- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aftershock11
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy MI-R3G routerem van, Padavan firmware-el. Mostanában kicsit instabil a Wi-Fi néha, ha több kliens van (a szokásos 4-5-nél) akkor még inkább, bár ez önmagában lehet sima Wi-Fi betegség is (panel, sok interferencia, plusz gyakorlatilag mindent vezeték nélküli módban használok jelenleg). 2 hónapja nem volt újraindítva (tehát nyilván magától se indult újra), ilyen szempontból nincs vele baj. A lakás bekábelezése nyáron fog megtörténni.
Gondolkodtam a leváltásán, viszont nem tudom van-e értelme, nyernék-e vele érdemben valamit. Az AX szabvány érdekes, de nem szánnék rá annyit amennyibe most még kerül, plusz nem látom, hogy bármilyen eszközöm használná a közeljövőben. 15-30 ezer között lenne a lélektani határ. Az se baj, ha szerintetek nincs értelme a cserének - annyival is okosabb leszek.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest