- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
az about:config oldalon a browser.newtab.url valtozo erteket ird at about:home-ra!
-
xabolcs
őstag
The only way to get off is to download a current build from
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all-aurora.html,
and install that over your current broken one.
That should work fine, and not break your data.azaz csak segitseggel fog megjavulni: toltsd le a legujabb aurorat!
reszletek:
Bug 793088 - Startup failure in localization builds since Aurora17.0a2 20120920042010
Bug 793379 - No updates available to 20120921 builds across platforms for mozilla-central and mozilla-aurora builds -
xabolcs
őstag
válasz
Steelmanus #27900 üzenetére
-
xabolcs
őstag
oracle javaslat alapjan tiltolista frissites volt.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #27351 üzenetére
igen-igen, jatszok nehannyal.
eddig nem nagyon volt dolgom az Addon API-val igy nem nagyon van ertekelheto velemenyem.
nemsokara a Nightly Tester Tools-ba fogok begyogyitani egy AddonManager wrappert/proxyt. annak a karbantartasakor lehet, hogy erezni fogom a gyakran valtozo API problemajat.egyebkent eddig szerencsere altalaban sem volt problemam a gyakran valtozo API-kkal.
ugy tunik jol ki tudom valasztani, hogy melyik kiegeszitovel kell foglalkozni.
es ahogy nezem a kiegeszitoim statisztikait, a felhasznalok tobbsege a legujabb stabil vagy annal ujabb kiadasokat hasznalja. a kisebbik resze pedig fokent a 3.6-ost vagy meg korabbi tuzrokat hasznalja.
ja, es eleg lazan fogom fel a kompatibilitast: a legutolso stabil valtozattal teljes erteku legyen, a minVersion-nel pedig legalabb a fobb funkciok mukodjenek. -
xabolcs
őstag
nem vagy egyedul, Jono Xia is leirta a tiedhez hasonlo velemenyet ezzel kapcsolatban (+1 kevesbe kapcsolodo follow-up):
szerinte is erdemes lenne levalasztani az UI-t erinto valtozasokat a tobbitol (pl: sebesseg, biztonsagi fejlesztesek).
reszleges megoldaskent az ESR kiadast ajanlja - nem csak cegeknek!a bejegyzesei egesz hosszuak, de erdemes elolvasni oket! nekem nagyon tetszo allaspontokat, erveket irt.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #24403 üzenetére
megneztem a hibajegyet... telleg jo kis gyakorlas lenne 3.6-ra portolni.
foleg, hogy nem is lehetne teljes mertekben, de azert a nagyja meglenne. -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #24310 üzenetére
en sem szanom tobbnek.
biztos furcsan neznenek az editorok, amikor meglatnak a 3.6-os maxVersion-t. -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #24288 üzenetére
tobbieknek is!
szerintetek erdemes lenne ezt (about:home, about:newtab) kiegeszitokent visszaportolni FF3.6-ra es barataira?
-
xabolcs
őstag
válasz
Steelmanus #23480 üzenetére
kiprobalhatod a 2-Click Like-ot is.
ahogy olvastam, a ShareMeNot annyit tesz, hogy nem kuldi el az azonosito sutiket az adott gomb-kiszolgalonak,
a 2-Click like pedig a gombok helyett egy-egy kepet tolt be a chrome:// -jarol.a ShareMeNot tesztoldalan mindkettot nagyon jol le lehet tesztelni.
oke, rendben, ez sem tunteti el a gombokat, de erre azert mar konnyebb irni userscript-et.
-
xabolcs
őstag
válasz
Prof01 #22574 üzenetére
szia!
azert, mert nem fut rendesen a javascript az oldalon.
pont a leirasodnak megfeleloen viselkedik az oldal, amikor noscripttel jarom be.ha nincs mindenfele kiegeszitod, akkor egy cache torles es egy ujrabetoltesnek meg kellene oldania a hibat.
esetleg eszkozok / beallitasok / tartalom / javascript engedelyezese -t leellenorizheted. -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #19330 üzenetére
jatelleg
azt en is olvastam.@#19323
hogy hol olvastam? hg pushlogban
The Official Win32 20110517 builds ->
Last AURORA Changeset: b3d34a136c56 ->
beta repo: beta base ->
beta repo: FIREFOX_5_0b2_BUILD1, FIREFOX_5_0b2_RELEASEes ott van a
Bug 654707 - Crash [@ nsGlobalWindow::FireDelayedDOMEvents], r=jst, a-m-a=johnath
Changeset d3a58d815e2c: 13 days ago ago, by Honza Bambassor.
s ezert gondoltam azt, hogy benne marad, hogy mar nem szedik ki.
hiszen ez pont egy stabilizalo patch. -
xabolcs
őstag
válasz
xabolcs #19297 üzenetére
tenyleg benne van a 2011-05-17-es auora build-ben, de ettol sokkal fontosabb, hogy a mostanaban napra kerulo 5.0beta-ban is benne lesz!
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #19298 üzenetére
"Ennek megfelelően – egy kicsit szorosabb ütemezéssel – a Firefox 5 kiadása így alakul:"
forras: mozilla.fsf.hu
megvalaszolva a sajat kerdesemet: ma kellene kijonnie!
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #19281 üzenetére
megerkezett az aurora kodba is, de ahogy nezem, leghamarabb csak a 2011-05-17 -be lesz benne.
2011-05-16 build from 2c4a0ac34b33
egyebkent lokalizalt 5.0b mikor lesz? csak mert a chanell switcher en-US-szal nagyon jol mukodik (tudom, egy atcimkezett aurora-ra lehet vele valtani).
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #19272 üzenetére
2011-05-16 -os Nighlty-val tesztelve.
mukodikelotte szegeny 2011-05-12 datumozasu Nightly-mat ki is csapta gyorsan.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #19107 üzenetére
@nem csak WonderCSabo-nak
jaja, meg kulonben is, amit linkeltem kieg, az csak 4.0.*-ig mukodik
ergo aurora es nightly kimarad belole ... hat persze, mert a nightly mar megkapta a patchet, az aurora meg valoszinuleg meg fogja kapni. -
xabolcs
őstag
válasz
creed30 #19089 üzenetére
ha nem ragaszkodsz annyira a patch-hez, akkor itt van egy kieg (start faster), aminek egesz jo placebo hatasa van.
az a taras glek csinalta, aki a patch-et is. -
xabolcs
őstag
válasz
kranazoli #18935 üzenetére
szerintem azert marad a memoriaban, mert nem tudja a firefox, hogy lesz-e ra ujbol szuksege (nyitsz-e flash-es oldalt meg).
ahogy lathattad, azert valamennyire kipucolja, de nem zarja be: az is eleg eroforrasigenyes melo, mig felepiti azt a kornyezetet, hogy a bongeszo egyes reszei egy kulso programmal beszelgetnek.
ha mindig bezarna, midegyik flash-eles vegen, akkor tiszta lassu lenne a bongeszes.
egyszeruen eroforras takarekossagi szempontbol nem csapja ki a memoriabol. a mai szamitogepek memoriamereteihez kepest nem sokat zavar az a par mega fogyasztas.annak a nehany megabajt visszanyerese erdekeben sem ajanlott kikapcsolni a hasznalatat,
mert akkor egy hibara futo flashvideo nem csak azt a beagyazott videot viszi magaval, hanem az egesz bongeszo megy vele.
persze a te dontesed, hogy szabad memoria kell, vagy uzembiztossag. -
xabolcs
őstag
válasz
atesss #18963 üzenetére
tobbek kozt a mar sokat hivatkozott menu editorral.
leirasa (... rearrange ...) alapjan tudnia kellene. -
xabolcs
őstag
válasz
BullZeye #18475 üzenetére
FF4-es megoldas kell? vagy megfelel a minefield aktualis verzioja is?
csak mert szerintem ez egy bug/feature. -
xabolcs
őstag
válasz
BullZeye #18406 üzenetére
sztem FF4-ben sehogy, Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.2a1pre) Gecko/20110325 Firefox/4.2a1pre ID:20110325030426-ben pedig ugy mukodik, ahogy elvarnad.
@WonderCSabo:
nem arrol volt szo, hogy csak betaknal 20100101 a builddate?
mert most a veglegesnek is ugyanez a datuma, igy aztan nem tudom, hogy mikor lett vegleges az FF4.
vagy ezt veglegesites elott pont kifelejtettek? -
xabolcs
őstag
válasz
dokee78 #17302 üzenetére
a google azt mondta, hogy az App Button Color pont erre hivatott.
de amit o, sajat maga ajanl, az se rossz: App Button Clear - narancssarga helyett atlatszo
-
xabolcs
őstag
válasz
Steelmanus #16802 üzenetére
oo, en meg angol kiosztast hasznalok, magyar billentyuzeten.
van menupont is, gondolom eszrevetted.
na de orulok, hogy sikerult beizzitani.de ugye tudod, hogy eleg lett volna a hivatkozott registry kulcsot torolni? (vagy legalabbis azt hiszem)ja igen, akkor megis a kiosztassal volt a a hiba. -
xabolcs
őstag
válasz
Steelmanus #16778 üzenetére
sztem sajna pont rossz nightly-val probaltad: [bugzik a 20-i Minefield]
a nyolcadik hsz-ben kuldik a megoldast.
-
xabolcs
őstag
válasz
BullZeye #16774 üzenetére
pedig a restartless restart-ra erdemes lenne raszoktatnod magadat.
(tudom +1 kieg, tudom hotkey, ...)
-
xabolcs
őstag
válasz
koshmar #16704 üzenetére
van am about:home is!
sot, van dinamikus about:home is.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #16677 üzenetére
ezek hulyek!
-
xabolcs
őstag
válasz
Winner_hun #16646 üzenetére
nem tudok rola, hogy lenne (egyelore marad a linearis kereses), de lehet, hogy lesz.
-
xabolcs
őstag
válasz
Siriusb #16640 üzenetére
igy mar sokkal jobb, nezd csak!
a gyorsitotarazott elso talalatban azt irjak, hogy:
Re: Annoying menu appears when selecting/copying a link in firefox or google-chrome
I don't think it's an Opera problem, because this menu appears every time you marking an URI wherever you are in gnome (don't know about KDE). So it must be some program/plug-in.
It's quite disappointing that nobody knows what is that, especially on this forum... STOP! I found it.If you have a "cairo-dock" and "clipper" on it, go to "properties" and uncheck "enable actions".
szoval ott kotorjal!
-
xabolcs
őstag
válasz
Siriusb #16627 üzenetére
az alabbi verzioval azt allapitottam meg, hogy nem tudom mirol beszelsz
Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0b12pre) Gecko/20110213 Firefox/4.0b12pre ID:20110213030344kiindulasi helyek:
az NTT pushlog-ja mit mond? es az about:config-ban turkaltal mar? -
xabolcs
őstag
válasz
mr_ricsi #16590 üzenetére
ha windows-od es nvidia videokartyad van, akkor be tudsz allitani nagyobb felbontast, mint a kepernyod, es igy egy neked tetszo kiegeszitovel be tudod mar meretezni a firefox-ot a kivant felbontasokra.
linux-on ugy emlekszem, hogy tobb eselyed van mas kartyaval is.
osszegezve: legfeljebb csak asztal meretu lehet a firefox ablakod (ami szerencses esetben nagyobb a monitorod nativ felbontasanal - amellett, hogy nem a fekete kepernyot bamulod
)
a lapok pedig szerintem mind ugyanakkorak, de szerintem a lapokat ezekben az esetekben nem nagy ar ablakokkal helyettesiteni.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #16439 üzenetére
de legalabb 2011-01-20 17:32:23 PST ota blokkolja a windows-os bug-ot is
(mar ha egymasra kell licitalni)
meg amugy nem mindig hasznos a (windows-os) patch, ahogy olvashato a kommentekben.
-
xabolcs
őstag
válasz
egykori #16436 üzenetére
pont azert, mert az a keves, amit eszre sem vettel, az elfer ~ 3megas reszleges frissitoben.
ha van ntt-d, akkor az tud olyat, hogy: View pushlog of changes since last nightly - azaz valtozasok a legutobbi nightly ota
#16431 - Tibii91:
varhato linuxra is valami hasonlo -
xabolcs
őstag
válasz
S-Attila #16406 üzenetére
persze, azt irsz be, amit nem szegyellsz.
ha meg esetleg addig jatszottal vele, hogy teljesen elrontottad, akkor a jobbklikk segitsegevel vissza tudod allitani a gyari kezdoallapotra.en peldaul kitoroltem, s beraktam 3 darabot, s akkor csak 3-at tudtam zoomolni.
egyszerubb szerintem valami segedprogrammal osszeallitani a finom-zoomolashoz szukseges vesszos felsorolast, aztan azt bemasolni, minthogy kezzel eppcsak egy elgepelessel elrontani.
arra azert vigyazal, hogy az 1, mint alapertek benne legyen! en nem probaltam ki, hogy mit csinal nelkule, de bizakodo sem vagyok.
-
xabolcs
őstag
válasz
S-Attila #16403 üzenetére
a toolkit.zoomManager.zoomValues-ban a hasznalt nagyitasi ertekek vannak felsorolva. (amit az about:config-ban tudsz mokolni, de csak ovatosan!)
ha finomabb lepeskozoket szeretnel, akkor "felhigitod" megfelelo ertekekkel.
(az ertekek a bongeszoablak letrehozasakor olvasodnak ki, szoval tesztelni egy uj ablak nyitasaval fogod tudni) -
xabolcs
őstag
válasz
Vakegérke #16347 üzenetére
kesz!
eleg kezdetleges szegenyke, csak angolul tud (fajl menuben), viszont a CTRL-N-t nagyon szereti.
az app-menu-be pedig nem is rak semmit.a telepitesnel mindenfele figyelmeztetest fog irni a Mozilla, nehogy elriasszon a telepitestol.
elvileg telepites utan ujrainditas nelkul mukodnie kellene, de ne felj ujrainditani a bongeszot, ha nem menne.hasznald egeszseggel!
idovel reszelek rajta, hogy legalabb magyarul tudjon, de egyelore igy marad.
-
xabolcs
őstag
válasz
Vakegérke #16355 üzenetére
igy mar, hogy tisztaztad az igenyedet a kovetkezoket tudom ajanlani:
- tab mix plus, bar az FF4 betakhoz a fejlesztoi valtozatot ajanlom
- tab utilities - magyar nyelvet nem, de amit igenyelsz, azt ismeritehat ami neked kell az a open links from other/external applications in ... feature.
nezd meg a linkelt kiegeszitok kepgaleriait!
a tmp-nel az elso kepen, felul, a tab utilities-nel pedig a 3-ik kepen latszik az opcio. -
xabolcs
őstag
válasz
Vakegérke #16347 üzenetére
kozben utananeztem az igenyednek es arra jutottam, hogy
a support.mozilla-n megkerdeztek ezt es azt irtak, hogy a CloneWindow kiegeszites pont ezt csinalja, DE legyszives kezeld fenntartassal!ugyanis nem az AMO-rol, a mozilla kiegeszitok hivatalos gyujtohelyerol szarmazik, hanem csak ugy az internetrol!
illetve sem a keszitojet, sem az extension-t nem talaltam meg az AMO-n, ami megintcsak nem ad semmifele okot bizalomra.foltettem FF 4.0b10 ala es mukodik ahogy kell.
de azert este megnezem a forrasat, hogy mikozben uj ablakot nyit nem kuldi-e el a szamlaszamomat bankartyastul pinkodostul valami csunya bacsinak.ja igen, ahhoz, hogy mindenfele nem kompatibilis kiegeszitot fel tudj tenni az tuzrokadhoz, jo segitseget jelent az Add-on Compatibility Reporter. (termeszetesen van mas megoldas a verzioellenorzes kihagyasara)
-
xabolcs
őstag
válasz
Vakegérke #16344 üzenetére
ha keszitek* egy kiegeszitot erre a funkciora, akkor hasznalnad azt a kiegeszitot?
ugyanis en sem talalkoztam FF-ben azzal a viselkedessel (marmint, hogy "duplicate
tabwindow") amihez az IE hozzaszoktatott.mert ha igen, akkor szivesen csinalok. viszont foloslegesen nem szeretnek dolgozni.
*= vagy letrehozok egyet, vagy FF4 alatt is mukodove varazsolok egy regi kiegeszitot
-
xabolcs
őstag
nalam nincs ilyen, se agyonhasznalt profillal (default tema, no userstyle), se uressel.
@joecontra - #16289
en mindenfele rosszra gyanakszok, mert google is talalt mar pontos egyezest.nezd meg noscript-tel, hogy mik futnak a szoftverbazis.hu-n.
esetleg jelentheted az uzemeltetoinek, hogy mintha meg lennenek fertozodve.CSabo megelozott
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #16285 üzenetére
ilyen is ritkan volt, hogy a terjesztett beta frissebb, mint a legfrissebb nightly.
meg szerencse, hogy a hourly mar egy harmad napja 11pre. -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #16285 üzenetére
ezt akartam irni, hogy mar a beta9-em is frissitett.
durva, milyen gyorsan kovetik egymast a betak mostanaban.@WonderCSabo - #16281:
szerintem is jo helye volt ott, en peldaul hasznaltam: nem kellett kattintani ahhoz (recent updates), hogy megtudjam a legutobbi frissites datumait. -
xabolcs
őstag
vagy esetleg a session manager / tmp kombo. nem tudom, hogy melyik biztositja.
de pl a tab utilities is tudja.a google azt mondja, hogy undo closed tabs button, ahol meg azt irjak, hogy:
FIREFOX 3.6.x, 3.5.x, 3.0.x and 2.0.0.x users can download a compatible version of this extension at http://code.google.com/p/uctb/downloads/list
@Siriusb: az a feature nem csak FF4.0-nel van?
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #16217 üzenetére
na ja. csak az a baj, hogy hu es hu-Hu locale-ek vannak.
olyan nincs, hogy hu-HU-tegezos
meg ha lenne, akkor is csak a forditott kiegeszito ismerne fol, a firefox tobbi resze valoszinuleg visszavaltana alapertelmezett nyelvre.vagy most hulyeseget mondtam?
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #16197 üzenetére
vagy esetleg tegyel bele egy masik hu-HU locale-t: tegezoset
aztan majd (nem tudom hogyan) ki lehet valasztani, hogy tegezos forditast ker a juzer, vagy marad az alapertelmezett magazodas.mint pl a total commander-nek is van tegezos nyelvi fajlja. csakhat a firefox-ban nem lehet csak ugy nyelvet valasztani.
-
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #16081 üzenetére
nahat. koszi!
az userscript-elt levelezom neha akkor is bekekul, amikor nincs level. kenytelen leszek okositani az userscript-en.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15959 üzenetére
az app tab kék színűre vált
tudsz valami helyet (mdc, mozillazine), ahol ez szepen le van irva?
marmint, hogy pontosan mikor lesz kek a fulecske, es mikor nem? -
xabolcs
őstag
válasz
BullZeye #15917 üzenetére
muszaj a permanens megoldas?
ugyanis nagyon egyszeru a futtatasonkenti -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15585 üzenetére
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15424 üzenetére
ahh, vagy ugy.
kosz a felhomalyositast! -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15422 üzenetére
kertem a link kiszedeteset.
mas:
most nezem, hogy:Built from http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/d78f9cb65e91
User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0b8) Gecko/20100101 Firefox/4.0b8erdekes az User Agent-beli datum.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15407 üzenetére
es vegre az elso beta8 build is megerkezett!
ami majd csak akkor lesz hivatalos, ha a beta lelohelyen is megjelenik.
[ Módosította: philoxenia ]
-
xabolcs
őstag
válasz
Donvit078 #15410 üzenetére
minden esetre csinalhatnal egy vacsi uj FF profilt, (hogy hogyan: #1) s teszteld azt, hogy ott megmaradnak-e rendszer ujrainditas utan is (es nem csak bongeszo ujrainditas utan) a beallitasaid.
mert ha tenyleg az van, amit irtal - nem birja az oprendszer reboot-ot, de a bongeszo restart-ot igen -, akkor ott oprendszerbeli konfiguracios problemak lesznek.
amugy meg azert kerdeztem, hogy sajat fiok, mert az windows-nak van olyan beallitasa, hogy kijelentkezeskor, ujrainditaskor ne mentse == torolje a beallitasokat.
de akkor ez a te esetedben nem all fenn.
bar en szemely szerint meg mindig oprendszerre gyanakszok, vagy esetleg rosszul inditod a tuzrokadat (parancsikon modositva, mittomen) -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15406 üzenetére
ha azt irta le, ami tenyleg tortenik, akkor szerintem nem user error esete forog fenn.
de persze majd kiderul, hogy mi tortent valojaban.#15405 Donvit78:
ezt a sajat geped produkalja, a sajat fiokoddal?
es csak a tuzroka nem jegyzi meg a beallitasaidat?biztos ami fix toltsel le egy portable firefox-ot s probald ki azzal is, hogy megjegyzi, netan eljefelejti-e a beallitasaidat.
hordozhato firefox lelohely
ha az is elfelejti, akkor ott komolyabb hiba van, viszont ha nem, akkor a rendszerre telepitett tuzroka konfiguralasaval van valami gubanc. -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15360 üzenetére
igen-igen, az inverzmuveletet en is hianyoltam
(#15361) Matthewus:
a toolbarbutton-ok magasabbak, mint a regi status-bar elemek, es igy magasabb lesz a befoglalo resz, maga az addons bar is.ez nekem se tetszik.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15351 üzenetére
elolvastam, hogy mire lesz jo az emlitett kis bezaro X-ecske.
nem lettem okosabb.de van olyan is, aki nem csak hogy nem tudja, mire jo, hanem egyenesen nem is tetszik neki.
-
xabolcs
őstag
válasz
Siriusb #15204 üzenetére
megszenvedve bar, de a vegere jutottam a with-es peldanak, amibe utolag beleraktam az XMLHttpRequest-et is.
es ahogy dqdb irja, jatszhatsz regexp-pel, substring-gel, de akar dom-mal is az informacio kinyerese erdekeben!de kozben megy level is, kieg-et csatolva
-
xabolcs
őstag
válasz
Siriusb #15129 üzenetére
a xulschool megoldasa helyzeti elonnyel indul:
fuggvenyen belul allitja be a strings-t. persze, hogy mukodik
viszont nyilvan nem szeretned a leendo 12 db fuggvenyed mindegyiket stringBundle-el kezdenia masodik megoldas (a builder fele) az ilyen szempontbol jobb, mert ott csak egy helyen definialja, s a tobbi helyen csak hivatkozik ra.
viszont azert nem mukodik, mert az onLoad fuggvenyben mindig sz*p4s az ilyesmi.
az onLoad this-je kulonbozik a menupontra kattintastol lefuto onMenuItemCommand fuggveny this-jetol!
nyilvan, ha betenned a fuggveny elejere a strings beallito parancsot, akkor mukodne.ezert az addEventListener-ben megadott fuggvenyben (itt pl az onLoad) mindig "kulso", kivulrol is elerheto hivatkozast kell hasznalni.
igy igazabol nem is oda erdemes tenni a sok inicializalo kodot, hanem egy innerOnLoad-ba,
es a "belepesi pontnal" (a mar emlitett onLoad-ban) csak egyetlen egy statikus hivatkozast tenni.
igy, kodhordozaskor csak az onLoad-ban kell atirni a nevet, s kesz az uj kiegeszito vaza.ezzel az onLoad-dal muxik:
onLoad: function() {
// initialization code
this.initialized = true;
stringteszzt.strings = document.getElementById("stringteszzt-strings");
},illetve az inicializas athelyezesehez pedig itt van a modositott overlay.js-em tartalma: [overlay.js]
[ Módosította: bnss ]
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15122 üzenetére
gondoltam, hogy muxik, hiszen ajanlottad.
de most kiprobaltam vadi uj profillal: user error
!
azaz mukodik gyonyoruen az uj 0.1b6-os valtozat, en voltam a bena.
kell nekem sok hulye kiegeszitot hasznalnom, most kereshetem az inkompatibilitas okat. -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15120 üzenetére
egyszeru lojalitas miatt.
szeptember kornyeken nem volt problemamentes a gm-nightly es az aktualis FFbeta kapcsolata.mivel beta tuzrokat hasznalok a mindennapi bongeszesemhez, ezert a stabilitas miatt, amit akkor a scriptish tudott, valtottam scriptish 0.1b2-re.
scriptish elott pedig a te altalad kuldott, atbuheralt 3.6-os gm-et hasznaltam. es ha nem csalnak az emlekeim, akkor azt vagy az egyik beta valtas nyirta ki, vagy valamiert frissult s az rontotta el.azota jo volt idaig, s ez a mostani verzio betegeskedett amig felul nem csaptam az 0.1b5-tel.
de mindjart megnezem, hogy mit szol egy ures profilhoz... -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15118 üzenetére
ismerem.
(es most nem akarok visszavaltani ra)
egyelore (beta8-ig, javitasig) boven megfelel a scriptish 0.1b5-os valtozata.
mondhatni csak "tajekoztatasul kozoltem" a beta7 + scriptish hasznalokkal, hogy ovakodjanak a 0.1b6-os valtozattol! -
xabolcs
őstag
az frissito URL-en talalhato uj 0.1b6-s verzioju Scriptish es a 4.0b7 nem szereti egymast.
inditas utani kepek:
ugy ahogy atfutottam az issue-kat, de nem talaltam ideillot, ugyhogy visszaraktam az 0.1b5 verziot az automatikus frissitest pedig kikapcsoltam: az nem olyan szep, mert meg a statusbar-on terpeszkedik, de muxik.
emlegettek 0.1b7pre verziot, azt nem kerestem meg, nem probaltam ki.
raerek megvarni a javitast. -
xabolcs
őstag
válasz
kenesei1982 #15022 üzenetére
logmein (a free valtozat) otthonra es a munkahelyi gepre, aztan belepni logmein-nel otthonra, aztan onnan bongeszni.
mondjuk ez elegge "agyuval verebre" jellegu megoldas.
meg nem kicsit eroforras pazarlo (dupla savszel, dupla energia) -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #15007 üzenetére
ne higyjel nekem!
az a lista tobbek kozt arrol szol, hogy a benne levo verzioszamoktol kisebb verzioju driverekkel rendelkezo gepeken tiltsa a gyorsitast:#define IMPLEMENT_INTEL_DRIVER_BLOCKLIST(winVer, devFamily, driverVer) \
{ winVer, \
vendorIntel, devFamily, \
allFeatures, nsIGfxInfo::FEATURE_BLOCKED_DRIVER_VERSION, \
DRIVER_LESS_THAN, driverVer },es amiota landolt a 604771-es bug azota volt alkalmam kiprobalni nemcsak kisebb-egyenlo es nagyobb-egyenlo, hanem nagyobb verzioszamra is.
de sajnos nem mukodik.igyjartam.
egy kicsit csalodtam en is, de sajnos csak nagyon keves integralt intel videokaritol lehet varni valamit: a mar regebben is linkelt wikipedias oldal nagyon szomoru tenyeket kozol.
peldaul hardware t&l-t alig nehany videokartya tamogatja az inteltol, pedig milyen regi "talalmany",
igy aztan jatszani sem nagyon erdemes rajta. -
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #14980 üzenetére
jol sejtettem, hogy (legujabb driverrel) a feketelistanak (mostani allapotaban) koze nincs a gma3100-hoz: a mozillaZine-on azt irjak, hogy a gyorsitashoz 4096x4096-os textura meret szukseges.
es ezt sajnos az alaplapi csodavideokartyam nem tudja teljesiteni, mert csak 2048x2048-at tud.a kesobbiekben lehet hogy ez a hardveres korlat valahogy jelen lesz a tiltasban, illetve ha nem modositanak a gyorsitas felepitesen, akkor nagyon valoszinu, hogy tenyleg soha sem fog gyorsitani a q35-os alaplapom videokartyaja.
esetleg a gyorsitast beallito leirasodhoz bevehetned ezt a 4k x 4k-s informaciot.
nagyon erlelodik bennem, hogy az UFO Info-hoz hasonlo FF4 Info-t kellene iratni valakivel, s rogton latszodna, hogy kellene-e mukodnie a gyorsitasnak, avagy ha nem, akkor min bukik el a tamogatas.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #14978 üzenetére
de igen, fog: a vegleges megjelenese utan
amugy en is erre gondoltam.mind1 addigra talan a gma3100-as is tud majd gyorsitani.
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #14976 üzenetére
van az update channel selector es vele nagyon jol elvoltam a 3.5 -> 3.6 valtaskor: szepen jottek a buildek, en pedig orultem, hogy beta tesztelo lehettem.
ugyanezt a kiegeszitot hasznalom a thunderbird kiadasok "tesztelesere".
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #14890 üzenetére
a 3.6 beta chanell lakoit mikor teritik at 4.0 betara?
eloszor azt hittem, hogy majd a beta5~6 korul, amikor megjelent a magyar nyelv a betakban.
de most hogy mar a beta7 is kijott egyre kevesebb eselyt latok ra, hogy a beta tesztelo idoszakban lenne az atterites.masik frissites:
a 4.0b7 build1, ha jol nezem akkor akkor nem fog a vegleges beta7-re frissiteni, merthogy ugyanaz. jol gondolom? -
xabolcs
őstag
annyit azert hozzatennek, hogy a https nem mindig eleg!
teljes biztonsagban akkor hiheted magad, amikor a favicon kek illetve zold gombra van szinezve!
vagy ha a kep nem jon be, akkor nezd meg az AMO-t
nezd meg peldaul covek honlapjat https-en keresztul: [covek blog]
amellett, hogy CACert-es es compromised a tanusitvany, az oldal tobb olyan elemet is hasznal ami titkositatlan csatornan jut el hozzad: az egyik egy googleszindikatusos js a masik meg egy magyar shopnak a valamije.ilyenkor van https de nincs "kiszinezve" es alul is megjelenik egy athuzott lakat szeruseg.
csak a tisztan latas kedveert.
szerk:
ha jobban erdekel a dolog akkor olvasd el buhera irasat: [harmadik bekezdestol] - itt is hasonlorol van szo
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS