Új hozzászólás Aktív témák

• hegegabi80

addikt

Adott egy Cemi m1 ház. Szerintetek ha az alaplapi tálcából levágok 1,5 cm-et, ahogy a képen [kép] [kép] is jelölve van, akkor sokat veszít vajon a ház stabilitásából? Szerintem nem igazán, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ez azért kell, hogy a 140 hosszú tfx táp beférjen. De akár végig is vághatom, ha kell akkor később a normál tfx is beférjen.
    De ha azt mondjátok, hogy ne vágjam, akkor maradhat, mert élre állítva is befér a tfx táp, csak akkor oldalról szív a venti. A ház hátulját mát kivágtam a tfx tápnak, de itt elbizonytalanodtam egy kicsit mert pont itt vissza is van hajtva a tálca.
    Sőt az alján egy kicsit a perforációt nagyobb lyukméretre vágom, hogy több levegő jusson be. Ha jó lesz, akkor lehet a tetejét is megcsinálom. Később majd kap egy plexi oldallapot is cpu felett perforálva.
    Kipróbáltam a benne lévő gyári 8cm-es slim ventit, csak 12V-ról üzemel, de teljesen csendes és egész jól tolja a levegőt kifelé.

Másik kérdés ez az FSP 250W-os flex táp mennyire vállalható? Lehet jó lenne ez is nekem a 3400G igp-s rendszerhez.

Új hozzászólás Aktív témák