- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remo
csendes tag
[D-Link DIR-600 / WPA2 titkosítás beállítása?]
Sziasztok!
Kinek ismerős a D-Link DIR-600 Wireless N 150 router? (Vagy csak úgy általában a wifis D-Link routerek?)
Vettem egy ilyet. Minden szép és jó vele, de nem tudom rajta beállítani, hogy WPA2 titkosítást használjon. Lehet, hogy nagyon sügér vagyok hozzá, de valami nem stimmel vele.
Már az gyanus volt rajta, hogy wifi titkosításoknál csak WPA/WPA2 szerepelt a legördülő listában, és nem külön WPA és külön WPA2, de gondoltam, hogy olyan nem lehet, hogy egy mai router nem tudja a WPA2-őt, hiszen a specifikációjában is szerepel.
(A 4 éves kínai TP-Link TL-WR741N routerem persze tudja, de annak meg a wifi-je megbízhatatlan, és sajnos ezt hallottam a kedvenc gigabites utódjáról is. Bár azóta már egy még újabb széria is kijött.)Szóval beállítottam WPA/WPA2-re és mit láttam az elérhető wifi-k listáján? Minden router WPA2 titkosítást használ a házban, egyedül az enyém sima WPA-t, aminek nagyon nem örülök, mert a szüleimnek vettem karácsonyra, visszavinni már nem tudom, és tudtommal a régi WPA titkosítás könnyen feltörhető.
Ráadásul ez B5 hardver verziószámú, amin jelenleg sem az OpenWrt sem a DD-Wrt nem működik...Aki tudja erre a megoldást, kérem írjon!
Köszönöm, és kellemes karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Lézervágás, gravírozás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- macOS PC-re
- Formula-1
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- További aktív témák...
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest