- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
Nos végre átnézte egy hozzáértő ismerősöm a Jogomat. Ugye alapjárat nem volt, illetve volt egy kis vákumos benzincsap amit kikotottek. Illetve átnéztük a mocit teljesen, szétbontottuk. Karbi kipucolva, kis benzincsap bekotve. Alapjárat van is rendesen, eddig csak ugy tudtam berugni, hogy full gázt adtam neki. Most olyan hogy hidegen egy rugásra indul nem kell neki gázt adni, melegen viszont kell neki pici gáz. Tegnap olyat produkált hidegen, rugás után indult, és magátol felpörgött mint az állat, mintha huztam volna neki csutka gázt forgott a kerek is rendesen. Lelöttem, ujra rugtam utana nem volt ilyesmi. Ez mitől lehetett ? Illetve öninditó nem jo, ehhez annyira nem ertek, ismim megnézte azt mondta áram van, csak hiába nyomkodja a gombot nem történik semmi. Ő az inditórelére gyanakodott hiányolt valami kattanást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Lightroom topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest