- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
humigabi
aktív tag
-
-
Istv@n
aktív tag
válasz
jocoka75 #70884 üzenetére
Szia!
Nekem pont a 3.-al van tapasztalatom, a Tp-Link TL-MR6400 -al. Kb 1 évig használtam, vodafone sim-mel, gyakorlatilag 0 probléma volt vele. A gyári fw a szokásos tp-link-es, nem túl extra, de amit tud, azt rendben csinálta.
Wifi térerővel nem volt gond, átlagosnak mondanám, ha kellett volna, a lan portjaira még tehettem volna egy AP-t. -
-
-
humigabi
aktív tag
válasz
jocoka75 #70778 üzenetére
Szia! Nem ismerem a routert, nem is a védelmében írom, az alábbiakat:
600 m-re a toronytól Telenoros Huawei B525 modem routerrel csúcs időben 10-12/25-30 Mbps mérek, éjszaka kora reggel 85-95/35-45 Mbps az érték. Igaz, a készüléknek nincs csak belső antennája, külsőt még nem raktam rá. A 150 Mbps amúgy is csak "elméleti" érték. -
-
humigabi
aktív tag
válasz
jocoka75 #70455 üzenetére
Szia! 1 hónapja használok Huawei B525 modem routert. Telenornál vettem, eddig teljesen jól működik. Kétsávos, AC-s, és ez már 4G plusszos, tehát 300/50 Mbps az elméleti sebessége. Magyar menűs, egyszerű és jó a kezelőfelülete. Mobil app is van hozzá. Az 5GHz-es sáv nem túl erős, de a 2.4-es teljesen jó, családi házban emeleten is tökéletesn működik. 1 hónap az semmi, de szerintem nem rossz készülék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest