Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa74
csendes tag
Sziaszok!
Nagyon láma vagyok router téren(csak képen láttam).
Az lenne a kérdésem,hogy szomszéd sráchoz szeretném átvarázsolni a netet.Kb. 10m távolság választ el és kb 3 téglafal.Kábelnetem van 8 mbites kapcsolat.Tehát mit tudtok javasolni?Ár: minnél olcsobb.de persze jó is legyen 5-15 e között.Én általában torrentet nyomom napi 16 órában. a srác inkább csak böngészne.A vezetékes verzió is jó lenne ha megbízható.És még 1 kérdés:A sebesség álltalában,hogy szokott megoszlani?
Pl. ha nyomjuk mindketten akkor fele-fele?Vagy ha én töltök ő meg éppen csak böngészget,akkor nekem jön full sebességel?Bocs a sok kérdést,de fogalmam sincs,hogy mükődik.
Beállítani mennyire nehéz(csak alapokra gondolok,hogy tudjuk használni)..Előre is köszönöm nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vicces képek
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest