- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Ha 60-nal tudok menni egy CPI Oliver City robogóval, akkor az azt jelenti, hogy nincs benne fojtás? (GPS-szel mértem)
-
akos3
addikt
válasz
enginev3.0 #47085 üzenetére
igen ki kell nyomtatnod (alul van hogy mely részt kell levágni). Illetve kell vmi igazolás, hogy be is fizetted. Legalábbis a csekkecskét magunknál kell hordani, ha jól tudom, de mível neked ilyen nem lesz így nem tudod. Meg majd küldenek zöld biztosítást is (küldföldre), de azt nem kell hordozgatnod.
-
Dealer95
őstag
Hali!
Aprilia Old SR-re jó a piaggio blokkos motorokhoz való kipufogó?
Mert nekem Gilera-m van és valaki megvenné a kipufogómat, de nem tudja, hogy jó-e az övére.Köszi!
-
Tippcsi10
tag
Sziasztok!
Honda X8R-S robogóval van valakinek tapasztalata?
Mennyire megbízható gép? Neten nem sok mindent találni róla. -
wolfnet
tag
válasz
wolfnet #47090 üzenetére
Hehe kicsit komolyodik a téma. Ma mentem 25 kilométert országúton, 60-70es utazóval. Tök jól viselkedett a motor, nem nyeleztem, élveztem úgy tűnt ő is élvezi. Majd hazaérve a ház előtt megállva kitámasztva látom hogy csöpög az olaj "valahonnan". Na mondom, a fene egye meg, ha egy Hondából csöpög az olaj az nagyon rossz dolog.
Gyorsan betoltam az árnyékba, és kinyitottam a "motorházat". Ekkorra már egy 1-2centis olaj folt volt alattunk.
-
Skizz
addikt
Hali
Caberg 407-es, napszemcsis bukó napszemüvege nem hajlandó visszaugrani, csak ha trükközök. Szemből nézve a bal oldala szorul, a jobb oldala meg már húzódna vissza, így, ha a bal oldalát kicsit kézzel segítem és tolom vissza, akkor gond nélkül visszamegy. Találkozott már valaki hasonlóval?
-
wolfnet
tag
Hejho! Figyelmes lettem arra, hogy a cvt váltó felől menet közben halk surrogás zaja hallatszik. Előfordulhat hogy a variátor kopik? Amúgy semmi probléma nem tapasztalható. Jól húz, levált, felvált, motorfék is oké, stb. (19500km, eredeti minden alkatrész a váltóban, mert még eredeti a váltóház szigetelése.)
köszi
-
SirKero
őstag
Nocsak az orange county choppers már a praktikernek is beszállít
[link]
-
enginev3.0
félisten
válasz
runner 125 #47084 üzenetére
Rendben
Illetve megkaptam a biztosítótó az emailt és ma be is fizettem kártyás fizetéssel a számlát
A kötvényt kell kinyomtatnom és magammal hordanom vagy ez még mindig nem az? -
runner 125
nagyúr
válasz
enginev3.0 #47083 üzenetére
Felesleges védeni. Ablkatisztítő + papírkéztörlő.
-
enginev3.0
félisten
Tegnap vettem bukosisakot
Szerintem sikerült egész szépet választani
Plexit mivel véditek? Nincs rá fólia mint telefonokra? És hogy takarítsam?
-
letepem
aktív tag
válasz
huszi.gyb #47078 üzenetére
Szia!
Suzuki address-hez, sajna megtörtek egy hónapja, legalább a biztosító már fizetett...
Totálra vették, de szerencsére egy villával és első felnivel megúszom. Ja és persze első idom és taposó műanyag...
Legjobb az, hogy pont elotte generaloztam meg es vegre patent volt a robifestes miegymas...
Köszi
-
-
letepem
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok egy jó bontót Budapesten? Ha lehet pesti oldalon
Köszi előre is! -
urbi73
senior tag
válasz
body007 #47075 üzenetére
Hát akkor az a lényeg hogy jobban megy . Azért fura , mert azt írtad hogy nagy fordulaton fulladozik , pedig pont fordítva szokott lenni . Nagy fordulaton kidolgozza a felesleges benzint , viszont ha keveset kap akkor szokott fulladozni a motor , nálam legalábbis így volt .
A gyertyakép is sokat segít a megfelelő beállításban , + a jó karbi beállítás . -
huszi.gyb
senior tag
válasz
Mr.Peter #47072 üzenetére
HA csak a dekli cserés, akkor bontottan pár1000Ft-ból megúszod, ha tényleg jó rá a Dioé. De a pontos típust nem ismerem. Ha a főtengelynek van baja.. Az drágább mulatság. Hol szeretnél motort venni? Ha Budapesten, akkor tudok embert, aki átnézi neked vétel előtt, ha kell.
-
üszök
őstag
válasz
Mr.Peter #47068 üzenetére
Felejtsd el azt a típust,hacsak le nem veszed a deklit vásárlás előtt és meg nem nézed,hogy a ricni ép e a főtengely végén. Ha egyszer is sz@rul rakták össze úgy szét tudja nyalni,hogy többet nem lehet normálisan össze rakni.
Nézz abból a pénzből valami mást. Ha valami tetszik,azonnal menni kell.A jó vételek nincsenek 2 napnál tovább fent.Én két hete vettem egy ilyet. Frissen jött olaszból,volt mit csinálni rajta,de 75k-t megért.Főleg úgy,hogy 70-es Malossi henger van rajta,és úgy megy mint a veszedelem.
2000-ben rég nem gyártották már ezeket.90-es évek közepe mind.
-
huszi.gyb
senior tag
-
urbi73
senior tag
válasz
Mr.Peter #47063 üzenetére
Az lehet a nehéz görgő + erős kuplung rugó miatt is hogy később reagál ("indul meg ") a gázadásra ,ez csupán beállítás kérdése .
Hát az elég hülyeség szerintem hogy berúgókarral nem tudta beindítani ,( esetleg ha valami betegség miatt ) de önindítóval meg igen . Lehet valami hiba miatt szerelte le .
Milyen típusú motorokról van szó ? -
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék robogót vásárolni, és van néhány felmerült kérdésem.
Ma kipróbáltam kettő általam kiszemelt robit is, és az egyik a gázadásra elég későn reagált. Ez minek a jele lehet?
A másik amit megnéztem, szépen ment, gyorsan reagált a gázadásra, viszont a berúgó le volt szerelve, mert a tulaj szerint volt, hogy azzal nem tudta beindítani. Akkuról pöccre indult egyébként. Lehet valami rejtett hiba ezzel kapcsolatban? -
urbi73
senior tag
válasz
body007 #47061 üzenetére
? Ez érdekes mert azt írtad hogy feljebb raktad eggyel , így viszont lentebb került a tű , ami kevesebb benzint jelent a motornak .
Ha tőgázon fullad az jelentheti hogy kevés benzint kap a motor , nálam nagyobb főfúvóka csere oldotta meg a problémát . A gyári fúvóka a fojtás miatt 62 -es volt az enyémbe( Aerox) , de egy kis tuning miatt 76 - os lett jó bele , tűhelyzet az felülről a második rovátka , ez egyébként a gyári beállítás. + Kisebb görgő is kellett bele , jelenleg nekem 4 grammossal megy nagyon jól . -
runner 125
nagyúr
válasz
enginev3.0 #47057 üzenetére
Nem érzed az anomáliát? Hogy kapnál csekket, ha online, átutalásos fizetést választottál?
E-mail-ben küldik azt is. Nincs posta.
-
enginev3.0
félisten
válasz
runner 125 #47056 üzenetére
Online fizetőset választottam, de azt írták, hogy Az első díj befizetésére szolgáló díjbekérőt a Biztosító fogja az Ön számára megküldeni.
Szóval gondolom kapok majd postai úton valami csekket
-
runner 125
nagyúr
válasz
enginev3.0 #47055 üzenetére
Kinyomtatod a biztosítási ajánlatot, aláírod, beszkenneled, online faxon elküldöd a biztosítónak. Az aláírt ajánlatot már elfogadja a rendőr. Ha, átutalsos fizetést választottál, elutalod a baleseti adóval terhelt összeget, majd 1-2 munkanapon belül e-mail-ben fognak küldeni egy igazolást az érvényes biztosításodról, amit ismét kiprintelsz és elrakod a motor papírjai közé.
Ha, csekkeset, értelemszerűen külik majd a csekket, majd befizetést követően azzal tudod igazolni a biztosítás meglétét. -
enginev3.0
félisten
Netrisken megkötöttem a motorra a biztosítást, és elküldtem az alkuszi papírt vagy mit, írták hogy elfogadva stb stb... mi a további teendő, hogy a rendőr ne szedjen le a motorról?
Ezt a KGFB papírt kell kinyomtatnom és ezzel nyugodtan járhatok?
-
urbi73
senior tag
A szívatót a legegyszerűbben úgy ellenőrizheted , hogy kiszereled , és rákötöd egy aksira , ekkor a tűnek kifelé kel mozdulnia ,kb 2 mm körül (ekkor zár a karbiban ) ,. de nálad ha könnyen indul hidegen is valószínűleg a membrán nem zár jól , visszadolgozik egy kicsit .
Ezt is ki kel szerelni , a szívócsonk alatt van a blokkban , a gyári lamella az fém lapoknak kell hogy legyen benne . Ez a lemez vagy eláll , vagy le van törve egy darab belőle , akkor érdemes cserélni , vagy gyárira( úgy is csak utángyártott xar van ) vagy karbon lapra , ez jobb
, de az ára is .
-
ЯΞD
senior tag
válasz
urbi73 #47052 üzenetére
Gyertya az szép világos barna. Szívató elektromos és ha hidegen indítom akkor szépen indul majd 1 perc után szépen beáll az alapjárat. Így is elképzelhető, hogy elromlott a szívató? A membrános dolgot nem tudom miként lehetne megnézni. Vagy a szívatót lehet valami módon ellenőrizni, hogy jó illetve rossz-e?
-
urbi73
senior tag
Gyertyaképet néztél ? Ha az jó , akkor valószínűleg a membrán nem zár jól , vagy a szívató is elromolhatott ha elektromos van éppen benne . Ez mind a két állásban elromolhatott , ha nyitva van akkor állandóan "szívat " , ha meg kitolt " állapotban van a tű , akkor nehezen indul hidegen .
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Home server / házi szerver építése
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest