- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
AxBattler #65512 üzenetére
Kapható? Remek! 1-2 hete néztem, akkor még nem láttam listázva.
Ebbe garantáltan befér minden permutációban és igény szerint az mATX lap, ATX táp, toronyhűtő, dvga, HDD(k), 240 AIO... ami ugyan nem mITX, de elég kompakt még így is.
Viszont ha valamivel lehet sakkozni a fentiekből (nálam csak opcionális ebből 2-3 tétel is) akkor továbbra is elég a C6/C6-ITX.Közben találtam egy videót a C6-ITX-ről mATX lappal. Hát, gyakorlatilag nem fér be ATX táppal, alatta az alacsonyabb ramok is koppra a tápon lennének és akkor még a normális táp felfogatás sem megoldott.
Viszont pl. a Minisforum BD795M a fektetett SO-DIMM modulokkal és egy 90 fokos ATX tápcsatival, Sata-kkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest