- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Megvan a gép.
Csináltam néhány képet. (Telefonnal csináltam, valószínűleg lehetne jobb is a minőség, ezt nézzétek el, nem válogattam át őket.)
A teljes konfig (egyelőre):
Asrock Deskmini 110
240GB GoodRam Iridium Pro
1TB WD Black
2x4GB Hynix 2133MHz DDR4
Celeron G3900A procit lehet kicserélem majd a G4600-ra. Bios frissítés miatt mindenképp kellett egy Skylake is bele, de ha nem érzem lassúnak, lehet marad is benne.
A gyári intel hűtő iszonyú hangos így, hogy gyakorlatilag alig van valami burkolat körülötte, úgyhogy megméregetem, hogy mekkora hűtő férhet bele és keresek valamit, ami halkabb lesz. Gyanítom, hogy kicsit nehezebb menet lesz, mert az intel hűtő felett kb 2 mm hely marad.Próbáltam lefényképezni félig betolva a házba, remélem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bittorrent topik
- Philips LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest