- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok látom,hogy itt olyanok vannak akik talán tudnak segíteni
.Elég egyedi gondom van vagy csak én látom úgy,adsl van de a szolgáltattó nem jelszóval hanem a hálókártya alapján azonos itt és kb 6 óránként újra meg teszi eszt.Na most én feltettem az xp melé több fajta linuxot is ismertkedés céljábol
.Ekkor jött a szívás mert vagy az xp ment vagy a linux de egymás után nem tudtam az internet el érni a másik op rendszerrel csak kb.6 óra gép kikapcsolás után.Az xp alatt hiábba adtam ki a ipconfig /release parancsot akkor sem tudtam a linuxal az internetet el érni,de reggel bootoláskor a linux indult ell akkor volt internet alatta de akkor meg az xp nem volt internet.legutoljára suse 10.3 tettem fel már annyira bekavarta a hálókártyát,hogy az xp még nem is látta.Ebböl elég igy szeretnék egy routert venni és a kérdésem pedig sokat torrentezek dct és emulát is használok ezeket mindet tudom használni ?Ha van routerem akor aszt nem kavarja be ha windows mellet linuxot is szeretnék használni.KB. 10 ezerből ki jönne egy olyan router ami nem csak vezetékes hanem Wi-Fi is van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest