisd meg a linket (és ha jó, könyvjelzőként mentheted):
xy://login:jelszó@url (a te esetedben ez moz-proxy://login:jelszó@10.211.10.10:8080)
2.: Fogalmam sincs, miért problémázik a gmaillel, a hiba valószínűleg nálad lesz.
Mindenesetre próbáld meg a tanúsítvány letöltését, akkor emlékezetem szerint bepipálható lesz a kivétel megőrzése doboz.
-
7
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A prefs.js-ben turkászás sem segített (vagy annak letörlése, hogy alapállapotra rakjon vissza mindent, de legalább a bővítmények, könyvjelzők, egyebek megmaradjanak)?
-
7
addikt
válasz
djbahool
üzenetére
Ez sajnos monitoronként változó. Próbálj még egy kicsit a cttune-nal is variálni (az a ClearType módját állítgatja), hogy a monitorodnak legmegfelelőbb képet kapd, és azután játszadozz vele.
Én valahogy így csinálnám:
- a ClearType Levelt feltolnám 100%-ra, és utána próbálgatnám az alatta levő 4 lehetőséget, mert úgy remélhetőleg szembetűnőbb a különbség. Amelyiknél a legjobbnak látom a képet, ott kezdenék el babrálni a ClearType Levellel.
- a Rendering Mode-nál az első kettő funkció az igazán érdekes, de ha egyik sem ad jó képet, akkor meg lehet próbálni a maradékot is.
- a Contrastot hagynám 50%-on. -
7
addikt
Egy screenshotot tudnál dobni a jelenségről?
Így látatlanban viszont azt mondom, hogy teszteld le, jelentkezik-e a hiba egy szűz firefoxos profillal is. Ez segít eldönteni, hogy "csak" a profiloddal van-e gond (verzióváltások, kiterjesztések nagy mennyiségű telepítése/leszedése okozhatnak problémákat), vagy valami egyéb oka van.
Erre a legegyszerűbb módszer, ha a böngészőt a -p kapcsolóval indítod, csinálsz egy új profilt, és avval lépsz be. Bővebben itt.
-
7
addikt
Kísérletezgess ezekkel:
- Anti-Aliasing tuner extension
- Start – Futtatás – cttune
- Win7-hez SP1-et felpakolni
- Hardveres gyorsítás kikapcsolásaHa pedig minden kötél szakad, akkor valószínűleg kénytelen leszel kikapcsolni rendszerszinten is a ClearType-ot.
Figyelj rá, hogy bizonyos állítgatások hatása csak a Firefox újraindítása után jelentkezik, szóval ha nem látsz különbséget, érdemes kilőni és újra elindítani, hátha.
szerk.: Lehet, hogy érdemes lenne ezeket a javaslatokat kicsit kipofozva az első hozzászólásba bedobálni?
-
7
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor már értem, hogy miért nem jelentkezik nálam a hiba.

-
7
addikt
Betűproblémások, figyelem!
Elmosódott, torz betűkön elméletileg ez segít valamit: [link]
Ha mégsem segít, bocsánat, nálam nem jelentkezik a hibajelenség, így nem tudtam tesztelni.
-
7
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
A kiterjesztest magat nem ismerem, igy nem tudom, mennyire megbizhato. Mindenesetre azt irja, hogy szines ikonokkal figyelmeztet a kulonbozo okokbol veszelyes oldalakra a kb. 20millio oldalt tartalmazo adatbazisa alapajan.
Zold = szabad az ut, nincs mitol felni.
Sarga = erdemes vigyazni
Piros = veletlenul se menj tovabb -
7
addikt
válasz
Nagy_Matessz
üzenetére
Maceszgombóc: Rég láttalak.

A leginkább épkézláb tippem az volna, hogy megkeresed és megnézed a konfig file-t, és azt, hogy miket ír bele, amik a proxybeállítással kapcsolatosak, aztán ezek alapján szerkeszted majd máskor/máshol parancssorból. -
7
addikt
válasz
milanscs
üzenetére
Tudom, én is rendszerint Ctrl+T-zem, de sokan nem szeretik a hotkeyeket, mert főként az egérrel piszkálnak. Azért javasoltam azt, amit az előzőben írtam, mert ahogy elképzeltem, a 3. egérgombot + ezt a kombót használva nem kell "feleslegesen" levennie az embernek a kezét az egérről, csak akkor, ha amúgy is írnia kell valamit (pl. webcímet)

-
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt is érdemes hozzávenni, hogy abban az esetben, ha a profilmappájában levő file-okkal volt a gond, esélyes, hogy a hiba is visszatér.
-
7
addikt
Ha ismered a működését, rájössz, hogy nem szokatlan. A bővítményfejlesztőkön múlik, hogy milyen verziószámokig gondolják életképesnek a kiterjesztést. Majd frissítik, ha van rá idejük, de egyébként számtalanszor leírták már ebben a topicban, hogy a böngésző verziójának ellenőrzését hogyan lehet eliminálni, és akkor (minimális kockázat mellett) nem lesz olyan, hogy inkompatibilis kiterjesztés.

Ez egyébként inkább a közösségre kenhető, mint a Firefoxra.

Ettől függetlenül nem vitatom, lehet neked sokkal kényelmesebb és kézreállóbb az Opera (én mindkettőt használom).

-
7
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A link azért az, ami, mert ez már a második nyitás. Nem a verziószámot követi.

-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tolhatod.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A te cikkeidre gondol, ne játszd a hülyét, tudod nagyon jól.

Vagy jegeljem a mellbimbóid, hogy észhez térj?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Formázd. Legyen dőlt/aláhúzott az, ahol és amit változtatni kell.
-
7
addikt
Beépülőkre ajánlom többek között Winner 3 kiterjesztéses leírását (bár jómagam össz 4-et használok, azokat sem tőle láttam, de tényleg vannak ott igazi csemegék
).
Firefox - hasznos kiterjesztések I.
Firefox - hasznos kiterjesztések II.
Firefox - hasznos kiterjesztések III. -
7
addikt
válasz
vizcsap
üzenetére
Gyanítom, hogy kiterjesztés miatt tudtál görgővel váltani, mivel a Firefox alapfunkciói között ez nincs. A kiterjesztések pedig tegnap ugyebár nem tudtak frissülni (ha egyáltalán csináltak belőlük frissebbet), mert nem működik az Addon oldal.
Várd ki türelmesen.
@Makaveli: Nagyon konstruktív és átgondolt volt, köszönjük. Leülhetsz, egyes.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem az volt a problémám, hogy én nem értettem (ugyanis értettem), hanem az, hogy nem írta le, mit is csinál, amit javasol, azaz csak úgy vaktában állítgat, aminek bizonyos esetekben gázos következményei lehetnek.

-
7
addikt
válasz
Brutforsz
üzenetére
Sok 2.0-ra írt kiterjesztés működik teljesen/majdnem teljesen a 3-as bétán is, csak fel kell hozzá dobni a következő extensiont: Nightly Tester Tools
-
7
addikt
válasz
Balinov
üzenetére
Edit (Szerkesztés) - Preferences (Beállítások) - Privacy (Adatvédelem) - Remember what I've downloaded (Emlékezzen arra, amit letöltöttem)
Inglisül van a Firefoxom, tehát a zárójeles magyar szövegek nem valószínű, hogy pontosan egyeznek, de ez alapján remélhetőleg megtalálod.
-
7
addikt
válasz
a_nagy_pok
üzenetére
Valószínűleg jobban jársz, ha végigpróbálod mindet, amíg nem találsz egy olyat, ami minden igényeidet kielégíti. Sokszor nem a népszerűbb a jobb.

-
7
addikt
Valószínűleg valahol beállítottad neki véletlenül, hogy új ablaknál ezt és ezt az URL-t nyissa meg, és véletlenül egy rossz URL került be oda (előfordul ilyen). Amennyiben csak új ablaknál van, úgy nézz rá a Home Page beállítására (szerkesztés - tulajdonságok).
Amennyiben új taboknál, úgy azt hiszem, a Tab Mix Plus vagy hasonló kiterjesztések beállításai közt találsz ilyesmit.
-
7
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez inkabb TB-problemanak tunik, faradj at vele ide
-
7
addikt
-
7
addikt
Nyomd meg a billentyuzeten a Print Screen-t.
Utana Start Menu - Programok - Kellekek - Paint
Ctrl+V
Fajl - Mentes maskent...Felugro ablakban
- add meg a Fajlnevet
- a Fajl tipusat meg allitsd at JPEGreMentsd (jegyezd meg, hova mented!)
Menj fel a kepfeltoltes.hu-ra, ott meg majd eligazodsz (remelem)
(megj.: utalom a File-t Fajlnak irni... fuj)
-
7
addikt
Jo, ez most nagyon fajdalmas volt. Probald meg ujra.
Toltsd fel a kepet pl. a http://kepfeltoltes.hu oldalon keresztul, ott latni fogsz majd linket, azt add meg nekunk.
-
7
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ne legy naiv... No meg egy gepet altalaban nem egy ember hasznal kizarolagosan.
-
7
addikt
Ezen az oldalon van egy hasonló megoldás (igaz, csak keresősávos, tehát nem ugyanaz).
Még keresek, írom, ha találok konkrétat
Mod: Itt találtam jópár userChrome.css file-t, az egyikben talán megvan, ami kell:
#sidebar-splitter { min-width: 0px !important;
max-width: 4px !important; }
#sidebar { max-width: none !important;
min-width: 0px !important; }Szerintem a #sidebar kezdetű kell neked
-
7
addikt
Igen. Be lehet állítani, hogy merrefele kotorásszon a könyvjelzők után. Ha azt egy NTFS-partícióra teszed, akkor a Win XP meg az Ubuntu is látni fogja, csak mountold mindig azt a partíciót, amin a könyvjelző van (bár mintha *buntu alatt ez alapból megesne).
Mindjárt utána is nézek, hol.

Szerk: Nagy hirtelen (hogy ki ne fussak a szerkesztési időből) azt tudom javasolni, hogy a profilod könyvtára legyen ugyanaz Win XP és Ubuntu alatt is. Leírás itt.
Ha meg ez nem tetszik, akkor vannak on-line könyvjelzőtároló szolgáltatások (del.icio.us, Google Bookmarks, stb)
-
7
addikt
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Akkor próbáld meg majd máshonnan is a Portable FFox + dTA kombót, kíváncsi vagyok az eredményre. (pl. otthoni gépről)
-
7
addikt
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Elképzelhető. Próbáltad dTA nélkül tölteni, amit akarsz? (tehát csak a beépített leltöltésvezérlővel) Esetleg más böngészőről? (ami fent van a gépen, amiről vagy)
-
7
addikt
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Akkor sajnos nem tudom, mi lehet az oka

-
7
addikt
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Néhány helyen nekem sem szokik működni (bár nekem nem portable), valószínűleg a többszálas letöltés miatt. Mindenhol ezt írja ki, vagy csak egy helyen próbáltad még?
-
7
addikt
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Tudsz pontos hibaüzenetet beírni? Segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
).

KAMI911