Új hozzászólás Aktív témák

• MPeter87

őstag

Gondolkodom, hogy mit hogyan kellene, egyelőre úgy néz ki, hogy elvetem a Chopin projektet.
    Jó lenne egy 2 terás vinyó, viszont nem szeretnék kísérletezni az elérhető 2,5"-esekkel, így valószínűleg egy 3,5" WD Purple vinyónak is bele kellene férnie a házikóba. Videókártyát nem tervezek venni, a proci is csak G4560-4600 (+később a gyári helyett egy halkabb hűtés) szintű lesz + ssd+hdd, viszont nem szeretném, hogy megsüljenek, így egy jobban szellőző házat szeretnék. Ami nehezíti a döntést, az a keret (max 20-25ezer, esetleg 30, ha nagyon ajánlott), a méret (minél kisebb) és a minőségbeli elvárásom. :)
    Nézegetem pl a Jonsbo U1 Plus-t és az U2-t, ezek külsőre tetszenek, méretben is kb jó lenne valamelyik, szerintem a vinyót is bele tudnám valahogy tuszkolni mindkettőbe, de a hűtésük..
    Metis is tetszik, de vágni nem akarok és persze ez is hasonlóan kb egy zárt doboz! :))
    Ti milyen házat ajánlanátok?
    Nem szempont, hogy Jonsbo forma álló torony legyen, de pl a Node 202 lapos forma kizárt.
    Esetleg Metis Plusban, ha bekerül fentre a vinyó, elég a fenti szellőző nyílás és a hátsó venti (gyári helyett valami jobb minőségű), hogy ne süljenek meg? Ja és még egy szempont: halk is legyen. :DDD
    Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés