Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qwertly

addikt

Sziasztok látom,hogy itt olyanok vannak akik talán tudnak segíteni :).Elég egyedi gondom van vagy csak én látom úgy,adsl van de a szolgáltattó nem jelszóval hanem a hálókártya alapján azonos itt és kb 6 óránként újra meg teszi eszt.Na most én feltettem az xp melé több fajta linuxot is ismertkedés céljábol :).Ekkor jött a szívás mert vagy az xp ment vagy a linux de egymás után nem tudtam az internet el érni a másik op rendszerrel csak kb.6 óra gép kikapcsolás után.Az xp alatt hiábba adtam ki a ipconfig /release parancsot akkor sem tudtam a linuxal az internetet el érni,de reggel bootoláskor a linux indult ell akkor volt internet alatta de akkor meg az xp nem volt internet.legutoljára suse 10.3 tettem fel már annyira bekavarta a hálókártyát,hogy az xp még nem is látta.Ebböl elég igy szeretnék egy routert venni és a kérdésem pedig sokat torrentezek dct és emulát is használok ezeket mindet tudom használni ?Ha van routerem akor aszt nem kavarja be ha windows mellet linuxot is szeretnék használni.KB. 10 ezerből ki jönne egy olyan router ami nem csak vezetékes hanem Wi-Fi is van benne.

Új hozzászólás Aktív témák