Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Panelben lakom. Van jópár szomszéd, de mivel "kiálló" a lakásunk oldalról csak 1 szomszéd van, idáig sem zavartak. Legtávolabbi szobában, illetve a konyhában is használhatatlan az 5GHz. Erre mondom, hogy marketing, hiába jobb a router mellett, ha távolabb semmit sem ér.
Attól tartottam, hogy erősebb lesz a sugárzása, mint a 741ND-nek, szerintem gyengébb, azonos szobában a routerrel itt 44dBm volt, Asusnak -47dBm. Valamelyik szomszéd ugyanilyen erős, ami azért furcsa, mert mégiscsak van egy betonfal közöttünk. Nem tudom, hogy milyen router lehet, mindegyiknél kiírja, pont ennél nem. -
lionshamlet
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Egy tplink mobilstick van erre a célra beallitva, es ezzel egyidőben AccesPointkent is üzemel a stick(a telefon miatt, mert így stabilabb a wifi).
Szoval ezt lecserélendő kellene egy stabil, erős Router, Wifi cliens mód, Acces point elvárás.
-
TeeJay
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
még ha csak 20-30lenne összesen de nálunk kiállok az erkélyre és 1-13-ig minden csatornán lát 20-30SSID-t tehát 200-300van csak amit be tudok fogni igaz a fele gyenge de elég az hogy az erősek meg erősen zavarjanak engem is.
panelban szinte csak az 5GHz a nyerő mert abból meg a TP-s routerek csak a 36-40-44-48-as csatornát engedik az Asus meg tud 52-64 és 100-112 blokkon is AC-t
azzal nincs gondom hasít, max a dupla 15cm fal fogja meg de akkor már vészesen
két olcsóbb router a lakás két részére és megoldvaMacs
az az egy hátrány hogy az AC65P idei cucc még nagyon friss, gyakorlatilag egy gyári FW van kint support oldalon ami leírásuk szerint az első kiadás
szóval az AC66U B1 főleg a Merlin támogatással persze hogy lekörözi 3x is
abban tényleg mindent lehetett állítani de inkább lemondtam róla jó nekem az AC65P aztán majd ha frissül a FW kiderül mivel bővítik
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket ,szeretnék vásárolni egy hordozható Wifi routert
Melyik típusú készüléket ajánljátok ? Akinek van ilyen kis routere melyik márka és típus vált be?Előre is köszönöm a segítséget !

-
pinnacle
nagyúr
válasz
TeeJay
üzenetére
Az lesz mint az autóknál, nem fognak annyi különböző motort gyártani, hanem csak szoftveresen butítják. Ha lesz rá CFW, lehet ez is menni fog. Egyébként volt már arra példa, hogy olcsóbb router CFW-el annyit tudott, mint a drágább testvérei?
Ez az 5GHz lehet csak marketing, egyáltalán van valami amire a 2,4GHz nem elég? 81m²-es panel legtávolabbi szobájában 5GHz-n nincs is vétel, (igaz lehet ez még javulni fog, mert gyárival jobb volt, csak a frissítés után lett gyenge, 65P) 2,4GHz még az erkélyen is megy.
-
veber0937
tag
Hi Az asus rt-ac57u és asus rt-ac58u között vacilálok, de nem tudom mivel tud többet a nagyobb?
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz
uriember
üzenetére
igazából ami nálam volt 4 router mind jó csak tudni kell ki mire veszi
AC58U is nagyon frankó kis router csak 1gigabit masszív torrent mellé már nem ajánlott
akinek kisebb net van és évente 2x torrentezik az bátran veheti
csak ugye ott van jóval olcsóbban az AC57U ami meg valódi HWNAT-os így 1/1gigabitig kb. használható
és 15-ért bestbuy most
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék router vásárlásban.
Jelenleg az alábbit használjuk 3 szintes családi házban ennek a lefedettsegi szintjére lenne szükségünk a jövőben is: [link]
Az internet sebessége most lett emelve 150 Mbit/sec-re, amihez karcsú már a router.Az összefoglalóban ezeket találtam:
[link]
[link]Ezek közül megfelelő valamelyik vagy mást ajánlanátok?
Előre is köszi.Ûdv: Balázs
-
TeeJay
félisten
válasz
Kingcold
üzenetére
Mert 4 Asus routert teszteltem 1000-es DIGI-n és elég aktívan tolom a torrentet rajta és röhögve bírta illetve a wifije is gyors és stabil volt. Külön poén hogy 14-15-be kerül 3 év garanciával
TP Link AC1200-at múltkor állítottam be egy fickónak itt a telepen
Nem tetszik hogy 5GHz-en csak 36-40-44-48 csatorna közül lehet választani ami ugye 80MHz-en egy blokk csak míg Asus-ban mind a 3 blokk megy -
-
válasz
lionshamlet
üzenetére
Az egyik kapcsolódik a távoli wifi-hez, a másik pedig elvégzni a helyi osztást kábelen és wifi-n.
-
-
válasz
üzenetére
A Mikrotik wAP LTE gyárilag 2 dBi-s antennapárt tartalmaz, de köthető rá külső antennapár. Ez ugye a mozgásra kihegyezett eszköz.
Az SXT és az LHG viszont már rögzítést és célzást igényel a 9, illetve 17 dBi-s antennájával, ennek megfelelően jobb rádiós paraméterekkel. Ahol ugye jó a térerő, ott sem feltétlenül érezhető a különbség, de zűrösebb helyeken komoly sebességnyereséget jelenthet a nagyobb antennanyereség.
MaCS
-
daikyu
csendes tag
Sziasztok!
500mbps-es UPC-s internetem van Ausztriában. Jó választás lehet a TP-LINK Archer C6 v2? Az Amazon.de-n az ajánlóban feltűntetett routerek jó részét sajna nem lehet kapni. A C6V2-t 36 Euróért be tudnám szerezni. Ebben a QCA9563 van 775MHz-en szóval gondolom hardveres oldalról olyan rossz nem lehet. UPC Connect Box-ot gondolom így is veri

Mi a véleményetek? -
lionshamlet
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
2 eszközös?
Úgy érted hogy...? -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Routert vennék max 20.000Ft ig bezárólag.
A következők közül választanék:
Asus RT-AC1200G+
TP-Link Archer C1200
TP-Link Archer C7 AC1750 Router V5
Melyiket ajánlanátok inkább?
Válaszotok előrere is köszönöm!
-
válasz
lionshamlet
üzenetére
Két eszközös rendszer?
-
lionshamlet
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Perpill 2.4ghz van.
(De nem hatrany a dualbandes router, a kesobbiekre is gondolva) -
-
válasz
lionshamlet
üzenetére
2,4 vagy 5 GHz-n kapcsolódnál a másik wifi-re?
Két eszközös megoldás szóba jöhet? -
huncut123
tag
Sziasztok!
Szükégem lenne egy Routerre, csak nem tudom milyet vegyek preferenciák:
- AC
- USB
- torrent USB-re
- DLNA USBről
- GBLAN opció
- ár kb 40k igalternatív ötletek is érdekelnek pl olcsó router + Rapsbery Pi
Köszönöm az ajánlásokat!
-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, wifi cliens mód használatára keresek routert
Fontos hogy nem Lan kabelen kapom a netet, csak Wifin keresztül.
Es ezt osztanám szét egy laptop es egy galaxy s8+ között.
Mivel hosszú távra terveznék ezért nem árt ha gigas portal is rendelkezik a router.Mit ajánlanátok?
Elso korben ezt neztem ki:
Netgear R7000 nighthawk.Ha tobb routert is felsorolnátok, legyen mibol válogatni az jo lenne, max keret 60.000ft.
Ebből szeretném a legjobb routert megtalalni.Tehat egyelőre csak wifin keresztul tudom fogni a jelet, es ezt osztanam szét.
-
ViBo77
senior tag
válasz
kirusz1
üzenetére
Nekem valami huawei sim-es routerem van ami erős használat mellett kb 6 órát bír ki ...
Esetleg gondolkozhatsz olyanon, hogy egy ilyesmi router + több darab nagy kapacitású (10 000+ mAh) powerbank ... azzal elvileg többször is fel tudod tölteni így kijöhet a 4 nap napi 10 óra használattal ...
nem egy szép megoldás, de talán kibírható ha csak néha kell használnod ...
-
kispéé
senior tag
válasz
üzenetére
Én is hasonlóra vagyok kiváncsi, hogy megéri-e a felárat SXT LTE mondjuk egy hagyományos LTE-s tplink routerhez képest, ami a házban veszi a jelet? Én úgy gondolnám, hogy egy kültéris modemmel nagyságrendekkel jobb vételt kapok, nyilván időjárástól továbbra is függeni fog, de nem annyira mint egy benti modemmel. Jól gondolom ezt? Nem akarok csalódni ha megveszem

-
törölt tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Wireless boltban néztem, ott van több típus, és egy típusnál írja az 5Ghz. Igen amelyikről te írtál,
linkelted, az valóban 2,4Ghz. Mindegy, mert ár, típus függő. Engem meg maga a technológia hatékonysága, előnye, hátránya érdekel. Illetve mikor éri meg, mik azok a plusz szolgáltatások, amiért megéri, és többet nyújt mint egy Mifi. De azt hiszem kezdem sejteni. A vpn nem érdekel, a szolgáltató eleve nat mögé teszi a mobilokat. Az esetek 90%-ban. Na meg a Mikinek ott a saját ddns szolgáltatása, és ha vpn akkor l2tp az benne van, és működik is. Egyszerű beállítani. Én eddig rb750gr usb modem kombinációval néztem, az ment probléma mentesen. Csak ugye usb csatlakozik a modem, nem valami gyors, de simán használható volt. Részemről az érdekel hogy ha az álltalad említett dedikált eszközt használja valaki, akkor celiranyosan tudja a torony irányba forgatni, és elméletileg nagyobb sebességet érünk el? Királyság ahol nincs net, illetve nyaralókba, hétvégi hazákba, stb... De mivel az áram ellátás problémát okozhat, ezért nem mondható annyira mobil megoldásnak. -
válasz
üzenetére
Közel -- de azért érdemes pontosítani.
Könnyen lehet, hogy sokkal többet tudsz a Mikrotikekről, mint én, de az adatlapját nézd át!
A Mikrotik eleve nem egy wifibajnok, de én 5 GHz-et nem látok a paraméterek között.
A SoC sem világmegváltó, de sok mindenre azért elég.
A tudását a RouterOS határozza meg, tehát teljes tudású router.
Amint látom viszont, a ROS mégmindig csak 6.x verziónál jár, tehát olyan luxusszolgáltatások, mint UDP OpenVPN még mindig nincsenek.MaCS
-
törölt tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Félre érted, nem okoz gondot a Mikrotik. Van nekem olyanom. A technikai háttér érdekelt volna. Tehát ez egy önálló router, ami LTE kapcsolat létrehozására alkalmas. Csatlakozni rá 2,4 és 5Ghz wifin, illetve + switch segítségével lan-ra csatlakozot eszközök tudják használni. Így egy teljes értékű router. A Mifi-vel ellentétben nem annyira kényelmesen mobilizálható. Közel vagyok a valósághoz?
-
válasz
üzenetére
Nem vagyok igazán otthon a Mikrotikek között, de tudásban általában maga a RouterOS, illetve annak a Level-szintje a meghatározó -- tehát butának nem mondanám az eszközt.
A teljesítménye pedig a kiolvasható az adatlapjából.
Ennek az 50e Forintos árnak kb. a fele az R11e LTE modul, ami egy mPCIe egység.
A maradék maga a router és az antenna.
Hogy kinek mennyit ér, az persze erősen szubjektív. Ha azt nézzük, hogy milyen összegeket tudnak elkérni egyébként harmatos routerekért csak a SIM-kártya miatt, már kicsit más megvilágításba helyezi a dolgot.
A TP-Linkek azért elég jó ár/értékviszonyban vannak, a Huawei is, amint humigabi írja, nagyon jó.
A Mikrotik egy érdekes koncepció, nem egy next-next-finish eszköz, de nem is kell félni tőle.
MaCS
-
törölt tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
(Br. 50.787 Ft) Ér annyit? Milyen plusz szolgálást ad? Van benne tűzfal? Ugyan úgy beállítható mint a többi Mikrotik? Bocs a mobil kapcsolat ezen része nekem eddig kimaradt.
Vagy ez kb olyan mintha egy rb750gr rá kapcsolok usb-n egy mobil modemet? A különbség meg annyi hogy gyorsabb lesz a net? -
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hacsak nem dob rá egy powerbank-et. Azzal esélyes, és szintén nem igényel nagy helyet. Csak azt is tölteni kell.
Sokszor magam is igy oldom meg, ha a helyzet megkívánja. Ja az se mindegy hogy folyamatos mozgásban van, vagy le van téve egy fix helyre. -
-
-
Redneck
nagyúr
Korábban már kérdeztem gigabites router ügyben, akkor annyira nem volt égető, de ma nagyon sürgős lett. Holnapig kibírtam volna de láttam hogy a Rufuszban van egy visszavitt TP Link Archer C5v4, így az lett végül. Egy nő állt el a vásárlástól, mert nem tudta beállítani, így 9 rugóért megkaptam 3 év garanciával.
Remélem jó boltot csináltam, majd később kiderül. Köszi a korábbi segítséget!

-
woodworm
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Valóban skálázódik a memóriaigény a kliensek számával, de szerintem nagyobb gond az időosztásos alapon működő technológiánál a többi kliens kapcsolati igénye. Elméletileg erre megoldás lenne a mu-mimo, csak kérdéses a kivitelezés hatékonysága.
Az ac57u egyébként ugyanannyi ramot kapott, mint a dir-882, ebből a szempontból az ac65p a nyerő. Lehet fontosabb, hogy a lejátszónál mekkora cache áll rendelkezésre. Szerintem a tv-k elsősorban nem a hálózati hd stream lejátszására vannak tervezve és erősen alul van tervezve a hálózati kapcsolódásuk. -
kirusz1
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Napi 10 óra
-
szasanyi
félisten
válasz
woodworm
üzenetére
Igen, így már étem. De én nem ehhez hasonltottam, aminél viszont (most) olcsóbb. Viszot azt nem tudom, hogy a D-Link FW-je milyen, az ASUS-t ismerem.
Egyébként az AC57U nem lesz kevés a korábban leírtak szerinti használathoz? -
woodworm
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Ha nincs turboqam, nitroqam, ill. 4x4-es képességű kliensed, akkor semmivel sem vagy előrébb, mint az ac57u-val. Mindegyik router ugyanarra a soc-re épül, csak a wifi képességük különbözik. Ha a klienseiddel nem tudod kihasználni a plusz sebességet, akkor az haszontalan funkció számodra.
-
válasz
adika4444
üzenetére
A wAP LTE-n ott van a sablon hengeres csatlakozó, amin valami 8-30 voltig fogad tápfeszültséget, de érdekes módon van rajta egy 12 voltos, kifejezetten gépjárművekben használt aljzat is.
A sajátommal éppen ott tartok, hogy időhiány miatt még nem tudtam felfedni a probléma mintázatát. Keresztpróbákat csinálok, de több órai menetek kellenének, mert elég sztochasztikusnak tűnik a jelenség -- talán a jövő héten.
Egyébként meg mindazoknak, akik mobilnetes, SIM-kártyát routert keresnek, jelzem, hogy ezek a Mikrotik cuccok teljes értékű routerek ám, Level 3-4 RouterOS-szel, és egyáltalán nem reménytelenül gyenge hardverrel, tehát nem csak modemként használhatók, hanem igényszinttől függően routerként is. Switch mondjuk kell mögéjük, meg a wifi sem a legerősebb pontjuk, de a tudásuk az Mikrotik!
MaCS
-
woodworm
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Ha majdnem ugyanazt a hardvert akarod egy sokkal bugosabb gyári fw-vel, de sokkal drágábban, akkor nosza rajta! Ha a tv-vel és a telefonokkal nem tudod kihasználni a gyorsabb wifit (márpedig szerintem nem tudod), akkor sokkal rosszabbul jársz.
Bocsi, hirtelen kevertem az árakat, az asus ac65p is 22ezres árakon ment eddig, most tényleg nincs akció. Ettől függetlenül nem venném a d-linket.
-
szasanyi
félisten
Kicsit elbizonytalanodtam a 32k-s árú ASUS RT-AC65P kapcsán, ezért kérek újabb segítséget! Ti. a jelenlegi jobbnak és komolyabbnak tűnik a D-Link DIR-882 AC2600 router 24k-s áron. Van erről tapasztalat, van aki össze tudja hasonlítani? Tehát melyiknek mi az előnye - hátránya, kvázi melyik a jelenlegi jobb vétel?

-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Szüleim kertesházába kellene valami jobb wifi router Digi 1000-hez.
Nyilván nem a 100%-os kihasználhatóság a cél nekik, de jó lenne a legtöbbet kihozni belőle.Nem tudom mi a jó megoldás vagy van e egyáltalán egy ~50m2 alapterületű 2 szintes házhoz + nem ártana, ha a teraszon vagyunk vagy közel a kertben akkor ott is fogjon valamit.
Látom ezt az AC57U ajánljátok, ez jó lehet erre, elég erős a jele?
De bármi más ajánlat jöhet.
Igazából a wifi részénél csak a jó jelerősség a lényeg, mert 2 wifis TV van egy fent egy a lenti szinten, mobiloknak kellene a wifi esetleg notebook.
Vezetéken csak egy PC lesz.Köszönöm előre is.
-
-
válasz
adika4444
üzenetére
Otthoni, azaz helyhez kötött felhasználásra én Mikrotik-vonalon nem a wAP LTE-t ajánlanám.
Remek eszköz, de az erőssége a mobilitás: 12 voltos tápcsatlakozó, omnidirekcionális antenna -- ami emiatt viszont nagyon kis nyereségű. Tehát rámerre megyek, akár mozgás közben is csatlakozik a toronyhoz -- de csak akkor, ha van térerő.Az SXT LTE és pláne az LHG LTE viszont ügyesen megcélozza a tornyot és nagy, illetve bazi nagy nyereséggel kommunikál vele.
MaCS
-
kirusz1
őstag
Hello.hordozható simkártyás routert tudnátok ajánlani?Ami 3-4 napot kibír és árban a legolcsóbb.köszi
-
jack982
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ok, köszi
-
válasz
jack982
üzenetére
Ezzel már ide legyél szíves átmenni: Asus router-ek
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm, erő nem annyira érdekes, akkor marad a D7 10K-ért.
-
-
törölt tag
Sziasztok, a TP-Link ARCHER D7 AC1750 és a TP-Link ARCHER C7 AC1750 között van más különbség a + adsl csatin kívül? Arra nincs szükségem, viszont a D7-hez feleannyiért lehetne hozzájutni.
-
racerx
őstag
Hello . Ismerősnek kellene uj wifi router, falusi UPC net, nem nagy sebesség (passz hogy mennyi de nem gigabit az biztos
, semmi extra nem érdekes (nem ért annyira hozzá), lényeg hogy minél erősebb wifi legyen, más nem igazán számít , mert a mostani (talán tplink eléggé gyengécske). Asus 65, 66 ?? 30 ezer körül max.
Köszi. -
jack982
senior tag
na beszálltam egy asus ac57u-val a topicba.
eddig nagyszerű. rögtön fw frissítéssel indított.
sokkal gyorsabb mint a régi n-es router. érezni az erőt a digi 500-ban.
igaz wifin csak a felét hozza a névleges értéknek, kábelen viszont nagyon jó!
telefonon viszont 4szeres! sebességet mérek speedtesten az előző n-es router értékének
-
woodworm
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
CFW tekintetében nem vagyok annyira optimista mint TeeJay. Az ac57u régi termék, csak a neve új, padavan és openwrt is elérhető hozzá. Az ac65p-hez sem elképzelhetetlen egyik sem, de ehhez találkoznia kell a megfelelő személlyel, ez megtörténhet a jövő héten és a jövő évben is.
A padavan eredeti fejlesztőjénél elég visszafogott a mozgás, forkolták ugyan és hatalmas lendülettel rengeteg eszköz bekerült a támogatásba, de ott is lassult a tempó. Mindenesetre, ha összejönne, az ac65p nagyobb flash és ram mérete jobb alapanyagot biztosítana, minimális plusz befektetéssel. -
TeeJay
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
arra a Mediatek procira padavan van lásd Xiaomi 3G
AC57U-ra is biztos lesz meg 65P-re is csak a 65P annyira új cucc még hogy idén kezdték gyártani
66U B1-et tényleg max annak ajánlom aki HGG-vel akar a wifi krafton emelni
amúgy nem éri meg az árát főleg gigás net mellé torrentezéshez -
-
TeeJay
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
sokszor leírtam már az AC57U és AC65P kábelen röhögve viszi a gigabitet
még torrent mellett is pörgősek a weboldalak és lehet online játszani nem ugrik egekbe a pinga két cucc között már csak az extrákban van eltérés
AC57U 16MB flash igazából most is 11MB körül van a FW tehát még tudnak hozzá írni funkciókat
128MB RAM aminek a felét használta netezéskor még vad torrent mellett is
2+2 antenna 2,4 és 5GHz-re ráadásul szép hosszú 5dBi antennák
kedvező árAC65P 128MB flash igaz jelenleg 20MB alatti a FW rá tehát még bőségesen van lehetőség a FW-ben új funkcióknak vagy éppen később alternati FW-nek (padavan szinte biztos lesz rá)
256MB RAM amiből nálam 70-75MB-ot használ konstansan torrent mellett is szóval bőven van szabad RAM még
3antennás (Asus szerint 3külső 1 belső) 3x3:3 MU-MIMO-s wave 2 wifi vezérlő
ami komolyabb mint az AC57U, szóval a jövőre nézve ezt jobban ki lehet majd tekerni
igaz sajnos a 160MHz mód nincs engedve rajta de CFW-vel lehet később megoldott lesz ez is
simán 1 antennás okos telefonnal 260-270megabit AC57U és 300-310megabit AC65P
gyorsabb 2,4GHz-en is azonos beállításokkalaztán mindenki döntse el megéri-e neki a 10-15ezer felárat a komolyabb wifi a több flash és RAM
-
szasanyi
félisten
válasz
TeeJay
üzenetére
A vázolt felhasználás során milyen különbséget fogok észrevenni? Magyarul mit profitálok a közel 2x árú AC65P esetén?
Azt nem szeretném, ha a 4K Netflix közben 1-2 PC-online játék mellett a saját PC-men már lassú lenne a torrent letöltés + böngészés. Tehát nem gond a drágább HA van értlme és elkerülhető olyan probléma ami egy AC57U esetében esetleg előjönne.MOD - még 1 kérdés: CFW van-e erre a típusra?
-
szasanyi
félisten
Sziasztok! Szeretnék egy relatíve kedvező árú, remek gigabites WiFi routert venni (panelba, Digi net 1000 mellé).
Összesen 3 PC vezetéken (online gaming, 4K streaming, letöltés, böngészés szóval adott esetben minden menne), PS4 (online gaming) 2 TV Wifi-n (HD és 4K streaming) és böngészéshez WiFi-n 4 teló + 1 táblagép lenne csatlakoztatva. Természetesen nem mindig menne egyszerre minden.
A legjobb alternatíva érdekelne olyan 35k kötüli áron. Néztem a Netgear R6400-at, ami jónak tűnik de nincs topikja é magyar oldalon nem sok minden van róla (pölö a FW-ben magyar nyelv van-e, mert egy átlag felhasználónak ez is segítség az optimáli beállításhoz) ezért ehhez jó lenne vélemény, részletek.
De a fentieknek megfelelő további ajánlato(kat) is várok, mely segítséget előre is köszönök!
-
TeeJay
félisten
válasz
pinnacle
üzenetére
jó amit bekarikáztál de az FCC ID alapján meg azonos a két eszköz és ha a 65P tényleg csak 3x3:3 MU-MIMO-s akkor viszont csak 3 antennás lenne nem írnák Asus oldalon hogy 3külső és 1 belső antennája van
ugye az már 4x4:4 MU-MIMO valójában mint az AC86U is aminek belül van a 4. antennája szintén -
pinnacle
nagyúr
válasz
TeeJay
üzenetére
Én is néztem lehet, hogy a 65P csak egy átcímkézett 85P, ugye a firmware is azonos, pár különbség van.
-
-
pinnacle
nagyúr
-
TeeJay
félisten
válasz
pinnacle
üzenetére
Asus oldalán írják hogy 3+1 antennás mint a 85P
wikidevin stimmel az FCC is vagy mi tehát a két router azonos elvileg
system menüben van WPS gomb miként funkcionáljon
és van ott turn off LED opció
beállítod és hátul hosszan nyomva a WPS gombot kinyomja a LED-et persze restart után ismét el kell játszani -
pinnacle
nagyúr
válasz
TeeJay
üzenetére
Hol van ez a WPS programozási lehetőség? Egyébként a 65P nem ugyanúgy 4 antennás, mint a 85P?
-
veber0937
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hi Melyiknek lehet nagyobb a hatótávja?
-
WaterWawe
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Hát egy D-Link DIR-600-as router van most, ezt szerintem nyugdíjazom.

Szóval lehet, hogy akkor kezdjük egy darab ac57u-val az alsó szinten és meglátjuk kell-e access pointnak egy másik. Remélem addig nem fogynak el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- TP-LINK routerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most egy

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr.NX