- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
sziasztok! egy láma kérdésem lesz: digis ftth-hoz vettem a topikban ajánlott tp-link 1043n routert, de valahogy nem hozza azt a lefedettséget, amit várnék tőle.
eddig upc-s netem volt, és a stock ubee router (evw3226, aminek antennája sincs) remek lefedettséget biztosított az egész - kétszintes, téglafalú, 75 nm-es - lakásban. mindezt default beállításokkal.
a digis zte ont-vel nagyon gyenge volt a wifijel a default beállításokkal, 5 méterre a routertől laptoppal már nem tudtam csatlakozni. ezért döntöttem - ezt és más topikokat olvasgatva - az 1043n mellett. meglepetésemre viszont az alapértelmezett beállításokkal semmit sem változott a helyzet, harmatgyenge volt a wifi. azzal tudtam javítani jelentősen a lefedettségen, amikor átállítottam a jelerősséget high-ról mediumra... ami elég fura. de még így sem hozza a upc ubee szintjét, és sebességben sem erős, 90 mbps a max a router közelében, a felső szinten jóval kevesebb.
milyen beállítások segíthetnek? van tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged