Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz Kornl23 #19222 üzenetére

Találtam időközben egy Zalmant (70€), ezt passzív üzemre tervezték. Nyilván alap házszellőzés kell ennek is, de hogy mit tud, azt nem tudom. Ez is aszimmetrikus, így szerintem el kell hogy férjen a dVGA mellett. Hogy a RAM-okra rálóg, az ne zavarjon, nem fognak megsülni miatta. Bár tény, hogy magasabb hűtős modulok nem férnek alá, arra azért figyelnek a hűtő gyártók, hogy a normál modulokkal ne legyen ütközés.

Ami még passzív üzemre alkalmasnak tűnik, az a Silverstone Heligon, de ez is 80€, mint a HR-22.

Egyik hűtőt sem ismerem, és az árukat nézve nem is fogom. :U Hogy más hűtők mit tudnak, arról fogalmam sincs, 4 éve volt egy CM TX3-am kb 2 hónapig, azóta csak "passzív" Scythe Ninja modelleket és vízhűtést használtam a stock cooleren kívül. :)

Szerk.: [B]shteer &rew kolléga előző kommentje alapján - ha a házba befér - lehet, hogy kipróbálnék egy HR-02-t, ha tényleg kapható még. Caseking-nél már nem elérhető, de Magyarországon kisebb a kereslet a csúcs hűtőkre, így elképzelhető hogy van valahol beragadt készlet.

Új hozzászólás Aktív témák