- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Sziasztok,
Kicsit "tuningoltam" a Deskminimen, kapott 16 giga ramot a 8 helyett és a G4600-at is lecseréltem egy i5-7600-ra.
Az mellékes, hogy a használati szokásaimhoz teljesen indokolatlan volt ez az upgrade, de legalább, ha kérdezik, h van-e i5 16 GB, akkor már mondhatom, hogy még jóhogy..
Nos, annak ellenére, hogy nálam nincs hajtva, a procinak biztos nem ártana egy kicsit erősebb hűtés. Noctua NH-L9i van benne, amiből a borda maradna, de a ventit gondoltam lecserélem és itt egy kis problémába ütköztem. (a venti sebességét nem akarom feljebb állítani, mert akkor már nem 'silent') Mikor megvettem a hűtőt, már volt egy köröm Be Quiet! Pure Wings 2-vel, ami faragás nélkül nem ment bele, így el is adtam. Most újra megpróbálkoznék vele, de..
A házon alul és felül van 2-2 kis fül, ami segít egyben tartani:
Túl nagy jelentőségük nincs ugyan, mert amúgy is elég merev a ház, de ha megoldható, akkor ezeket inkább meghagynám és a ventin faragnék kicsit. A fülek miatt csak kb 23mm hely marad a 25-ös ventinek. Képek alapján a venti lapátja beljebb van a keret síkjától, de nem tudom eldönteni, hogy az elképzelésem megvalósítható-e. Van esetleg valakinek kéznél Pure Wings 2 92mm?
Ha ebből az élből lecsiszolnék 2 mm-t, akkor a venti lapátjának a síkján túl mennék már vajon?
Kapcsolódik, de más:
A proci csere után azt vettem észre, hogy pl egy filmbe beletekerve érezhetően többet tölt, mielőtt folytatódna a lejátszás, mint ami a G4600-nál volt. Máshol nem vettem észre ilyen "lagot". Lehet hülye kérdés, de lehetséges, hogy van valamilyen illesztőprogram vagy alapbeállítás, ami a win telepítésekor a procihoz igazodott és most a 7600-hoz valami más kellene? Gondolkodom egy win újratelepítésen, de amúgy mivel nem érzek akkora változást a proci csere után, lehet inkább visszarakom a G4600-at.. Persze a hűtéssel azért mókolnék kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Videó stream letöltése
- Gitáros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Z390 Pro 4 Dobozos
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest