- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LOGOUT - ezmiez?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Dragon3000 #74495 üzenetére
Panelben lakom. Van jópár szomszéd, de mivel "kiálló" a lakásunk oldalról csak 1 szomszéd van, idáig sem zavartak. Legtávolabbi szobában, illetve a konyhában is használhatatlan az 5GHz. Erre mondom, hogy marketing, hiába jobb a router mellett, ha távolabb semmit sem ér.
Attól tartottam, hogy erősebb lesz a sugárzása, mint a 741ND-nek, szerintem gyengébb, azonos szobában a routerrel itt 44dBm volt, Asusnak -47dBm. Valamelyik szomszéd ugyanilyen erős, ami azért furcsa, mert mégiscsak van egy betonfal közöttünk. Nem tudom, hogy milyen router lehet, mindegyiknél kiírja, pont ennél nem. -
TeeJay
félisten
válasz
Dragon3000 #74495 üzenetére
még ha csak 20-30lenne összesen de nálunk kiállok az erkélyre és 1-13-ig minden csatornán lát 20-30SSID-t tehát 200-300van csak amit be tudok fogni igaz a fele gyenge de elég az hogy az erősek meg erősen zavarjanak engem is.
panelban szinte csak az 5GHz a nyerő mert abból meg a TP-s routerek csak a 36-40-44-48-as csatornát engedik az Asus meg tud 52-64 és 100-112 blokkon is AC-t
azzal nincs gondom hasít, max a dupla 15cm fal fogja meg de akkor már vészesen
két olcsóbb router a lakás két részére és megoldvaMacs
az az egy hátrány hogy az AC65P idei cucc még nagyon friss, gyakorlatilag egy gyári FW van kint support oldalon ami leírásuk szerint az első kiadás
szóval az AC66U B1 főleg a Merlin támogatással persze hogy lekörözi 3x is
abban tényleg mindent lehetett állítani de inkább lemondtam róla jó nekem az AC65P aztán majd ha frissül a FW kiderül mivel bővítik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Socket AM5-ös Pro WS alaplapot mutatott be az ASUS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Németország - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest