Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
A 3-as Fx-ben ha F6-ot nyomtam, az url egyből ki lett jelölve, és újat tudtam beírni. Azt lehet tudni, hogy a 4-esből ezt miért vették ki?
-
Pet'ke
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy a Firefox 3.6-ban, meg lehet e oldani azt, hogy ha a címsort lenyitom, akkor szimpla felsorolásban legyenek a honlapcímek (mint a régi 2.0-ás verzióban) és ne úgy mint a sima 3.6-osban...
Esetleg valami beállítási lehetőség az "about:config"-ban?Köszi előre is!
-
leviske
veterán
Másnál is elkezdett sakkozni a kedvencek sáv tartalmával a Fx? Először akkor jött elő, mikor tegnap újratelepítettem és a Sync rossz sorrendben pakolta ki őket.
MOD: Amúgy a Mozilla csinálja a Nokiának az összes platformra a böngészőket? Csak mert a fb logjából az jött le, hogy valószínűleg nem csak az N900 böngészője Mozilla gyártmány.
-
< CyberBob >
őstag
Egy kis infó:
[link] -
F34R
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
igen az eddig felhúzta és teljes képernyős volt viszont most ezt csinálja , lehet egy userjs a baja
mod: jó most már csak nem tudom miért csinálta

-
pete_21
addikt
Tényleg, a Vacuum Places kiegészítő már ugye feleslegessé vált, mert már alapból megcsinálja az Fx a tisztítást? Legalábbis ebből kiindulva. Azt lehet tudni, hogy milyen gyakran csinálja meg?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, nm hagynának ki egy ekkora ziccert, mint a pipelieing, ha nem lennének bajai. Viszont nagy számú gépen állítottam már be, mindenhol gyorsult tőle a böngészde. Most, h. ez mit jelent szervereknek, valszeg otthoni 1-2 gépes esetben semmit, de azt el tudom képzelni ha mondjuk 100 rókás gép 1 hálózati eszközön át netezik, és hirtelen nem 100 kapcsolat lesz, hanem 800, az komoly gondokat okozna.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
artiny
üzenetére
A pipelineing tényleg gyorsít, ezt minden gépen éreztem eddig. Viszont a beállításáról sok fals információ van neten.
Így kell: [link]
network.http.keep-alive - true
network.http.pipelining - trueHa proxy mögött netezel, akkor network.http.proxy.pipelining is legyen true, egyébként mind1.
És a fő beállítás, ez feltétlen 8 legyen maximum.
network.http.pipelining.maxrequests - 8Ezek mellett ami gyorsít, ha a helyek adatbázis tisztítva van, van arra kiegészítő, "vacuum places improved" [link] néven, tedd fel, be lehet állítani x időközönként automatikus tisztításra.
Ezek kipróbált beállítások, mindenféle konfigon érezhető gyorsulást jelentettek.
-
artiny
őstag
Mivel lehet meggyorsitani a firefox 3.6.13-ast?
[http://logout.hu/cikk/rejtett_firefox_beallitasok/teljes.html] probaltam ez szerint mukodni,de nem talaltam meg pl:
user_pref(''content.interrupt.parsing'', true);about:config
itt probaltam volna a filterbe keresni,de nem taltam se user_prefet,se content......egy youtube video szerint ezt modositottam eddig:
about:config
network.htttp.pipeling >>>true -ra allitottam
network.htttp.pipeling.maxrequest >>>250-re.alitottam
bar nem tudom,hogy ez hasznal e 
UPC chello 10mbit netem van
-
Zola007
veterán
válasz
pete_21
üzenetére
Roamingból kiszedi az uninstall magától.
Tudom, mert már nyomtam egy unistallt mielőtt megírtam a hsz-t
Épp ezért kerülgetett az idegbaj, hogy mi miatt lehet.Egyébként szerintem meg van a ludas. Kedves kis Thomson routernek kellett némi rest, restart, kábelkihuzogatás.
(#16481) BullZeye: FF4 bétát még nem próbáltam. Csak kezdtem attól parzáni, hogy ugyanúgy járok mint tavaly. Akkor széttúrtam a registryt + az öbótkonfigot is, de nem sikerült helyrerakni. Úgyhogy ment újra az XP is, mert elég sokat ülök neten, explorert rühellem, a chrome pedig még fejlődjön egy kicsit.
-
koshmar
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Rendben, akkor hanyagolom a tuningot.

Régen bezzeg jól összekavartam mindent az about:config-ban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BullZeye
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Pár napja nem is ugyanezt kezdte el, igaz csak ritkán, de akkor is. Várok oldalra 20-30 másodpercet semmi, leállítom a betöltést, és frissítek, és fél másodperc alatt betölt mindent.
úgyhogy a probléma nem annyira egyedi, igaz ritka, azaz kb minden 20. oldal csinja ezt kb.Bár ez up-to-date nightly FF4, és nem 3.6.
-
koshmar
veterán
16470) Szerk.: Az oldalbetöltési sebességén nem lehet valami trükkel javítani?
Mert gondolom ez az about:config-os dolog nem használ- legalábbis ezt mondtad. -
canniball
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Bizony, kalapáltak/kalapálnak rajta.
-
Zola007
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Nem csak a PH-val van gond, 8-10 egyéb honlappal is csinálta.
pl tamron-usa.com
ebay.com
index fórumok
google.hu
photozone.de
nvidia.com
mail.yahoo.comA "töltés" közben ilyenkor nincs is adatátvitel, a netmeter egy bájtot sem jelez!!
Van olyan oldal amit 10 perc alatt sem hozott be, fél órával később 2 sec alatt, ma reggel ismét nem, tehát nem valószínű hogy a htmlben van a hiba.
speedtesttel lemérve hozza a szokásos sebességet, de egyes oldalakat mégis darabosan tölt be
-
koshmar
veterán
Szerintem is valószínű, hogy a PH! miatt volt.
Vagy más oldalakat is csak homokórázott?Tegnap engem is nagyon felidegesített, hogy beírtam a Google-be, hogy Logout, rányomtam a linkre, és kettő percig csak töltött... a nagy semmibe.
De utána meg megjavult.
Mintha azt mondták volna, hogy javítják/fejlesztik az oldalt, így elnézhető.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
WonderCSabo: Az mitől, hogy az oldalak között a Firefoy lényegesebben gyorsan navigál, mint a Chrome?
Oldalbetöltésen lassabb, de ha pl. a Vaterán megnézek egy terméket, és aztán Fox-nál nyomok egy vissza gombot, kb. 0,1 sec alatt már ott is van a találati oldalon, tehát gyakorlatilag abban a szempillantásban. A Chrome-nál ez egy hajszálnyival hosszabb idő...de még ott sincs egy fél másodperc sem.
Úgy láttam, te elég jól a Fox mögé látsz, hátha tudsz magyarázatot.
-
Zola007
veterán
Hát gyerekek, tanács kellene

Adott egy firefox 3.6.13 + windows 7 ultimate. A rendszer tiszta, nem buherált, Comodo és NOD32 fut az rendszeren felül, a többit kilőttem.Ez a munkagép, tehát nincs telerakva minden szrral.
Firefox tegnap elkezdett "homokórázni", egyes lapoknál csak teker körbe körbe töltés helyett, de ha átrakom új lapra akkor néha betölti vagy sem. Azt hittem net gond, de ma reggel is művelte + másik gépen minden rendben, tehát nem a hálózat/router rosszalkodik.
Flashre gondoltam, de újraraktam és akkor sem javult. Illetve szinte csak szövegeket tartalmazó vagy egyszerű lapoknál is beáll néha (pl googlet vagy PH-t néha abszolút nem hozza be, csak gondolkodik.
Cookiek, előzmények, stb törölve lett, a végén már újra is raktam a Foxot kiegészítők nélkül.
A rendszer 3 hetes telepítés és azért aggaszt, mert tavaly is így kezdődött XP alatt és bármit csináltam vele, 1-2 hóanp alatt eljutott odáig hogy nem töltött be semmit és csak a rendszer újrahúzása segített.
gép elméletileg kártevőmentes, spybotot lefuttattam
Ha van valakinek ötlete, megköszönném!
-
F34R
nagyúr
most már pre12 jött le update-n keresztül nightly-nál , azt jelenti hamarosan beta 11 ?
-
fatal`
titán
Van valami addon ami elszűrkíti a hátteret oldalon belüli keresésnél és csak a találatokat emeli ki? (Úgy, ahogy Operában van alapból)
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Ha az egesz sort kitorlom akkor nem mukszik, vagyis megjelenik a Connection Status Bar.
Hogy mindig uj neveket kell megtanulni
A ertek negyszerese allitottam be, 10 000 ms igy mar jo, vagyis pl. a PH mar gyorsan toltodik
igy nem latom vegre Connection Status Bar-t.
Es remek a masik Stylish fajl is, az Addons Bar kicsinyito (képző)
Koszonom a segitsegedet!
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az egész sort töröld, akkor elméletileg jó lesz.
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem erre, nekem úgy nézett ki, hogy volt egy vastag csík, ahogy a képen is látható, ami eddig nem volt ott. (Az a vastag csík alul nem az addons bar, ha azt mutatná, akkor keresés mezővel együtt alul már 3 ilyen vastag bar-t mutatott volna).
Csináltam róla képet, szóval így nézett ki cute buttons miatt, Fentről lefelé:
Connection Status Bar, Search Bar, Addons Bar.
Ha téged zavar az, hogy mutatja a betöltődést, akkor tedd fel ezt. Itt alapból 2.5 másodpercig nem mutat semmit, azaz ha 3 másodperc alatt tölt be egy oldal, akkor kb fél másodpercig mutatja csak ezt. De túlképp növelheted a végelenségig, vagy kitörlöd a megfelelő mezőt, és nem mutatja soha.

Ha az Addons Barra gondolsz, és az nem szimpi, akkor ajánlom ezt. Kb az összeset kipróbáltam ami addons bar-t javítja, és mind bugos volt, vagy csúnya, vagy ormótlan nagy, ez pedig picike, és nagyon szépen slideol elő mikor oda viszem az egeret.
szerk.:
Igen, fentebb írtam miatt nem működött nálam az a stylish, de már minden renden van vele
CuteButton-s eelég csúnyán betett nekem 
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Afenebe, lejart a modido, szoval csak felulre helyezte, hogyan lehet kinyirni?
-
BullZeye
veterán
Persze hogy van.
Profil \ Extensions \ {dc572301-7619-498c-a57d-39143191b318}.xpi
Azon belül:
chrome \ tabmixplus.jar
Azon belül:
skin \ tabmix37.cssÉs AZON belül:
/** for Firefox 4.0 **//* check if we need this for all theme in firefox or just clasic ? */
#tabbrowser-tabs[tabsontop="true"][classic37][multibar]:not(:-moz-lwtheme),
#tabbrowser-tabs[tabsontop="true"][classic37] > .tabs-frame:not(:-moz-lwtheme),
#tabbrowser-tabs[tabsontop="true"][classic37] > .tabs-frame:not(:-moz-lwtheme) > .scrollbox-innerbox {
/* padding-bottom: 1px; */
margin-bottom: -1px;
position: relative;Kiemelt részt /* */ közé teszed, elmented, újracsomagolod, és visszamásolod a helyére.
Vagy letöltöd ezt az XPI fájlt, amit most raktam fel data.hu-ra, és abból telepíted tab mixet (vagy simán felülírod extension mappában levő XPI-t).
-
BullZeye
veterán
-
adyh
tag
Sziasztok!
Van valami kiegészítő amivel az olyan képeket meg lehet jeleníteni, tehát lelehet tölteni amit egyébként nem. Talán flash-esek vagy milyenek, nem tudom.
Meg tudná mondani valaki melyik ez a kiegészítő? -
dni
őstag
Sziatok!
FF 4b10-et használok kis ikonokkal, az így a fejlécbe került fülsor üres részére jobb gombbak kattintva a menü elemek testre szabása jön elő, ha pedig dupla kattint csinálok a bal gombbal akkor kis méretűre ugrik az ablak. Megoldható valahogy hogy az egész fejléc új viselkedjen, mintha könyvjelző eszköztár lenne.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A gépem lefagy, illetve ha rosszul használom a fogalmat, akkor inkább szinte lefagy. A plugin-container.exe a feladatkezelőben akkor kezd futni, ha a Mozilla Firefox böngészőt használom. A plugin-container.exe szerintem lefagyasztja a gépet. Egy darabig látszik, hogy sok erőforrást vesz el a CPU-tól, majd kicsit később már nem is reagál a gép. Csak fél tucat fület nyitok meg a böngészőben, de ez is elég a problémához. Már rég nem telepítettem új Addont a böngészőhöz. Nem is használok sok Addont (AutocompletePro, DownloadHelper, Flagfox, Java Quick Starter, Linkification, Microsoft .NET Framework Assistant, NetVideoHunter, NoScript; 4 másik letiltva). Új programot se telepítettem. Tegnap kezdte ezt csinálni a böngésző, de tegnap vagy tegnapelőtt semmilyen programfrissítés se volt, szóval nem tudom, mihez kötni a jelenség kezdetét.
Hogyan lehet megjavítani a FF-ot?PS.: Melyik az az oldal, amelyik megmondja egy a Windows Feladatkezelőben futó programról, hogy micsoda?
-
koshmar
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Rendben, most van időm és el is olvasom.

-
S-Attila
senior tag
Helló ismét.
Valaki jártas esetleg a FlashGot kiegészítő használatában? Az a gondom, hogy nem tudok YouTube-ról vidókat letölteni. Létrehozza a fájlt a megadott néven, aminek a mérete 0 kB, de ezek után nem csinál semmit.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hali, ezt mire értetted, hogy: "Viszont tavaly június óta semmi haladás"?
-
vante
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Most amik vannak, hard/soft bugok, attól függetlenül határozhatnak FX-nél, hogy nem tekintenek rájuk problémaként, vagy későbbi verziókban orvosolják, és eközben kijön a február végére az FX4?
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
de legalabb 2011-01-20 17:32:23 PST ota blokkolja a windows-os bug-ot is

(mar ha egymasra kell licitalni
)meg amugy nem mindig hasznos a (windows-os) patch, ahogy olvashato a kommentekben.

-
xabolcs
őstag
válasz
egykori
üzenetére
pont azert, mert az a keves, amit eszre sem vettel, az elfer ~ 3megas reszleges frissitoben.

ha van ntt-d, akkor az tud olyat, hogy: View pushlog of changes since last nightly - azaz valtozasok a legutobbi nightly ota
#16431 - Tibii91:
varhato linuxra is valami hasonlo -
koshmar
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, az indítási gyorsaságra gondolok.
Mert az ígérték, hogy 50%-al is gyorsabb lehet az indítás a már említett bug-gal. -
Nem tudjátok, miért frissített ma 13,9 MB-t a szokásos napi ~3 MB helyett a Minefield? Semmi különösebbet nem látok, nem érzékelek.
-
Hawk1979
őstag
Szerintem épp fordítva van.
Chrome használ élsimítást, Firefox meg nálam nem, így sokkal élesebbek a kontúrok.
A Firefox betűk recések a Chrome alatt meg simítottak...
Most, hogy linkelted ezt az összehasonlító képet, nekem a Firefox betűi jobban tetszenek. Szó sincs elmosódott betűkről itten kérem szépen alással.
-
koshmar
veterán
WonderCSabo:
Az a bug, ami gyorsíthatja a Foxot, mikorra várható? És mely verziókhoz?
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
az alábbi linken az szerepel, hogy megjelent egy új flash player :
http://www.adobe.com/software/flash/about/, aminek a verziója : 10.2.152.22
Az a baj, hogy nem lehet letölteni sehol, csak a bétáját.
Az adobe honlapján a régi verziót lehet letölteni. -
Látom a Test Pilot felméréseknél mindenkire gondolnak

-
pete_21
addikt
Az elmosódott betűk miatt az MS-től kell várni a javítást. A D2D platform ilyen. Amúgy nemrég kiadtak egy updatet, attól elég sokat javult, illetve a Firefox fejlesztői is elég sokat tesznek az ügy érdekében, hogy szebbek legyenek a betűk, és láthatóan sokat javultak az idők során.
Március körül elvileg jön az IE9, lehet reménykedni, hogy hoz magával olyan updatet, amitől még szebbek lesznek a betűk. (Bár én már ki vagyok békülve a mostaniakkal, pl. itt PH-n is egyet nagyítok az oldalon, és kész.) -
hansolo1982
csendes tag
Firefox 3 on hogy tudnom ezt bekapcsolni?:
"Lapok mentése: a Firefox megkérdezi a felhasználót, hogy elmentse-e a lapokat kilépéskor."
nekem nem ment, csak megkérdezni hogy becsukjam-e a lapokat?MAC-em van, PCn ezt tökéletesen müködött

HELP. -
HZoli87
veterán
Nem akarok szócsatát vívni veled, de:
1., Nyelvtanból egyes, leülhetsz: "Több, mint másfél évig nem volt olyan driver az Nvidia honlapján...", pontosan tudom, hogy mostanra javították a hibát, mert a 256-s drivertől kezdődően teljes támogatást adnak a notebookokhoz (kivéve pár gyártó, Sony/Toshiba ...), de mi volt az előtte másfél évig? Segítek neked, semmi. Nem működött a fényerőállítás és még ki tudja mi nem. Itt bukott meg, hogy mindenből a legújabbat kell használni.
2., Eddig nem volt ok, hogy lecseréljem a jól működő, gyártó által javasolt illesztőprogramot.
3., Ismerem az Nvidia honlapját.Téma lezárva részemről.
-
HZoli87
veterán
Gondolkodni kellene először és csak utána írni. Több, mint másfél évig nem volt olyan driver az Nvidia honlapján, amivel ment volna például a fényerőállítás (pedig nem olyan régi kártyáról van szó, GT240M), csak a notebook gyártó által készített és ajánlott illesztőprogrammal.

-
válasz
BullZeye
üzenetére
Én is tapasztalom ezeket, és az a véleményem, hogy nagy a sietség. Amit egyik nap felépítenek, a másik nap egy kicsit - más bug javításával - lerombolják. Végülis össze fog ez állni, csak türelem kell hozzá. Jó lesz az.
Tibii91: Nem hinném, hogy nagy változás lesz a két böngésző működésében. A különbségek csak lassan fognak módosulni. Úgyhogy én továbbra is berendezkedem a FF használatára.
Amúgy nagyon sokan használnak kettő vagy több böngészőt, így van elsődleges, másodlagos stb., kinek melyik... -
xabolcs
őstag
válasz
S-Attila
üzenetére
persze, azt irsz be, amit nem szegyellsz.

ha meg esetleg addig jatszottal vele, hogy teljesen elrontottad, akkor a jobbklikk segitsegevel vissza tudod allitani a gyari kezdoallapotra.en peldaul kitoroltem, s beraktam 3 darabot, s akkor csak 3-at tudtam zoomolni.
egyszerubb szerintem valami segedprogrammal osszeallitani a finom-zoomolashoz szukseges vesszos felsorolast, aztan azt bemasolni, minthogy kezzel eppcsak egy elgepelessel elrontani.
arra azert vigyazal, hogy az 1, mint alapertek benne legyen! en nem probaltam ki, hogy mit csinal nelkule, de bizakodo sem vagyok.
-
xabolcs
őstag
válasz
S-Attila
üzenetére
a toolkit.zoomManager.zoomValues-ban a hasznalt nagyitasi ertekek vannak felsorolva. (amit az about:config-ban tudsz mokolni, de csak ovatosan!)
ha finomabb lepeskozoket szeretnel, akkor "felhigitod" megfelelo ertekekkel.
(az ertekek a bongeszoablak letrehozasakor olvasodnak ki, szoval tesztelni egy uj ablak nyitasaval fogod tudni) -
S-Attila
senior tag
Sziasztok.
Egy egyedi problémával kapcsolatban lenne egy kérdésem: nincs-e esetleg valamilyen módszer arra a Firefox-ban, hogy az egyes oldalak kicsinyítését/nagyítását - tehát konkrétan a Ctrl + plusz jel/Ctrl + mínusz jel gombokkal lehet megvalósítani - az előre beállítottaknál finomabb (kisebb) lépésközökben tegye meg?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nyaralás topik
- OTP Bank topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bar nem tudom,hogy ez hasznal e

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)