Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispéé
senior tag
válasz
üzenetére
Én is hasonlóra vagyok kiváncsi, hogy megéri-e a felárat SXT LTE mondjuk egy hagyományos LTE-s tplink routerhez képest, ami a házban veszi a jelet? Én úgy gondolnám, hogy egy kültéris modemmel nagyságrendekkel jobb vételt kapok, nyilván időjárástól továbbra is függeni fog, de nem annyira mint egy benti modemmel. Jól gondolom ezt? Nem akarok csalódni ha megveszem

-
kispéé
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nyilván kifizetem, de valami olcsóbb alternatíva nincs? Vagy ez ténylegesen ennyit ér (40k)? Bízok benne, hogy egy éven belül lesz vezetékes internetre lehetőségem, ez csak ideiglenesen kellene.
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan 4G routert, amelyhez külső kültéri antennát tudok rákötni? Vagy teljesen felesleges külső antennával próbálkozni? Kinéztem magamnak a tl-mr6400 routert, de félek, hogy házon belül nem lesz elég a térerő neki. -
kispéé
senior tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A felső még olcsóbb is !

Az openwrt miatt ajánljátok? -
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Két router között dillemázok, szerintetek melyiket válasszam?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX