Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nethooligan

tag

Üdv!

Jön hozzánk a Digi 1000 és ezért kellene egy új router, ami ki is tudja szolgálni.

Családi házas környék, de látok 3-4 wifit. A hely ahova kerülne egy 2 szintes 160 m2-es családi ház emeletén egy sarokszoba. Közvetlen kábeles kapcsolatban lenne egy NAS-sal és egy Gb-es switch-csel, amiből a lakás több szobájába megy falban behúzott kábelen fali csatlakozókra a net. Ezekhez tv, médialejátszók és laptop csatlakoznak. Wifin keresztül több mobiltelefon, laptop csatlakozna, egyelőre más nem, maximum másik tv.
    Az elvárások a routerrel szemben, hogy minél jobban kihasználja a Digi1000-et, szakadásmentesen tudjon hozzá csatlakozni wifin több eszköz egyszerre és természetesen WOL illetve távoli elérés legyen. Persze a sok eszköz miatt a jól konfigurálhatóság (sok portforward, upnp, mac cím alapján kiosztott ip cím) is alapfeltétel. Na meg persze a stabilitás, lehetőleg ne kelljen újraindítani 2-3 hónapnál sűrűbben, bár az sem baj, ha ritkábban kellene.
    Torrentezésre és hasonlókra nem lenne használva, csak a hálózatot és a hozzá kapcsolódó eszközöket kellene minél jobban kiszolgálnia lehetőleg non-stop.

Jelenleg egy TP-Link 1043ND v1.x van itthon. ASUS AC-RT68-at néztem ki, csak nem tudom, hogy van-e esetleg megfizethetőbb áron másik, ami nekem elég lehetne.

Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák