- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Milyen ADSL modem+routert (a kettő egy eszközben) javasolnátok egy otthoni hálózatba (a T betűs internetet kell megosztania)?
2 laptop és egy asztali gép lenne rajta, mind 3 vezeték nélküli kapcsolatban (mindegyik gép maximum G-s szabványt támogat... de a jelenlegi még B-s nem győzi már szétosztani az adatot..)
A router nem nekem kell, így egy stabil, nem bütykölős, jól működő megoldás kéne!
Mod: találtam egy SMC routert: (SMC7904WBRB) ez 7000Ft.. ez ADSL2 Annex B -s (bár tudnám ez mit jelent és mire van szükség... ebben valaki segítsen)
Képességre szerintem megfelel, de valahogy hirtelen túl olcsónak tűnik (már jártam így routerrel.. olcsó volt és hát.. folyton lefagyott a router... ez nem volna jó ez esetben..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest