- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#25954560 #49234 üzenetére
Úgy hogy, a ki és beáramlást blokkolja a derékszögben álló VRM ezeket a hosszában szellőző aktív/passzív megoldásokat nem tudod használni jó hatásfokkal vagy sehogy sem.
A25 méretre jó lenne, de csak 120W-ig jó akár milyen erősen fújod, a többi meg mind túllóg valamerre a leszorító kereten.Mióta láttam ezt a képet azon gondolkozok, hogy ennyi VRM-el és tápcsatlakozóval 400W-ig jó lenne a lap, de hogy a francba lehet azt lehűteni moderált zajjal, úgy hogy ne egy mATX méretű házba kelljen azt az mITX lapot beszerelni.
Szerintem ésszerűbb lenne a fele VRM-et elhagyni rajta és 200W-ba beleszorítani a fogyasztást, mert azt izmosabb 120mm-es torony hűtő még kiszenvedi magából, és ha jól van elhelyezve rajta a ventilátor, még 160mm alá beleférhet, akár még lehetne neki értelme ITX-be gyömöszölni szegényt. Ennyi VRM-el nekem erősen gyanús hogy mATX méretű lap, 240/280-as vagy még nagyobb folyadék hűtéssel, meg 30L körüli mATX hodály kellene neki, csak úgy rendelgetni napi pár órát rajta.(#49237) HookR : Ahhoz hogy felkeltse a figyelmet elég ha jól néz ki, nem feltétel hogy működjön vagy kompatibilis legyen, bármivel ami már a piacon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest