Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-05 18:35:36

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66843) kali válasza Chris82 (#66834) üzenetére


kali
legenda

Nem mindegy, hogy nincs vele a topikban elég tapasztalat, vagy nem ajánlott.
Nekem van több Linksys eszközzel is tapasztalatom, ahová kijárok bekonfigurálni és/vagy problémát elhárítani (egyre elenyészőbb hobbi már csak), szoktam is javasolni bizonyos típusokat, amiket jónak tartok, mert azzal nem csak az "ügyfeleknek" teszek jót, hanem magamnak is, mivel kevesebbszer csörög a telefon, hogy gond van az készülékkel.

teo77: Ha az a cél, hogy egy eszközzel minél nagyobb területet akarsz lefedni, akkor nem érdemes kétsávos típusokban gondolkodni, hanem - ha a környezet lehetővé teszi, akkor - csak 2.4 GHz-es típusban, az antennák cseréjénél meg fontos a korábban leírt dolog, hogy a szórás szöge csökkeni fog: Link, olyan szögben kell dönteni, hogy az stimmeljen.
Írtam az RT-N18U típust, az egyik legjobb 2.4 GHz szórású típus 20.000 Ft-ig, más tekintetben is jobb a TL-WR1043ND bármelyik típusától is.

mɘЯ: Régebbi, az árához képest nem túl acélos hardverű VPN router, persze ha valakinek célirányosan olyan kell, továbbá elég a csak 2.4 GHz és a 2 dBi fix antenna, illetve nem probléma, hogy részletesebb és hozzáértőbb konfigurálást igényel, mint az egyszerűbb routerek, akkor megfelelő lehet, de azért az árért inkább keresnek már viszonylag jó AC-s routert.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.