- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
#16939776 #54890 üzenetére
Igen arra gondolok.
A menetes hüvelyek nem fekszenek fel, pont beleférnek az alaplap lyukába ha kell.
Ahogy elkezdem húzni a csavart, akkor a borda alatt lévő szerelék a húzás hatására elkezd meghajolni a cpu és a mentes hüvely rész, nyilván ez is normális a feszítés hatására, csak nem tudom ez mennyire tesz jót az egész lapnak. Erre értetem, hogy nagyon feszes. Bár tény, hogy így garantáltan felfekszik rendesen a cpu-ra a borda és csak egy nagyon minimális paszta kell.
Nyilván a gyári szerlékhez tartozó csavar nem ilyen plusz hátlaphoz lett tervezve. De van itthon hosszabb csavar, nem ilyen spéci, de alátéttel okés lehet.Az usb csatlakozónál én is pont erre gondoltam, pont volt szó korábban hasonló esetről.
Ha kiszerelve is hasonló lesz a jelenség akkor a kábel lesz a hibás? Régebbi házzal meg se tudom próbálni, mert abba csak 2.0 van. Amúgy meg mivel asztalon van a gép és keveset használom a portot, lehet ki is szedem és pár fölös kábellel már is kevesebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gumi és felni topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Silent Hill f teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest