- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
egy kymco b&w vagy egy grand dink vásárlása között vacilálok, de félek, hogy a grand dinknek kevés lesz az 50cc-es motor, ti mint mondotok? a grand picivel drágább lenne, de lehet, hogy kényelmi szinten -deréktámasz féleség, nagyobb lábhely- visszahozná azt a felárat ami most jelentkezne
megéri, nagyobbon gondolkodni, vagy városi-elővárosi-falu-város közlekedésre megfelel, a bet&win is vajon?
-
zsolt19900
őstag
válasz
runner 125 #18088 üzenetére
okés van tungsram nightbreaker izzom
itthon szóval azzal nem lesz akkor gond, olyant fogok akkor beletenni
-
Amúgy ha már itt tartunk abban biztos vagy hogy van benne fojtás? Mert nekem anno volt dolgom egy ilyen kínai noname "csodával" ami harmatgyenge volt, alig ment 45km/h-t, elvittem szerelőhöz hogy vegye ki a fojtást (hozzáteszem első tulajtól vettem, volt benne 800km) és mondta hogy sajna az így konkrétan nincs benne, ennyit tud, el kő adni de gyorsan
-
fesii
aktív tag
válasz
runner 125 #18092 üzenetére
tők jó eddig úgy tudtam, hogy aprilia
-
runner 125
nagyúr
Az RS 50 egy váltós 50-es, max SR 50, de az is más.
Rákerestem Google-ban, ez egy tipikus kínai blokk. Amit a 3KJ Mina blokkról koppintottak, hosszúvá alakítva.
3KJ Jog-gal 1-2 alkatrésze megegyezthet, de ne feledd, h ez egy copy blokk, így persze h nincs hozzá normális manuál.
-
fesii
aktív tag
válasz
runner 125 #18090 üzenetére
Fentebb irtam, hogy van egy generic cracker tipusu motorom de ehez nem lehet találni szerzivkönyvet fogalmazzunk úgy inkább semmit
De gondolom van hozzá hasonló motor.
Az rs50 csak egy példa volt, hogy ahoz hasonló is lehet akár... -
fesii
aktív tag
Esetleg akinek volt már ilyen motorja és buherálta is attól egy kis segítséget kérnék.
Egy szerzízkönyvet semmit nem találtam igazából. Melyik motor felépítéséhez tudjátok hasonlítani? konkrét tipusra gondolok pl:aprilia rs 50
Annak meg külön örülnék ha ebbe a könyvbe is benne lenne
http://robogoalkatresz.odormotor.hu/alkatresz/robogo-szerviz-es-javitas-konyv.phpVálaszotok előre is köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz
zsolt19900 #18087 üzenetére
A generátort szerintem nem kicsit terhelné le egy ilyen reflektor. Gyanítom nem vadászni akarsz járni robogóval, úgyhogy ezt szerintem felejtsd el.
Lehet kapni különböző halogén izzókat, kicsit visszakeresel egy user lnikelte is a 400-as Majesty-jébe miket rakott. Azok egyértelműen jobbak a gyári izzóknál. Max. olyat raknék egy 50-esbe.
A xenon szintúgy megterheli az 50-es robogókat, azt is hanyagolnám.
-
zsolt19900
őstag
Sziasztok!
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy gondolom, sejtem hallomásból, hogy a robik fényszórójának fényereje, nem igazán kielégítő.
Namármostés lehet, hogy elég sokszor mennék sötétebb esti időszakban, és láttam, hogy lehet rájuk -is- kapni köd ill kiegészítő lámpákat.
Ezeket, ilyesmit próbált már valaki? Vagy van valamilyen praktikátok? gondolok itt -tudom szabálytalan- de hid xenon beszerelésre, erősebb fényű izzok beszerelésére, stb.?
köszönöm előre is a válaszokat hello
-
válasz
barack1997 #18085 üzenetére
Ezt rosszul tudod, az Aprilia forgalmazta, sőt sok helyen még most is forgalmazzák. De ugye azért hirdetik/nevezik/becézik Aprilia Genericnek, mert úgy talán könnyebben el tudják adni egy hozzá nem értőnek, hogy: "persze hogy, oh, há' mindene, olyan, ni' mint az áprilijáé, csák, oszt' óccssóbban, me' há' olasz márka forgalmazzá, onnen vettük kerekedűtűl, ű mondotta hogy jaóóó'!" Amúgy én próbáltam anno Genericet, egy Ideo-t és egy XOR-t is, persze mindkettő levegős 2T volt, utóbbi ZX-el nagyobb karbival, nekem tetszett, persze korábbi Keeway modellekhez viszonyítva!
-
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Van egy aprillia generic cracker 50-es motorom.
A fojtás még benne van. Azután érdeklődnék, hogy mit kell kicserélni kivenni belőle? Mennyire kell ehez szakmai tudás?
Válaszotok előre is köszönöm!ha esetleg rossz helyre irom akkor kérlek irányítsatok át a megfelelő topicba
-
válasz
sz_abika #18080 üzenetére
én most kérdeztem telefonon, és nálam elvileg minden okés. 2013.01.01-ig rendezve van a biztosításom. azza a problémámcsupán, hogy a csekket nem befizettem, hanem átutaltam. az ügyintéző azt mondta, hogy mivel megkértem őket rá, át fognak küldeni egy fedezet igazolást. külön csekket én nem kaptam a robira. sztem benne volt a 4015 forintban. remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest