Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#95590400 #70388 üzenetére
Én mértem már 85 fokot is a tetőtérben... Acélzsindely, alatta szigetelés nélkül.
De a cseréptetőnk alatt is volt már 60 fok.Nálam a Router mostanában mondjuk Asus, de a nagy meleg szerintem minden kényesebb elektronikai eszköz esetén lehetőség szerint kerülendő.
Parázom is az antennaerősítő tápegysége miatt, ami meglepő módon már 11 nyarat kibírt.
Megoldás lehet, hogy magát az eszközt áthelyezem a födém alá, a kisfeszültséget pedig átvezetem egy lyukon.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Akciókamerák
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Opel topik
- Kés topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest