Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz HookR #18809 üzenetére

Köszi.
    7750-ből review-kat néztem meg és ott volt valami v2 verzió is (névtelenül). Gondoltam hasonló, mint pl. 7870-ből a sima és a GHz Edition: tehát van vmi gyári upgrade-je. De ezek szerint akkor nincs.
    Amúgy meg épp ez a gond, hogy kipróbálni már csak akkor lehet, ha megvan. :) Alulfeszelésről és egyéb trükkökről meg végképp csak így lehet hiteles infót szerezni sajnos. :(

Tudom, hogy az LR1106 többet bírna, de egyrészt most nem akarok csak emiatt egy drágább külső kockát venni, másrészt nem is akarom a fogyasztást már nagyon fentebb tornászni. Ez lenne még kb. a kényelmes szint. Szerintem a tápnak is hűtés szempontból.

Most egy A6-3620 fut a gépben vga nélkül. Általános célra lett véve, nem játékra, de felmerült, hogy némi játék is elfuthatna rajta. Jelenleg 60W Prime95 alatt, vegyes terhelésre nem néztem, gondolom ilyesmi lehet ott is. Ennél több viszont nem igazán jöhet ki belőle:
    - Jobb GPU-s APU drágább. (és alulfeszelve is +20-30W a jobb GPU miatt.)
    - A jelenlegi 1333 ramok helyett 1866-2133 szintén, ráadásul 4GB-tal elvan a win, de 1GB a GPU-nak és 3GB a rendszernek már határeset, több kellene.

A fentiek árából pedig kijön egy Pentium (Haswell is)+7750 is. Ugyanilyen vagy még jobb fogyasztással és jobb teljesítménnyel.

Új hozzászólás Aktív témák