- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
hszilard666 #52712 üzenetére
Ne viccelj, a véleményedre voltam kíváncsi, ehhez nyilván tesztelgetni kell, plusz egy egy fórum, akkor vbálaszolsz, amikor van rá időd..
Azért kérdeztem, mert próbára lecseréltem én is az IS 60-as gyári ventijét, csak én egy töredék áron megvehető arctic f12 pwm pst-t tettem be, ugyanaz a nagyobb statikus nyomásra kihegyezett venti, mert nálam nincs másik a házban, csak ez az egy, és kell a légáramlat, ami kifelé is ki tud jönni a réseken. Mivel délután olvastam, mit írtál, próbálgattam én is, prime 95-tel elvan a proci 62-64°C-on, nem engedi feljebb, és még nem 100%-on fut a venti, a gyárival asszem írtam ugyanitt pár ónapja, jó 12-14°C-kal többet kaptam, és minden más ugyanez volt a gépházban, gyanítom a szobahő is, mert most is 24-25-re volt a klíma állítva.
Néztem a technikai paramétereket, pici eltérés van mínuszban a noctua javára zajszintben, és pici plusz a léghozamban, illetve a noctua- féle SSO csapágyazás valamivel újabb fejlesztés, mint az Arctic által használt fluid dynamic megoldás, de tripla áron legyen is kimutatható különbség, asszem az enyémre is 150 ezer problémamentes órát írnak, elég lesz.
.
Az előnyeit én is élvezem a gyári ventihez képest, de attól függetlenül, hogy azt is megvehettem volna, jó vásárt cisnáltam ezzel az 1700Ft-os megoldással is, szerintem a tripla ár max pár % előnyt takar, ennyire voltam kíváncsi igazából.Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest