Új hozzászólás Aktív témák

• Str8 sk8r

őstag

...helló kedves fórumtársak! :R ...

...volna egy konkrétabb elképzelésem,, mai egy ilyen integrált lapon alapuló, lehetőleg ilyesmi (vagy ilyen) gépházba szerelt megoldás lenne...

...nos eddig elég egyszerű...a cél : zajmentesen, kis fogyasztás mellett, minőségi zenehallgatás lenne...ez mellett alkalmanként esetleg filmeznék is rajta...

...ugye az integrált audió/minőségi (audiofil,hi-fi) zenehallgatás, illetőleg a gyári 4-5 cm-s légkavaró/zajmentes működés a két megoldásra váró probléma...

...mivel elég barkácsoló kedvű vagyok, így a gyári hűtés átvariálásáról határozott elképzeléseim vannak, így ez a kisebbik probléma...

...találtam egy megfelelő hangkártyát, [link] csak nem biztos, hogy "normális" formában elfér a "low profilos" elölapjával a házban...

...ebben az esetben egy PCI flexi riser megoldásra gondoltam csak nem értem, hogy miért mérik ilyen horror árba? :F ...itt 11€-ért meg lehet venni...nem értem mi olyan qrw@ drága 2 kis darab nyákban, 14 cm flexi kábelben, és egy foglalatban... :((( ...

...segítő ötleteket, elképzeléseket, szélsőséges megoldásokat szívesen várok... :R ...

...U.I.: mini ITX-ben még nem vagyok otthon, de lelkes amatőr vagyok... :DDD ...

...köszönettel : Jim...

Új hozzászólás Aktív témák