- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Elolvastam az összefoglalót, és kicsit gondolkodóba estem. Jelenleg egy Tp-Link WR941ND routerem van, gond nélkül használom évek óta, semmi bajom vele. LAN-on van összekötve a kábelmodemmel, szóval gyakorlatilag csak a wifi szórásra van használva (AP). Megy róla pár laptop, telefonok néha, Xbox360, TV. 120Mbit-es netem van, és láttam, hogy ez max 80-90-es nethez ajánlott. Érdemes lenne lecserélni pl. egy WDR3600-ra? Olvastam róla hideget, meleget. Pl. olyat is, hogy Xbox360 nem megy vele (arukereso.hu-n a vélemények közt...bár ez lehet csak a használó butasága, mert azért furcsa lenne, ha valóban így lenne), ill. hogy szakad a wifi néha, és csak restart segít. Nem vagyok a fw "okosítások" híve, szóval csak gyári fw-el használnám, frissel persze, naprakészen. Lakásban volna, a nappaliban, ahol van az Xbox, azért már kisebb a térereje, de azért használható gond nélkül a wifi ott is (nappali+háló között (ahol a router van) van még egy előszoba, szóval van 3-4 téglafal választja el). Esetleg hatótáv/jelszint erősség növekedést okozna a csere? Mit gondoltok, ill. mit ajánlanátok? Jó csere lenne a 3600, megérné?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest