- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
zsirfecske
üzenetére
Abban nincs 1650-es dedikált VGA, tehát videorészben rögtön gyengébb, és szerintem mire hasonló teljesítményt összepattintasz, kb ugyanott leszel, mint az a kisgép, de amúgyerősen elgondolkodtatott engem is az a kis doboz, csak a 120W-ot tápegységgel nehéz lesz meghajtani egy combos procit, én emiatt engedtem el, oké, vissza tudod fogni, de akkor minek veszel versenylovat?
Amúgy ez még nekem is jó választás lett volna, de mostmár mindegy, a héten kapom a cuccaimat, és rakom össze az új gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest